Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok mu bencilim:((
- Konu Sahibi hyBen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
bence şunu da değerlendirin.
siz hamilelik yaşasanız da ablanıza çöreklenseniz o da aynı şekilde fedakarlık yapacak mı, yoksa 2 çocuğum var zaten benim deyip ret mi edecek.
tüm gün çalışıp akşam eve gelip 5 kişiye yemek yapmak sonra ortalığı toplamak kolay değildir, hatır gönül için her şey yapılır elbet de biraz da karşılıklı.
açıkçası ablamın benim nazımı çekeceğini hiç sanmıyorum
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
açıkçası ablamın benim nazımı çekeceğini hiç sanmıyorum
peki sizin çocuğunuzun nazını çeker mi?
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
Ayy bilemedim yaa.. Ablam yakınımda olsa her hafta gidesim gelir.gidince ne yiyelim ne yapcan derim yani...
Ama belki ben uzak olduğum için böyle düşünüyorumdur. Yakın olunca nasıl olur bilemiyorum.
zaten yakın oturmak güzel bir şey, ben kendim yakın olmak istedim.
ne yemek yapıcan demesinde de tabi ki bir şey yok ablam o benim neticede.
ama ben deli gibi temizliği bitirmeye çalışıyorum o da görüyor, ona rağmen ne yiycezz acıktık yeğenin de çok aç hadi çabuk bitir teyzesi falan diyor. böyle olunca biraz sinirlendim ki ablam da evinden geliyor çocuğun karnını doyurabilirdi gelmeden, belki de ben büyütüyorum bilmiyorum
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
peki sizin çocuğunuzun nazını çeker mi?
bilemiycem çeker mi çekmez mi, genel olarak çok sabırlı biri değildir ablam onu biliyorum sadece
- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.809
- 798
yakında doğumu varmış kolay kolay gelemez ama sizi çağırır o zamanda.. bahane uydurun.. mesela aradı mı biz sinemaya geldik. alış verişe geldik deyin. pazar günü aradı mı arkadaşlarla sözleşmiştik abla deyin.. yani ben görümcede olsa ablamda olsa direkt söyleyemezdim.. benim görümcem bir vakit böyle sürekli gelmek istedi eşime dedim evde yokuz de falan diye.. aslında önceleri benim için sorun olmuyordu idare ediyordum. doğum yaptığımın 2. günü ona çay ikramı yaptığımda oturması, çocukları bişeyler yerken annem sofra açacaktı dökülmesin diye o da benim çocuklarım sofrada yemez demesi beni itti..
bazen acaba ben de bencil miyim diye düşünüyorum..
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
yakında doğumu varmış kolay kolay gelemez ama sizi çağırır o zamanda.. bahane uydurun.. mesela aradı mı biz sinemaya geldik. alış verişe geldik deyin. pazar günü aradı mı arkadaşlarla sözleşmiştik abla deyin.. yani ben görümcede olsa ablamda olsa direkt söyleyemezdim.. benim görümcem bir vakit böyle sürekli gelmek istedi eşime dedim evde yokuz de falan diye.. aslında önceleri benim için sorun olmuyordu idare ediyordum. doğum yaptığımın 2. günü ona çay ikramı yaptığımda oturması, çocukları bişeyler yerken annem sofra açacaktı dökülmesin diye o da benim çocuklarım sofrada yemez demesi beni itti..
görümceme karşı daha rahatım bir de arada bir samimiyet olmadığı için çok üsteleyemiyor.
başlarda görümcem de sürekli size gelcem derdi o da yakın bize.
ben müsait bile olsam bugün müsait değilim yarın gel, evde değilim diye diye şimdi nerdeyse hiç gelmiyor.
bir kaç kere anneme şikayet ettim :)
kızın sürekli gelelim gidelim istiyor, gelince de çocuğuyla da ilgilenmiyor bana da yardım etmiyor dedim. annem de aman kızım o senin ablan yardım etmesin gözünde büyütme dedi.
sonra da kendimi suçladım hep
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
bilemiycem çeker mi çekmez mi, genel olarak çok sabırlı biri değildir ablam onu biliyorum sadece
işte o gün çok kırılırsınız emin olun.
size şunu yapın diyemeyeceğim. Sadece yaptığınız bencillik değil bence. Hamilelik zordur eyvallah ama alıp aileni bir başkasına (kardeş bile olsa) çöreklenmek için geçerli bir sebep değildir.
- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 44
Kusura bakma...insanin aklina her şey geliyor.yok daha neler
Umarim her şey istediğin gibi olur
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
Kusura bakma...insanin aklina her şey geliyor.
Umarim her şey istediğin gibi olur
Teşekkür ederim
- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
Son zamanlarda bir sıkıntım var, bu da dert mi diyebilirsiniz ama iyice bunalmış durumdayım. Sizden isteğim bencillik mi yapıyorum yoksa rahatsız oluşum normal mi bana bu konuda yol göstermeniz.
Benim canımdan çok sevdiğim bi ablam var, evlerimiz yakın sürekli iletişim halindeyiz. Ve dünya tatlısı da bir yeğenim çok seviyorum. Aynı zamanda ablam hamile. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, evet çok yorucu bir işim yok ama 7 8 gibi evde oluyorum yine de. Yemek hazırla, bulaşık yıka falan derken kendime ve eşime hiç vakit ayıramıyorum. Bir çok çalışan kadının yaşadığı bir sıkıntı bu zaten biliyorum.
Ablam özellkle hamile kaldı kalalı bana çok düştü. Her akşam ya biz onlara gidelim ya da onlar bize gelsin istiyor. Hep benimle vakit geçirmek istiyor. Mesela akşam 7de evdeyim, ablam hemen arıyor hadi bize gelin diye yok deyince ozaman biz size gelelim diyor. Ve de geliyorlar. Hamile olduğu için bana çok yardımcı olmuyor, yeğenimle de ilgilenmiyor. Bi taraftan yemek hazırlıyorum, bi taraftan yeğenimle ilgileniyorum derken yorgunluğumu anlatamam size. Bu hafta temizliik yaparken geldiler, temizlik yaptığımı görüyor olmasına rağmen bana biz çok acıktık yemek ne zaman hazır olcak diyor. Hayır daha ortada yemek yok ben temizliğimi bitirememişim. Kalk hazırla demesini de bilirim ama incinmesinden korkuyorum, çünkü hemen ağlıyor küsüyor.
Bazen gelmeyin dediğimde, vicdan yapıyorum dayanamıyorum. Ve bu akşamlarla da kalmıyor. Eşimle vakit geçirebildiğim bi pazar günü var. Pazar günü sabah hemen arıyor, bize kahvaltıya gelin diye. Evde kahvaltı yapmak istediğimi söylediğimde de ozaman biz gelelim diyor, geliyorlar yine gelmesinde sıkıntı yok da bütün günü beraber geçirmiş oluyoruz. Eşim için hiç sıkıntı yok, o da hep gidelim gelelim istiyor ama ben evimde sessiz sakin bir şekilde oturmak dinlenmek istiyorum. Çok yoruluyorum deyince, aman sanki napıyosun akşama kadar oturuyosun diyo.
Bu haftasonu da yine beraberdik, ondan önce de ondan önce de. Napıcam bilemiyorum, gelmeyin deyince küsüyor. Eşim de şikayet etmeyince sorun bende heralde diyorum. Haksızmıyım, haklı mıyım söyleyin lütfen.
ablamda olsa kardeşimde olsa sıkıntılı bir durum ....benim fikrim tabi bu bende çalışan bir bayanım ne olursa olsun hele ki bir tatilim pazar ise onuda eşim ve çocuklarımla geçirmek isterim.Üstelik tüm işimi hafta sonuna yıkıyorum kimsenin gelmesini kaldıramam açıkçası .Bunu onun düşünmesi gerekirfakat düşünemiyorsa siz bir durdiceksiniz abla hafta sonu çok işim var temizlik falan inan yetişemiyorum kusurabakma yarın görüşürüz diyebilirsin.yoksa daha çok tükenirsin..olmaz ya herkesin aile hayatı diye birşey var yani.....
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
ablamda olsa kardeşimde olsa sıkıntılı bir durum ....benim fikrim tabi bu bende çalışan bir bayanım ne olursa olsun hele ki bir tatilim pazar ise onuda eşim ve çocuklarımla geçirmek isterim.Üstelik tüm işimi hafta sonuna yıkıyorum kimsenin gelmesini kaldıramam açıkçası .Bunu onun düşünmesi gerekirfakat düşünemiyorsa siz bir durdiceksiniz abla hafta sonu çok işim var temizlik falan inan yetişemiyorum kusurabakma yarın görüşürüz diyebilirsin.yoksa daha çok tükenirsin..olmaz ya herkesin aile hayatı diye birşey var yani.....
inanın çocuğum yok ama hiç yetişemiyorum, kendime eşime aileme yetemiyorum.
haftaiçi zaten temizlik yapmaya fırsatım kalmıyor. 7 8 arası evde oluyorum.
bi pazar günüm oluyor, onda da hemen temizlik yapıp dinlenmek gezmek istiyorum. hereşyi 1 güne sığdırmaya çalışmak çok zor.
bu yüzden de birinin geleceği fikri bile geriyor beni
- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 44
Yanliş anlamayasin.çok gördük duyduk ya boyle seyler.....özür dilerim kirdiysamTeşekkür ederim
inanın çocuğum yok ama hiç yetişemiyorum, kendime eşime aileme yetemiyorum.
haftaiçi zaten temizlik yapmaya fırsatım kalmıyor. 7 8 arası evde oluyorum.
bi pazar günüm oluyor, onda da hemen temizlik yapıp dinlenmek gezmek istiyorum. hereşyi 1 güne sığdırmaya çalışmak çok zor.
bu yüzden de birinin geleceği fikri bile geriyor beni
evet bu bende de var fakat zaten genel anlamda kabul etmiyorum çevremdekilerde bilirler...Ve sağolsun anlayışlılar gelmezler. çevrem dediğim zaten eşimin ailesi ve kendi ailem.Arkadaş çevreme zaten yetemem o bir günde doğal olarak sadece çekirdek ailem ile temizlikle uğraşırım.sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz yetememek konusunda bu yüzden sizde bir dur diyin .o kırılacak bu kırılacak diye hayatınızı onlara göre yaşamayın
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
Yanliş anlamayasin.çok gördük duyduk ya boyle seyler.....özür dilerim kirdiysam
yok arkadaşım olur mu hiç, kırılmadım tabi ki.
insanoğlunun başına her şey gelebilir, sen de böyle bir ihtimali düşünmüş olabilirsin sorun yok
- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Bunu kayınvalide yapsa olay çıkardı çoktan
Abla olunca kibar kibar soruluyo işte
Damat ses etmiyo neyse ki
Ama bende hamile oldum, üstelik 37 haftama kadar çalışmama rağmen kimsenin evini parsellemedim
Ablan durumu kullanıyo gibi
Üstelik ev hanımı o, benim kadar yorgun olamaz
Ne demek yemek ne zaman hazır olacak, ya bişey al gel ya iki patates kızart bari kardeşin temizlik yapıyo görmüyo musun
Bencil olan biri varsa o da ablan yani
Ama bende hamile oldum, üstelik 37 haftama kadar çalışmama rağmen kimsenin evini parsellemedim
Ne demek yemek ne zaman hazır olacak, ya bişey al gel ya iki patates kızart bari kardeşin temizlik yapıyo görmüyo musun
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
Bunu kayınvalide yapsa olay çıkardı çoktan
bizim damat dünden gönüllü, ablam olunca kendi iş yapmıyo ya işine geliyor onun da.
- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Ne yiyeceğiz dememiş, yemek ne zaman hazır olacak demiş . Hemde kardeşi temizlik yaparkenAyy bilemedim yaa.. Ablam yakınımda olsa her hafta gidesim gelir.gidince ne yiyelim ne yapcan derim yani...
Ama belki ben uzak olduğum için böyle düşünüyorumdur. Yakın olunca nasıl olur bilemiyorum.
Bende hamile oldum ama çalıştığım halde kimin evine gitsem yardım da ediyordum.
Lokanta değil ki garson ne zaman yemek hazır diyeyim
NOT : İki ablamda bana yakın oturuyor ve onlar ev hanımı olmasına rağmen birbirimizin hayatlarına saygılıyızdır. Her hafta görüşmeyiz eşlerimizin aile ve arkadaşlarına da fırsat tanırız.