Bana bir akıl verin çıkmazdayım

Konu sahibide hiç demiyor ki beni boşayıp hizmetçi gibi kullanmaya devam edecek hala nikahı derdinde
Şuan benm yerimde olmayı inan hiç istemezdiniz nikahın derdi değil mesele onu da merak ettiğim için sordum mesele kafamın karışık olup çocuğum için ne doğru olur ona karar vermeye çalışmam çaresizlik çok kötü bişey kimseye yaşatmasın Allah yaşamayan anlamaz çünkü

Arkadaşlar merhaba buraya daha önce yaşadığım kimyasal gebelikler için yazmıştım şuan çok önemli başka sorunum var evliliğim ile ilgili herşey çok güzeldi eşimle hiçbir sorunum yok normalde ben 4 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum kayınpederim yatalak hasta evleri müteahhite verildi bizimle yaşıyorlar yapılana kadar zaten onlar bize geldikten sonra oldu herşey ben elimden geleni yapıyorum hasta babalarıyla ilgileniyorum ama görümcemler yeğenler git gel hep benim onlara kötü davranıyormuşum gibi hissettirdiler eşime ve eşim dün bana kafası güzelken kendinde değilken 3 kere boşol dedi ama sonrasında çok ağladı seviyorum seni diye şmdi inadından ayrılmak istiyor ben bunu yaptım herkese de söylerim lafımı yersem gurursuz olcam diyor ama ayrılsakta seni göndermem evden çocuğumuz için devam ederiz diyor bende madem öyle niye ayrılıyorsun diyorum lafımı yemem diyor ben ne yapacağımı bilmiyorum eşimi seviyorum ama ben kötü oldum ailesi eşini doldurdun aramızı bozdun modunda şuan ama asla öyle bişey yapmadım benm kalbim çok kırıldı yine de sustum geldiler gittiler hizmetlerini yaptım ama yine kötü oldum nasıl davranmalıyım eşimin değerimi yeniden anlayıp bu düşünceden vazgeçmesi için ve sarhoşluk anında kendinde değilken boşol demesi geçerli olur mu nikahımız düşmüş müdür
Bunu nihat hatipogluna sor bence

Eğer gerçekten dediğini yaparsa durmayı düşünmüyorum şuan tek düşündüğüm çocuğumun düzeni o babasına çok düşkün çocuğumu da onlara bırakmayı asla düşünmüyorum arada o çocuk yıpranacak şimdiye kadar birbirini sevdiğini gördüğü anne babası bi anda ayrılacak nasıl bir travma biz hep evde oyunlar oynar birbirimize sevdiğimizi söylerdik çocuğum öyle büyüdü sonrası bunlar nasıl oldu hala aklım almıyor ve zoruma gidiyor
Allah yardımcınız olsun sakin kafayla bi oturup konuşun bence ama ilerde aynı durum tekrarlanır eğer derse ki lafımdan dönmem siz de kalmam diyin bence ama umarım hatanın burasından döner eşiniz

Nedense biz sana boşa yazıyormuşuz gibi geliyor ya neyse
Hayır hiçbirisi boş değil inanın her yazılan bana bir yol gösteriyor inanın çok çaresiz bir çıkmazdayım doğru düzgün bir ailem yok sırtımı yaslayabileceğim çocuğumun alıştığı düzeni bi anda bozulduğunda onun yaşayacğı travmaları düşünüyorum okulu değişecek herşeyi değişecek daha 1. Sınıfta

Allah yardımcınız olsun sakin kafayla bi oturup konuşun bence ama ilerde aynı durum tekrarlanır eğer derse ki lafımdan dönmem siz de kalmam diyin bence ama umarım hatanın burasından döner eşiniz
Öyle dedim zaten senin söylediğin saçmalık beni istemeyen adamın yanında ne sıfatla kalcam dedim zaten ve eğer dediğini yaparsa da gidicem düşündüğüm tek şey çocuğumun düzeni

Şuan benm yerimde olmayı inan hiç istemezdiniz nikahın derdi değil mesele onu da merak ettiğim için sordum mesele kafamın karışık olup çocuğum için ne doğru olur ona karar vermeye çalışmam çaresizlik çok kötü bişey kimseye yaşatmasın Allah yaşamayan anlamaz çünkü
Ben sizin yerinizde olmazdım birincisi 4 yıl kv kp le yaşamazdım ikincisi kimsenin babasına ben neden bakıyorum üçüncüsü böyle nankor adamı ben boşarım :KK66:
Peki bu babasına çok düşkün olan çocuğunuz babası size bunları söyler yaparken izlediğinde çok mu mutlu oluyor merak ediyorum

Eğer gerçekten dediğini yaparsa durmayı düşünmüyorum şuan tek düşündüğüm çocuğumun düzeni o babasına çok düşkün çocuğumu da onlara bırakmayı asla düşünmüyorum arada o çocuk yıpranacak şimdiye kadar birbirini sevdiğini gördüğü anne babası bi anda ayrılacak nasıl bir travma biz hep evde oyunlar oynar birbirimize sevdiğimizi söylerdik çocuğum öyle büyüdü sonrası bunlar nasıl oldu hala aklım almıyor ve zoruma gidiyor
Umarım bir çıkış yolu bulursunuz ama çocuğunuz olmasa dahi sizin boşanacağınıza asla inanmıyorum.Nerede sorunlu bir erkek figürü varsa ya çok iyi bir baba ya da çocuğu babaya çok düşkün oluyor.Kusura bakmayın ama karısına iyi bir eş olamayıp ailesi ile dengeyi kuramayan bir erkeğin iyi bir baba olacağına inanmıyorum çocuğum babaya çok düşkün lafı tamamen boşanmamak için söylenen bir söz

Ben sizin yerinizde olmazdım birincisi 4 yıl kv kp le yaşamazdım ikincisi kimsenin babasına ben neden bakıyorum üçüncüsü böyle nankor adamı ben boşarım :KK66:
Peki bu babasına çok düşkün olan çocuğunuz babası size bunları söyler yaparken izlediğinde çok mu mutlu oluyor merak ediyorum
Onun yanında asla böyle şeyleri konuşmadık yansıtmadık ona

Umarım bir çıkış yolu bulursunuz ama çocuğunuz olmasa dahi sizin boşanacağınıza asla inanmıyorum.Nerede sorunlu bir erkek figürü varsa ya çok iyi bir baba ya da çocuğu babaya çok düşkün oluyor.Kusura bakmayın ama karısına iyi bir eş olamayıp ailesi ile dengeyi kuramayan bir erkeğin iyi bir baba olacağına inanmıyorum çocuğum babaya çok düşkün lafı tamamen boşanmamak için söylenen bir söz
Teşekkür ederim yorumunuz için 🌹

Maddi olarak kendinize yetebilecek imkanınız varsa bu adam gerçekten adam değil..Boşanan kuzenim var çocukları çok mutlu ama onun maddi durumu iyi.Ekonomik süreci kontrol edebilecek imkan varsa ,sığınacak evim de olursa bu adamın hizmetciliğini yapmazdım.Çocuğumu boşandıktan sonra babasıyla görüştürürdüm,elimden geleni yapardım çocuğum için.

Öyle dedim zaten senin söylediğin saçmalık beni istemeyen adamın yanında ne sıfatla kalcam dedim zaten ve eğer dediğini yaparsa da gidicem düşündüğüm tek şey çocuğumun düzeni
Kesinlikle çocuğunuzun her şekilde yanında olacağınıza eminim hiç de korkmayın allahın izliyle daha güzel günler görürsünüz emin olun çocuğunuz da ilerde size hak verecektir

Allah rızası için onun bir suçu yokki kocamın babası diye bana yakışanı yaptım

Allah rızası için bakıyorsanız buna diyebileceğim birşey yok fakat eşiniz ve ailesi hiçte öyle Allah'ın rızasından anlayan kafalar değil. Eğer öyle olsaydı eşiniz ve ailasi 'bu kadın bankamıza bakıyor, ona iyi davranalım' derledi, ama sizde görüyorsunuz ki bakıcılığını yaptığınız adamda dahil kimsinin umrumda bile değilsiniz. İstekleri zaman size kapıyı gösterebiliyorlar ne yazık ki.

ama ayrılsakta seni göndermem evden çocuğumuz için devam ederiz diyor bende madem öyle niye ayrılıyorsun diyorum lafımı yemem diyor

Ayy! Gerçekten konunun şu kısmı beni çileden çıkardı. Konu sahibi işin dini boyutu eşinizin umurunda bile değil görmüyor musunuz, aynı zamanda çocukta eşinizin umurumda değil. Eşiniz sizi hem boşayıp hayatına bakmak istiyor hemde hasta babasına hizmetçilik yapmanız içinde evden de göndermek istemiyor. Yani öyle lafımı mafımı yemem lafları hikâye.
Konu sahibi eşiniz olacak adama sınırını göstermeniz lazım yoksa bu saçma adam 'ben seni zaten boşadım' diyip başka bir kadını getirip eve soktuğunda aklınız başınıza gelir.

Ayy! Gerçekten konunun şu kısmı beni çileden çıkardı. Konu sahibi işin dini boyutu eşinizin umurunda bile değil görmüyor musunuz, aynı zamanda çocukta eşinizin umurumda değil. Eşiniz sizi hem boşayıp hayatına bakmak istiyor hemde hasta babasına hizmetçilik yapmanız içinde evden göndermek istemiyor. Yani öyle lafımı yemem lafları hikâye.
Konu sahibi eşiniz olacak adama sınırını göstermeniz lazım yoksa bu saçma adam 'ben seni zaten boşadım' diyip başka bir kadını getirip eve soktuğunda aklınız başınıza gelir.
Konu sahibinin bu konuları çok da önemsediğini sanmıyorum konunun sonunda kocam çok iyidir beni ayırmaya çalışıyorsunuzla bitmez insallah

Yanımızda sadece yeğeni vardı onu derken nikah olurken şahit oluyor ama boşol derken de öyle olduğunu bilmiyordum şuan içim biraz rahatladı gerçekten öyle mi dinen
Sen bunu bilgili bir hocaya sor bence yanlış yönlendirilebilirsin ben de hiç duymadım boşanırken şahit gerekiyor diye bir hocaya sor emin ol bence ayrıca kafana taktığın şey bu mu? Senin daha büyük sorunların var farkında mısın nankör ve kıymet bilmeyen insanlarla yaşıyorsun buna üzülmüyor musun hiç? Nikahın düşmediyse eğer sevinip mutsuz evliliğine devam mı edeceksin

Sen bunu bilgili bir hocaya sor bence yanlış yönlendirilebilirsin ben de hiç duymadım boşanırken şahit gerekiyor diye bir hocaya sor emin ol bence ayrıca kafana taktığın şey bu mu? Senin daha büyük sorunların var farkında mısın nankör ve kıymet bilmeyen insanlarla yaşıyorsun buna üzülmüyor musun hiç? Nikahın düşmediyse eğer sevinip mutsuz evliliğine devam mı edeceksin
Üzülüyorum tabiiki hemde çok verdiğim emeklerin hep boşa oluşunu görmek yıktı beni bir yanda çaresizlik bir yanda çocuğum kafam darmadağın oldu buraya yazmak istedim kendimi bulabilmem için olayın içinde insan gerçekleri göremiyor gözü kör oluyor dışardan bir bakış açısı aydınlatabiliyor önünü

X