Çok mu bencilim:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi hyBen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hiç olmadı yeğenimi bize bırakıyor, bi saat sizde dursun diyor. bi gidiyolar bütün pazarım geçmiş oluyor

ha bi de bu var bana asosyalsin diyor, erkenden uyuyosun tek hayatın evin diyor sırf dinlenmek istiyorum diye.
artık telefonumun çalmasından korkar oldum
Benim tahminim ablanla onun eşinin fazla ortak paylaşımı yok, böyle kalabalık kakara kikiri olunca vakit kolay geçiyor. Bir gün evde yemek pişiriyorsa diğer gün senden o da işin bir diğer çıkarı.
Hafta da tek gün iznin varmış onu kesinlikle kendi evine ayırmalısın bence. Diğer buluşmalar için de gün belirleyin, görüşeceksek şu akşam abla, onun harici işim gücüm oluyor, eve yetişemiyorum diyin.
İşine gelmiyorsa kendi bileceği bir durum.

hiç olmadı yeğenimi bize bırakıyor, bi saat sizde dursun diyor. bi gidiyolar bütün pazarım geçmiş oluyor

o da fena. pazar gününün böyle geçmesini kimse istemez. ama düşüncelerinizde açık olur paylaşırsanız başedersiniz.

eşin anlayışlıymışta bir gün gelir patlar .

aslında eşime de bu konuda kızıyorum, benden önce o diyo hadi ablamlara gidelim diye.
ben gitmek istemiyorum deyince kabul ediyor ama ablamla görüştüğümüzde ablama söylüyor, size gelecektik de kardeşin istemedi diye

ya eniştem biraz ilgisiz biri, genelde onlar tek takılırlar.
eniştemi severim eğlenceli adamdır, eşimle de anlaşıyorlar. dediğiniz gibi beraberken çok iyi vakit geçiriyoruz. ama her şey eğlence değil ki insan dinlenmek de istiyor

eşinde komikmiş sanki abla onun ablası

dediğin gibi ablan sana karşı görümcelik görevini üstlenmiş

eşinde komikmiş sanki abla onun ablası

dediğin gibi ablan sana karşı görümcelik görevini üstlenmiş

ya evet bir araya geldiğimizde zaten eşimle genelde bi tartışma çıkar.
bak abla farkında olmadan kızıştırıyosun bizi diyorum, üzülüyor ama sonra yine aynı

Adam halinden memnun olunca sen kotu kardesmis gibi oluyosun tabi,bence once esinle konus bu durumu ne biliyim ablani kotulemeden mesela onunla planlar yap,pazar gunleri ablan gelmeden al esini cikin disari hem esinle zaman gecmis olur hemde ablan darilmamis olur yani bilemedim simdi bende,yukari tukursen kas,assagi tukursen sakal yani

haklısın tabi. kardeşimde olsa bu hakkı ona vermezdim. annemler geldiğinde hiç bi işe bulaşmadığım için mesela çok iyi oluyor hep gelsinler istiyorum. babam bile evimi süpürüp siliyor :) canım ailem. ama kalabalık olupda her işe koşunca kardeş mardeş dinlemiyo malesef vücut yorgunluğu. siz haklısınız ve tatlılıkla söylemelisiniz. alınırsada alınsın, barışır sonra mecbur :) hem alınırsa ablanızda bi tuhaf demektir. hak vermesi lazım size.

ha ha şapşike bak, patlat bir tane kafasına, ya da 2 gün aç bırak patavatsızıı

bizde dışarı cıkıyoduk abla arkadaşlarla görüşücez de.
buna benzer şeyler türet

valla bende gurbette oldugum ıcın cok ımrenırdım boyle aıle bıreylerının yakın olup bır bırıne gelıp gıtmelerınden
demek cok sık gorusmek te ıyı olmuyo
bence haklısınız hıc bencıl oldugunuzu dusunmuyorum
ablanın onu kırmadan durumu farketmesı gerekıyor ama nasıl...?

eşimle geçen dışarda kahvaltı yaptık, o sırada ablam aradı yalan söylemek zorunda kaldım. evdeyiz çok yorgunum eşim atıştırmalık bişeyler hazırlıyor dedim

ya ben aileme çok çok düşkünüm, böyle konuşuyorum ama bu konuda buraya dert yanarken bile kendimi kötü hissediyorum.
yeğenimi ablamı çok seviyorum. 3 gün görmesem özlüyorum ama işte biraz da anlayış bekliyorum

ayy bu ne yahu içim şişti ne bu her dakka har dakka bencil olan ablanız düpedüz ve ablanız bana biraz kıskanç gibide geldi.asla müsade etmem her dakka benle olmasına insanın kocasıyla vakit geçrimeye gezmeye ihtiyacı vardır olmazki böyle sürekli dipdibe.rahatlığıda alışmış bi güzel bence konuşun alınsada alınsın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…