- 22 Mart 2025
- 635
- 821
- 18
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Benim düşüncem bu herkes fikirlerini söylemekte özgür ve ben bunu kullandığım için yargılanıyorum olsun siz doğru bildiginizi yapin ben sadece kendi düşüncelerimi paylaştım .Yani benden yaşça büyüksünüz sizinle alay etmek istemiyorum ama bu bir cümle bile değil. Üzücü bir durum, anadilinizde iletişim bile kuramıyorsunuz ama ahlakçılık yapıyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin.
Bekaretini kaybedeni ya bir kör alır ya topal... Piyasa değeri düştü kutu açılışını yaptırdı bi kere yazık oldu vah vahAy gitmiş bekaret tüh. Ya evlenmezse? Yaşanır mı böyle? Güzelim kızlık zarı yani tüh üzüldüm ben de şimdi size, kimsenin de yüzüne bakamazsınız artık. Boynunuz bükük gezeceksiniz bundan sonra, hep kulunç olacak... Ben evlendiğim halde bekaretimi şey ettirmedim mesela, belli mi olur ya boşanırsam?
Bakın herkesin düşüncesi ayrı bu benim farkım herkes düşüncelerini paylaşmış bende öyle ha bu bir yanlışsa size oda sizin sorununuz bu benim yetiştirilme şeklim ve bana doğru olanda budur .
Hayatım girişlerinize saygı duyuyorum serbestsiniz istediğinizi yapın ben sadece kendi düşüncelerimi paylaştım bu bana doğruSizin bu yaptığınız sadece düşünceyi dile getirmek değil bildiğin kadınların özgürce cinsellik yaşamasına engel olan gürünmeyen şiddetli bir baskı bu. Ayrıca daha önceki yorumunuzda kız çocuklarının tecavüzcüsü ile olan evlilikleri konusunda üzüntünüzü dile getirmiştiniz sözde. Fakat farkında olarak yada olmayarak kadın cinselliğini ayıpladığınız için toplumda bu kültürü kendi elinizle besliyorsunuz.
Ayy kız tadını çıkarsaydın çok keyifli bir şey çünküMerhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Ciddi bir ilişkimiz var ailelerimiz biliyor eylülün başında nasipse evleneceğiz
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Nasıl oldu anlamadım kendimi kaybettim oldu işte
Şimdi çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Eylüle kadar bekleyemediği için sevgilime de kırgınım..kızgınım…çok kötüyüm…
Hayatım girişlerinize saygı duyuyorum serbestsiniz istediğinizi yapın ben sadece kendi düşüncelerimi paylaştım bu bana doğru
Balım sen ne diyorsun ya nasıl bir kafa yaşıyorsun.Aile baskısında buyumediginiz o kadar aşikarki çaresizlikten bu kadarı acımasız çözümü bulmayı siz bilemezsiniz başınıza gelmeyen bir şey hakkında yorum yapmayıniz toplumda yaşanan o kadar olaydan bir habersiniz sırf kız çocukları tecavuze uğradığı için oldurulen bir ülkede yaşamadığınız o kadar belliki siz suan çocukların sexs içine eğitilmesini istiyorsunuz
Ay buna katılıyorum. Ben eşimle evlenmeden birliktelik yaşamamıştım. Ama yüzeysel şeyler yaşanmıştı tabi. Evlendiğimde beklediğim gibi olmasaydı büyük bir sorun olurdu. Evlilikte cinsellik en önemli şey.Hanımefendi 30 yaşında yapılan seksin ne pişmanlığı ya, bakın bakalım adam hoşunuza gitti mi ten uyumunuz nasıl. Sevişmediğiniz adamla evlenmek büyük kumar zaten, no drama.
Ailem baskıcıydı, bizde evlilik öncesi cinsel birlikteliğe sıcak bakılmaz. Kadın erkek fark etmez, cinsel olarak aktif bir hayatı kabul etmezler nikah öncesinde. İlla kafanıza silah dayanması gerekmiyor, bunun tasvip edilmediği bir ortamda, ister istemez sizden de beklenenlere karşı durmaya çalıştığınızda baskı yapıyorlar, çatışmalar yaşanıyor ailenizle aranızda, tatlar kaçıyor.Aile baskısında buyumediginiz o kadar aşikarki çaresizlikten bu kadarı acımasız çözümü bulmayı siz bilemezsiniz başınıza gelmeyen bir şey hakkında yorum yapmayıniz toplumda yaşanan o kadar olaydan bir habersiniz sırf kız çocukları tecavuze uğradığı için oldurulen bir ülkede yaşamadığınız o kadar belliki siz suan çocukların sexs içine eğitilmesini istiyorsunuz
OkBu bir düşünce değil baskı. Eğer bu bir düşünce olsaydı ben evlilik öncesi cümlelik yaşamak istemdim der geçersiniz ama siz bunun yerine konu sahibine hayatının en kötü şeyini yapmış dediniz.
tamam sen bu yolda bu akilla yürü kendi başını yeAilem baskıcıydı, bizde evlilik öncesi cinsel birlikteliğe sıcak bakılmaz. Kadın erkek fark etmez, cinsel olarak aktif bir hayatı kabul etmezler nikah öncesinde. İlla kafanıza silah dayanması gerekmiyor, bunun tasvip edilmediği bir ortamda, ister istemez sizden de beklenenlere karşı durmaya çalıştığınızda baskı yapıyorlar, çatışmalar yaşanıyor ailenizle aranızda, tatlar kaçıyor.
Baskı altında büyüdüm, ancak kendi fikirlerimi edindim ailemi kopyalamak yerine, karşı da durdum, kuralları(!) çiğnedim de çünkü mantığıma uymayan şeyler vardı kendimce. Hayatımı birleştireceğim insanı seçerken de bekaret arayanından olmamasına dikkat ettim. Şunu anlarım ki evlilik öncesi cinselliği inancından vb. tercih etmeyen insanlar olabilir ve kadın-erkek kendileri de buna dikkat ettikleri için, cinselliğe aynı görüşle yaklaşan birini isteyebilir. Bakirdir, bakire ister, bakiredir, bakir ister beni alakadar etmiyor. Ancak kendisi pek çok şey yaşamış ve iş evliliğe gelince kendine el değmemişinden(!) arayan tipin biri gelip de benim bekaretimi sorgulayamaz, sorgulatmam. Ben, evlilik öncesi birliktelik yaşamadan da evlenebilecek türden biri değildim. Denedim, beğendim, ciddi düşündüm. Ailemin pek çok konuda zıttı biriyim evlatları olarak. Aile baskısı altında büyümüş olmam yine de bildiğimi okumama engel olmadı ve kimseye de karşıma geçip bekaretimi sorgulayabilecekleri imkanı tanımadım. Yani drama bağlamayın bu kadar "Ay ne kötü ay aile baskısı da vardır yazık" filan. İnsan kendi değerini, kendi belirler.
Çocuğumu da cinsellik konusunda bilgilendirecek, eğiteceğim yaşı geldiğinde. Hastalıkları, olası riskleri, korunma yöntemlerini, hukuki olarak zor durumda kalabileceği, suç olabilecek olayların neler olduğunu ve bunlardan kaçınması/korunması gerektiğini, kadınlara nasıl davranılacağını vb... Bunlar gayet hayatın içinden. Ailelerimiz baskıcı olabilir, ama bizler onlar gibi olmak zorunda değiliz.
Bu benim sorunum sizene ya Allah hallaBu bir düşünce değil baskı. Eğer bu bir düşünce olsaydı ben evlilik öncesi cümlelik yaşamak istemdim der geçersiniz ama siz bunun yerine konu sahibine hayatının en kötü şeyini yapmış dediniz.
Kimseye bekaret borçlu değilsiniz ki, ne demek ailemin yüzüne nasıl bakacağım. Kendinize gelin. Dünyaya bir kere geliniyor. İnsanın başına ne geliyorsa hepsi bu bağımlılıktan, yetişkin olun artık yaş kaç olmuş, hesap soracak konumdan çıkın bi, kendi sorumluluğunuzu alın.Merhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Ciddi bir ilişkimiz var ailelerimiz biliyor eylülün başında nasipse evleneceğiz
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Nasıl oldu anlamadım kendimi kaybettim oldu işte
Şimdi çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Eylüle kadar bekleyemediği için sevgilime de kırgınım..kızgınım…çok kötüyüm…
Çocuğunuz sizden gizli yollara girdiğinde, bana bu yazdığınız cümleyi hatırlayın olur mu?Ok
tamam sen bu yolda bu akilla yürü kendi başını ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?