Çok kötüyüm…

Bak benim yeğenim var, 17 yaşındayken sevgilisi vardı. Sınıf arkadaşı. Ailesiyle de tanıştırdı. Anneanne dedeyle de. Üniversite sınavına beraber hazırlandılar eve getirdi odasında da çalıştılar. İkisi de çok çok iyi bölüm kazandılar: hala devam ediyorlar ilişkilerine şu an 21 yaşında. Bu yaz beraber italya’ya gittiler hostellerde kalıp bir hafta gezdiler.
Yeğenim şimdi neden bize yalan söylesin? Ne yaşasa gelip anlatır. Kendine de güveni var çünkü ne olsa ailesinin yanında olacağını biliyor.
Bu duyguyu vermek benim için bekaretten çok çok daha önemli
 
Ben size bunun doğru olduğunu savunmuyorum kıza ben bir zarar görmeden. Bir yol önermişim uyugulayip uygulamaması ona kalmış bu savunma ısrarınızı başka olaylarda görmek isterim iyi günler
biz de git seviş kızım demiyoruz ki. hayatta denge esaslı bakarım her şeye. çok partnerli olmanın psikolojik etkileri olduğu gibi cinselliğin tabu olmasının da etkileri var. insanlar kendilerini kendi etik ahlaki ölçütlerine göre yetiştirmek zorundalar. insanlar kendileri üzerinde ve dünyada doğru-yanlış görülenler üzerinde sorgulamaya gitmek zorundalar. çocuklara sorgulamayı ve kendisini yetiştirmeyi aşılamak zorundayız. evlenene kadar sevişmeyip evliliğinde mutsuz olan olduğu gibi, karşısındaki insanı tanıyıp güvenmeden anlık arzuyla iradeye söz geçiremeden yaşadığı seksten pişmanlık duyan da var. herkes kendini yetiştirecek, dengede olmayı ve koşullara göre şekil alabilmeyi bilecek. laf soktuğunuzu düşünüp saçmasapan şeyler yazıyorsunuz. cinsellikte mesele kişinin özgür iradesiyle rıza verebilecek kadar etik, duygusal, mantıksal olarak olgunluğa erişmesi ama insanlar bazen bir ömür boyu o olgunluğa erişmediği için sonradan yaptıklarından/yapmadıklarından pişmanlıklar yaşayabiliyor.
 
İşte olması gereken tam olarak bu. Çocuğuna destek olmak, onun yanında durmak, güven vermek. Ne mutlu yeğenine , çok şanslı. Ne güzel onu destekleyen ailesi var. Mutlu bir iliski kurabilmesi için kısıtlamamış ,engel olmamışlar. Umarım bilinçli ailelerin sayısı artar.
 
Ondan sonra da gelsin vajinismuslar gitsin zevk almadan yaşanan birliktelikler.
Orgazm olmadan, sadece partnerinin zevkine dayali geçiyor iliski. Partneri rahatlayinca, külotlarini cekip yatar bu kadinlarda, evlilik ve seks sandiklari bu oluyor bu kadar baskiyla ve bu kadar vücuduna yabancılıkla.
 

Şubat ayında böyle konu açmışsınız bu bahsettiğiniz kişi 3 hafta konuştuğunuz kişi mi? Hemen apar topar evlilik kararı mi alındı? Tarih hesaplamasına göre yaklaşık 2 ,2 buçuk aydır konuşuyorsunuz
 
Khomyuk daha açık net anlatamazsın. Ama işte verilen cevaplar ortada. Bir tarafımızı da yirtsak şu zihniyeti değiştiremiyoruz .sonra kadınlar olarak hak adalet peşine düşüyoruz ama hüsranla sonuçlanıyor. Sebebi tam olarak bu sadece erkekler ,erkek zihniyeti degil. Tam tersi zihniyetini bir adım ileriye tasimamis kadınlar hala buna sebep. Bir kadın böyle düşünürse, böyle cocuk yetistirirse bu donguden çıkmamız mümkün olmuyor.
 
Tabii ki. Bu bekaret saplantısı neden var. Aman erkekler beğenmez “almazsa”. Almasın. Beğenmesin evlenmesin zaten öylesi.
Yani bakire değil diye evlenmeyen bir adamla evlilik yaşamasa hiç bir şey kaybetmez bir kadın. Zaten o adamdan bir cacık da olmaz.
Böyle bir tiple evleneceğine evlenmesin mis gibi bekar yaşasın bin kat iyi.
Evlenemezse korkusu nedeniyle bekaret diye ölüp bitmeyi asla anlamıyorum.
 
Konu sahibi ailenizin yüzüne bakamayacağınız bir durum yok. Aile baskısından, yetişme tarzından böyle dusunuyorsunuz muhtemelen ama sevişmenin hesabını ailenize verme zorunluluğunuz yok.
 
Hemen evlilik planları hemen annesiyle beni tanıştırmak istemesi hemen kıskançlıklar…neye uğradığımı şaşırdım

Etrafımdaki normal iş arkadaşlarımı sorgulamak mesafe koymamı istemek gibi.


tövbeeeeeee. telefondayım alıntılayamadım idare edin. konu sahibi rıza inşası diye bi kavram vardır. gerçek rızan olmamasına rağmen rızan varmış gibi hissettirmek için beynine atılan düşünce tohumları. daha küçükken böyle yaşadığım cinsel ilişkiler oldu. ben baskıcı büyümedim ama neden istemediğim halde yaptım diye sıkıntısını uzun süre çekmiştim. bu konuda kendini depresyona asla sokma 30 yaşında kadınsın yaşadın ve kendinden bir şey kaybetmedin. ben de kaybetmedim. benim kazancıma oldu bana öğretti. sadece bundan sonra daha bilinçli olursun. seni mutsuz edecek adamla da sakın evleneyim deme sırf cinsellik yaşadın diye!!!!! ilişkiye dair daha fazla detay bilmediğim için yorumum bu kadar.
 
Aynen öyle ama iste bu kafada olan insanlarda is bekaretle de bitmiyor ki. Kadin dedigin evinde şöyle olur,kocasına bunu demez vs gibi kadin dediğinle başlayan ve erkek adamdır yaparla biten bir sürü görüşle devam ediyor. Ee tabi böyle düşünen kadınlar oldukça ve böyle erkekler yetistirdikleri icin de erkeklerin talep ve istekleri üstünlük hisleri asla bitmiyor. Klasik tabirle millet uzaya çıkıyor biz hala bekaret ve erkekleri memnun etme derdindeyiz.
 
Bakın herkesin düşüncesi ayrı bu benim farkım herkes düşüncelerini paylaşmış bende öyle ha bu bir yanlışsa size oda sizin sorununuz bu benim yetiştirilme şeklim ve bana doğru olanda budur .
 
Even doğruymuş sen yanlışsınk
Yani benden yaşça büyüksünüz sizinle alay etmek istemiyorum ama bu bir cümle bile değil. Üzücü bir durum, anadilinizde iletişim bile kuramıyorsunuz ama ahlakçılık yapıyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin.
 
Bakın herkesin düşüncesi ayrı bu benim farkım herkes düşüncelerini paylaşmış bende öyle ha bu bir yanlışsa size oda sizin sorununuz bu benim yetiştirilme şeklim ve bana doğru olanda budur .
benim fikrinizle sorunum yok mesela o da sizin iradeniz. ama karşı çıkan olunca da siz insanlara cinsellik eğitimi verilsin diyorsunuz!!1! demeniz. evet verilsin. sonra isteyen yine evliliğe kadar bekleyebilir. kişinin kendini eğitmesinden ve dünyayı sorgulamasından zaten bahsetmiştim. tecavüz edildiği için öldürülenlerle aynı ülkede yaşamıyorsunuz falan dediniz. yoo buradayız. ben ayrı ailem ayrı şiddet mağduruydu. dünyada mal oğlu mal gelmiş davar oğlu davar gidecekler var diye biz de onlara göre mi şekil alalım? insan olmak başka homo sapiens olmak başka.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…