Çok kötüyüm…

Çocuk benim çocuğum seni hiç ilgilendirmez
Benim başım da sizi ilgilendirmiyordu ama nedense yememi çok istediniz. :)
Hayatın içinde, vüducunda olup biteni yok saydıramazsınız çocuğa, illaki keşfedecek. Siz yine de "Kötü" diye anlatmayın da çocuğunuza ola ki bir hataya(!) düşerse, konudaki kızımız gibi ağla ağla kendi içine kahrolmasın da gelip sizinle paylaşabilsin yaşadıklarını.

Vücudunla özgürsün ne istersen öyle yaşa benim girişlerime şeninde saygı duyman gerek ben nasıl size duyuyorsam zihniyet farkı

Vücudunla özgürsün ne istersen öyle yaşa benim girişlerime şeninde saygı duyman gerek ben nasıl size duyuyorsam zihniyet farkı
Sizin cevap zaten çok saygılıydı.
Burcu burcu kokan saygı çayırlarından bir demet çiçekti sunduğunuz, evet.
Anladım ben sizin zihniyeti. Kendine saygı, başkasına başını ye. :))
Neyse sıkıldım.
Sabit fikir, kapalı bakış. Uğraşamayacağım.

Ya niye başa kaksın, adamın kendiyle evlenecek zaten.
Evlenmeyede bilir
evlenmeden önce birisiyle birliktelik yaşayan bir insanın sanki yaptığı bu şey çok normalmiş gibi arkasından durup da destekleyen bir kafaya da oturup ben de saygı duyacağım bir nokta yoktur artık bu saatten sonra

Su psikolojiyi karsi tarafa yansıtırsan soğur ama yaptığının sorumluluğunu al

Artık olan olmuş yapmasaydınız. Umarım oğlan sizi bırakmaz.

Kiz siz hangi yöredensiniz valla ne güzelmiş biz erkek ismi agzimiza alsak tekme tokat dayak yerdik birinci sinifta erkek birine sirf kalem. Verdim diye babam dövmüştü

Ben kocamla sevgiliyken de bakire değildim. 13 senedir beraberiz. Sevgili olduktan çok kısa bir süre sonra sevişmeye başladık. Bir kere bile bu konu konuşulmadı. Bakın başa kakmayı geçtim sohbeti geçmedi. Kaç sevgilim oldu bilmez, ilgilenmez.
Hangi mağaradan koca seçiyorsunuz bilmiyorum ama böyle olan erkek de çok.
Kendi küçük dünyanızdan ibaret değil dünya

:)) Normal ki. İki yetişkin insan, kendi rızaları dahilinde, nikah altında olmadan da sevişebilirler, sevişiyorlar. Öznel bakışınızın normal kıstası olduğunu zannetmenize güldüm ya baya. Deseniz ki "İnancım gereği benim için doğru bir davranış değil, nikahlanmadan ilişkiye girmek inandığım değerlere ters" buna okeyim. O sizin inancınız, benim değer yargılarım daha farklı derim konuşma tamamlanır. Ama siz toptan normal değil diyorsunuz, kötü diyorsunuz. Kötülükler yapan anormallersek hepimizi tedavi etsinler ha? Çünkü Ayşe Hanım normal bulmuyor. :)))
Bir de saygı bekliyorsunuz ya şu ifadelerinize, lafınızın nerelere gittiğinden haberiniz yok.

kadın eylülde evlencez diyor
madem yaşı görmediniz küçük sandınız, nasıl evleneceksiniz siz diye yorum yapardınız, kıvırmayın.
Milletin ilişki beni ilgilendirmez sabah yanlış anlayıp yorum yaptım hatamı anlayınca farkındaysan sustum milletin olayı yüzünden kavga etmek istemiyorum

Ozgurlugunuzu taktir ediyorum ne haliniz varsa görün
En azından kocam benimle ben olduğum için evli. Bir damla kan için kendi kafasındaki namus anlayışı için evlenip evlenmediğinden emin olmak da önemli.
Bakireliğinizi ispat edemeseniz adam sizle evlenmezdi. Bu bile yeterince çirkin. Kaldı ki başına kakacak karakterde görüyorsunuz eşinizi. Ben böyle birine güvenemem mesela.
Karşınızdaki insanın sizi siz olduğunuz için sevdiğinden emin olmak da zor böyle.
Yani yargı dağıtmadan bunu da bir düşünün mesela/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…