- 14 Haziran 2019
- 15.646
- 78.723
- 598
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ve hatta kadın bakire olmasıyla böbürlenirken kocasının da deneyimli olmasıyla böbürlenir. Gizli bir onlarla eğlendi benle evlendi zevki yaşar.Erkeğinki skor sayılıp sırtı sıvazlanırken kadın yerin dibine sokuluyor maalesef.
Ve bunu en çok söyleyenler de kadınlar maalesef. Erkeklerin de ağzına laf veriyorlar böylece. Kendileri her haltı yiyip bakire kadın aramayı hak görüyorlar kendilerinde. Sosyal medyada orda burda çok çirkin tabirler kullanıyorlar evlenmeden birliktelik yaşayan kadınlar için. Vallahi tiksiniyorum ikiyüzlülüklerinden.Ve hatta kadın bakire olmasıyla böbürlenirken kocasının da deneyimli olmasıyla böbürlenir. Gizli bir onlarla eğlendi benle evlendi zevki yaşar.
Aklım almıyor bunu mesela.
Sen yapmayınca makbülsün erkek yapınca.
Ötle bir eziklik. Öyle bi ikiyüzlülük
O kadar doğru ki şu boldladığım yer. Kendi namusunu(!), diğer kadınlar üzerinden parlatmak bu da aslında.Ve hatta kadın bakire olmasıyla böbürlenirken kocasının da deneyimli olmasıyla böbürlenir. Gizli bir onlarla eğlendi benle evlendi zevki yaşar.
Aklım almıyor bunu mesela.
Sen yapmayınca makbülsün erkek yapınca.
Ötle bir eziklik. Öyle bi ikiyüzlülük
Herkes hayata sizin pencerenizden bakmak zorunda mı?
Oğulları yapsa ne döverler ne odalara kapatırlar ne de telefonunu alırlar.Erkeğinki skor sayılıp sırtı sıvazlanırken kadın yerin dibine sokuluyor maalesef.
Diktirmek bence de daha büyük günah. Karşındakinin seçim hakkını elinden almış oluyorsun, hakka giriyorsun bir nevi.Diktir diyen de olmuşKi bence diktirmek yapmaktan daha günah. Yaptıysam yaptım pişman da oldum diyelim affımı da diledim Allahla benim aramda. Ama diktirince ne oluyor kimi kandırıyorsun yani. Yapmamış mı olunuyor sanki.
Yav bir de sevişmek o kadar hızlı olan bir şey mi ki?Hayata bizim pencereden bakmiyorsa inanci geregi rahatsiz olacagi durumlarin yasanabilecegi ortamda bulunmayacak. Sevişme olduysa tamamen yalniz kaldiklari ve rahat olduklari bir yerde buluşmuşlar sonucta birden bire toplum icinde olacak şey degil. 30 yasinda kadin da ayni eve girip arkadas gibi film izleyip evlere dagilmayacagini bilir, bilmeli.
Insanlarin sorun etme aglama demesi çok normal cunku olmuş artik kendini parcalasa ne olur? O kadar hassasiyeti olan dedigim gibi baştan ona göre ortam yaratmaz.
En azindan cok anormal bir durum olmadigini bilsin.
30 yasinda birinin sevismesi de cok nooormal hatta yargilamiyorum ama 30 40 yasina kadar durabilenlere daha çok sasiriyorum. Ben esimden once 19 yasimda filan yaşamistim cunku o yaşlari bekleyemezdim ne zaman evlenecegimi bilemezdim erken evlendim o ayri.
Hayır bir de dindar tavsiye istiyorsa neden dini forum falan bulup sormuyor : D Ya da bir imama mollaya danışsınlar biz ne bilirik öyle işleri : DAyrıca bu yorumları yapmak yerine “bunu nasıl yaparsın, günahkar vb.” laflarla konu sahibini taşlasak daha mı hoş olacaktı? Kendi hayatı olduğunu, yaptığı şeyden utanmaması gerektiğini, 30 yaşında olgun bir kadın olduğunu savunduk. Kötü mü olduk? Bizim değerlerimiz yok mu oldu şimdi?
Ki konu sahibi en başta bundan bahsetmemişti. Sadece ailesinden bahsetmişti. Sonradan çıktı bu mevzu yani. Günah Allah ile kul arasındadır bizi ilgilendirmez. Biz gördüğümüzü yorumladık sadece. Yani kadını taşlasak suçlu olurduk, motivasyon konuşması yaptık yine suçlu oldukHayır bir de dindar tavsiye istiyorsa neden dini forum falan bulup sormuyor : D Ya da bir imama mollaya danışsınlar biz ne bilirik öyle işleri : D
Konuyu açarken babamın yüzüne nasıl bakacağım çok pişmanım dediniz. İşin dini boyutunu düşünüyorsanız, günahkar hissediyorum diyorsanız babam ne der diye düşünmek yerine tövbe etmeniz daha doğru olur o zaman. Bir de 2 aydır tanışıyorsunuz süreç nasıl ilerledi? Onu seviyor musunuz ?Arkadaşlar ben ilişkimle ya da sevgilimle bir sorun olduğunu söylemedim ki…
Kendimi kaybettim bir anda oldu diyorum…
Eylülde evleneceğiz ailelerimiz biliyor..
Ben işin daha çok dini boyutundayım…o yüzden kendimi çok kötü hissediyorum…çok günahkar hissediyorum..
Yav bir de sevişmek o kadar hızlı olan bir şey mi ki?
Bak şimdi dediğin gibi
step1- Önce yalnız kalınacak ortamda bulunma
step2- Öpüşme koklaşma
step-3 kıyafetler var ayol kıyafetler!Kendiliğinden çıkmıyor onlar!
Son raddeye gelene değin vazgeçme şansı elbet olur yav. Yanılıyor muyum?
Valla bir şeye hassasiyetin varsa ona göre yaşıyorsun Cirilla.Step 2dan sonra vazgecemezdim ben
Ya zorla olan bir şey yok belli ki hoşuna gitmese elbette 50 kere vazgecebilirdi olana kadar.
Yani hic biseyin birden oldugu yok hatta bazi kadinlar iliski boyunca adamla cinsellik yasiyor her seyden memnun 3-4 sene sevisiyor ne zaman ki ayrilik oluyor başliyor öyle pişmanim şöyle kötüyüm keske olmasaydi...
Konu sahibi ailesinin yüzüne bakamadigini söylüyor. Bildiğim kadarıyla din hesabını aileye vermiyoruz.Yorumları hic anlamış değilim belki de inancı gereği rahatsızlık duyuyordur bende de bu şekildeydi ben de inancım gereği vicdanen rahat edemedim belki konu sahibide bunu hissediyor olamaz mı buna saygı göstermek yerine neden herkes ayy rahat ol fln demiş gülmüs sebep? Herkes hayata sizin pencerenizden bakmak zorunda mı??? Sizin düşünce tarzınızla başkasınn ki uymak zorunda mı kendinize saygı gösterilmesini istiyorsanız neden başkalarına saygı gösterip anlamaya calışmıyorsunuz? Mesela bende sizi mi elestireyim aaa evlenmeden cinsellik yaşamışlar ne ayıp fln mı diyeyim yada inancım gereği günah diyip kınayayım mı? Ben bu tavrı gerçekten anlamıyorum yorumların %90ı bu şekilde bu yaşta cinsellik yaşamşsın utanılcak birsey yok fln... Ya belki inancı gereği bu şekilde hissetmiyor zorla mı? (Ay bunu yazdım diye sacmasapan cevaplarınıza asla cevap vermeyeceğim sonra ban yiyorum sizin yüzünüzden siz nasıl düşüncenizi belirtiyorsanız bu da benim düşüncem) dinen doğru bulmuyorum kendini kötü hissetmekte haklısın tatlım vicdann rahat etmiyorsa unutma ki Allah herşeyi affeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?