Çok kötüyüm…

Erkeğinki skor sayılıp sırtı sıvazlanırken kadın yerin dibine sokuluyor maalesef.
Ve hatta kadın bakire olmasıyla böbürlenirken kocasının da deneyimli olmasıyla böbürlenir. Gizli bir onlarla eğlendi benle evlendi zevki yaşar.
Aklım almıyor bunu mesela.
Sen yapmayınca makbülsün erkek yapınca.
Ötle bir eziklik. Öyle bi ikiyüzlülük
 
Ve bunu en çok söyleyenler de kadınlar maalesef. Erkeklerin de ağzına laf veriyorlar böylece. Kendileri her haltı yiyip bakire kadın aramayı hak görüyorlar kendilerinde. Sosyal medyada orda burda çok çirkin tabirler kullanıyorlar evlenmeden birliktelik yaşayan kadınlar için. Vallahi tiksiniyorum ikiyüzlülüklerinden.
 
O kadar doğru ki şu boldladığım yer. Kendi namusunu(!), diğer kadınlar üzerinden parlatmak bu da aslında.
 
Herkes hayata sizin pencerenizden bakmak zorunda mı?

Hayata bizim pencereden bakmiyorsa inanci geregi rahatsiz olacagi durumlarin yasanabilecegi ortamda bulunmayacak. Sevişme olduysa tamamen yalniz kaldiklari ve rahat olduklari bir yerde buluşmuşlar sonucta birden bire toplum icinde olacak şey degil. 30 yasinda kadin da ayni eve girip arkadas gibi film izleyip evlere dagilmayacagini bilir, bilmeli.

Insanlarin sorun etme aglama demesi çok normal cunku olmuş artik kendini parcalasa ne olur? O kadar hassasiyeti olan dedigim gibi baştan ona göre ortam yaratmaz.
En azindan cok anormal bir durum olmadigini bilsin.
30 yasinda birinin sevismesi de cok nooormal hatta yargilamiyorum ama 30 40 yasina kadar durabilenlere daha çok sasiriyorum. Ben esimden once 19 yasimda filan yaşamistim cunku o yaşlari bekleyemezdim ne zaman evlenecegimi bilemezdim erken evlendim o ayri.
 
Erkeğinki skor sayılıp sırtı sıvazlanırken kadın yerin dibine sokuluyor maalesef.
Oğulları yapsa ne döverler ne odalara kapatırlar ne de telefonunu alırlar.
Siz hiç bir erkek evlilik dışı cinsel ilişki yaşadı diye, ailesi tarafından apar topar biriyle evlendirilip namusunu temizlediğini gördünüz mü? Sen artık kirlendin, bilmem neyin kızıyla evlendirelim de temizlen denmiş midir?
Ya da biriyle sevişti diye babası dövmüş müdür hiç bir erkeği?
Ben hiç görmedim. Neden namus sadece kadına vergili?
 
Diktirmek bence de daha büyük günah. Karşındakinin seçim hakkını elinden almış oluyorsun, hakka giriyorsun bir nevi.
 
Ayrıca bu yorumları yapmak yerine “bunu nasıl yaparsın, günahkar vb.” laflarla konu sahibini taşlasak daha mı hoş olacaktı? Kendi hayatı olduğunu, yaptığı şeyden utanmaması gerektiğini, 30 yaşında olgun bir kadın olduğunu savunduk. Kötü mü olduk? Bizim değerlerimiz yok mu oldu şimdi?
 
Yav bir de sevişmek o kadar hızlı olan bir şey mi ki?
Bak şimdi dediğin gibi
step1- Önce yalnız kalınacak ortamda bulunma
step2- Öpüşme koklaşma
step-3 kıyafetler var ayol kıyafetler! Kendiliğinden çıkmıyor onlar!
Son raddeye gelene değin vazgeçme şansı elbet olur yav. Yanılıyor muyum?
 
Hayır bir de dindar tavsiye istiyorsa neden dini forum falan bulup sormuyor : D Ya da bir imama mollaya danışsınlar biz ne bilirik öyle işleri : D
 
Hayır bir de dindar tavsiye istiyorsa neden dini forum falan bulup sormuyor : D Ya da bir imama mollaya danışsınlar biz ne bilirik öyle işleri : D
Ki konu sahibi en başta bundan bahsetmemişti. Sadece ailesinden bahsetmişti. Sonradan çıktı bu mevzu yani. Günah Allah ile kul arasındadır bizi ilgilendirmez. Biz gördüğümüzü yorumladık sadece. Yani kadını taşlasak suçlu olurduk, motivasyon konuşması yaptık yine suçlu olduk
 
Konuyu açarken babamın yüzüne nasıl bakacağım çok pişmanım dediniz. İşin dini boyutunu düşünüyorsanız, günahkar hissediyorum diyorsanız babam ne der diye düşünmek yerine tövbe etmeniz daha doğru olur o zaman. Bir de 2 aydır tanışıyorsunuz süreç nasıl ilerledi? Onu seviyor musunuz ?
 

Step 2dan sonra vazgecemezdim ben
Ya zorla olan bir şey yok belli ki hoşuna gitmese elbette 50 kere vazgecebilirdi olana kadar.
Yani hic biseyin birden oldugu yok hatta bazi kadinlar iliski boyunca adamla cinsellik yasiyor her seyden memnun 3-4 sene sevisiyor ne zaman ki ayrilik oluyor başliyor öyle pişmanim şöyle kötüyüm keske olmasaydi...
 
Valla bir şeye hassasiyetin varsa ona göre yaşıyorsun Cirilla.
Benim yüksek sese var mesela, asla sesli ortama girmem giremem. Girersem hastalanırım çünkü. E bu iş de aynı böyle.
 
Konu sahibi ailesinin yüzüne bakamadigini söylüyor. Bildiğim kadarıyla din hesabını aileye vermiyoruz.
 
ya siz samimi olsanız böyle kimsenin demediği şeyleri demişler gibi iddia edip genelleme yapmazsınız. şu 8 sayfa içinde benim de yorumum var. ne hikmetse kimse cevaplamadı. insan önce etik duygusal mantıksal olarak kendini yetiştirecek. kendi doğrularına karar verecek. doğru yanlış diye gösterilenleri sorgulayacak. zira her toplumda hatta toplulukta hatta ailede değişiyor bunlar. kendi sorguladıktan sonra bizzat kendisi etik değerlerini belirleyecek. sonra ister evlenene kadar bekler, ister beklemez yazmıştım. herhalde kişisel tercih bunlar başka bir şey yazan mı olmuş burada? millet diyor ki bu konuda kadın erkek arasında çarpık ahlaki yaptırımlar var. bu konuda baskı altında büyümüş insanlar hasta oluyor ve hastalıklı düşünüyor. aileden görme kulaktan dolma bilgilerle kendini tamamen keşfedemeden ölen onlarca kadın var. oysa hayatta kendin deneyimleyip öğrenmek ne güzel bir bilseniz. kadın erkekten farklı ama insan olarak eşittir. kadın sevişti diye sonsuza dek kirlenmiş olmaz. siz samimi olsanız kardeşim dinen doğru değil ama tövbeni et kendini üzme o adama da dikkat et demek ki ahlaki yönden bir değilsiniz ona göre normal yazarsınız. ne demek lan diktirmek siz Allah'ı mı kandırmaya çalışıyorsunuz? yalan söylemenin günahını kul hakkını geçtim, etik mi doğru mu Allah aşkına? bi de kalkmış kızım sen 30 yaşındasın kendine bu kadar yük etme olmuş geçmiş pişmansan bir daha yapma, o yanındaki adamı da yeni tanımışsın hareketleri sana yanlış gelmiş bi dikkatli ol iyi düşün diyenleri kınamışsınız. çocukları dünyanın gerçeklerinden uzak büyütmeyin size açık olsunlar diyeni ayıplamışsınız. tövbeeeee. keşke dünyada dürüst ve samimi insanlar daha çok olsa ya. o kadar yıkanmış ki herkesin beyni ideolojilerle. dengeyi bulun ya bi sorgulayın. yorumlardaki insanların inançları vardır yoktur kimseyi ilgilendirmez. ama varsa şayet sizden daha dürüst, inançlı kimseler olurlardı. yalan söyleme tavsiyesi vermezlerdi. inancı birkaç basmakalıp davranışlara sıkıştırmışsınız sadece, kendinizin farkında olmadan başkalarına ahlak satıyorsunuz. ben inançlı biriyim dinim yok bilginize. hayatımda dürüst olmaya çabalarım. bazen yanılırım, hatalarım var ama sırf bu özelliğimden kendimi seviyorum. dürüst olmazsanız sizin gibilerle karşılaşıp ayrıştıramazsınız kimin ne olduğunu. O okyanusprensesi000 tekrar söylüyorum rıza inşası kavramını incele lütfen ve eğer gerçekten canın istediyse o an, bunun sorumluluğunu al, tekrar düşün neden yapıp da pişman hissettiğini ama eğer pişman olduysan tekrarlama ve yanındaki adamın sana saygı duyup duymadığını düşün. bu konuda hassas olduğunu biliyordur. seviştin diye de kimseye mahkum değilsin. kendi değerini bil. kimseyi utandıracak bir şey yapmadın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…