- 28 Mart 2025
- 717
- 359
- 18
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Ok
tamam sen bu yolda bu akilla yürü kendi başını ye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok
tamam sen bu yolda bu akilla yürü kendi başını ye![]()
Çocuk benim çocuğum seni hiç ilgilendirmezÇocuğunuz sizden gizli yollara girdiğinde, bana bu yazdığınız cümleyi hatırlayın olur mu?
Ya niye başa kaksın, adamın kendiyle evlenecek zaten.Üzülme Hersey yoluna girer ama yaptığın çok yanlış ve keşke bekleseydin çünkü bu tarz herifler sonradan başa kalkıyor
Benim başım da sizi ilgilendirmiyordu ama nedense yememi çok istediniz. :)Çocuk benim çocuğum seni hiç ilgilendirmez
Vücudunla özgürsün ne istersen öyle yaşa benim girişlerime şeninde saygı duyman gerek ben nasıl size duyuyorsam zihniyet farkıBenim başım da sizi ilgilendirmiyordu ama nedense yememi çok istediniz. :)
Hayatın içinde, vüducunda olup biteni yok saydıramazsınız çocuğa, illaki keşfedecek. Siz yine de "Kötü" diye anlatmayın da çocuğunuza ola ki bir hataya(!) düşerse, konudaki kızımız gibi ağla ağla kendi içine kahrolmasın da gelip sizinle paylaşabilsin yaşadıklarını.
Sizin cevap zaten çok saygılıydı.Vücudunla özgürsün ne istersen öyle yaşa benim girişlerime şeninde saygı duyman gerek ben nasıl size duyuyorsam zihniyet farkı
Evlenmeyede bilirYa niye başa kaksın, adamın kendiyle evlenecek zaten.
evlenmeden önce birisiyle birliktelik yaşayan bir insanın sanki yaptığı bu şey çok normalmiş gibi arkasından durup da destekleyen bir kafaya da oturup ben de saygı duyacağım bir nokta yoktur artık bu saatten sonraSizin cevap zaten çok saygılıydı.
Burcu burcu kokan saygı çayırlarından bir demet çiçekti sunduğunuz, evet.
Anladım ben sizin zihniyeti. Kendine saygı, başkasına başını ye. :))
Neyse sıkıldım.
Sabit fikir, kapalı bakış. Uğraşamayacağım.
Su psikolojiyi karsi tarafa yansıtırsan soğur ama yaptığının sorumluluğunu alMerhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Ciddi bir ilişkimiz var ailelerimiz biliyor eylülün başında nasipse evleneceğiz
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Nasıl oldu anlamadım kendimi kaybettim oldu işte
Şimdi çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Eylüle kadar bekleyemediği için sevgilime de kırgınım..kızgınım…çok kötüyüm…
Artık olan olmuş yapmasaydınız. Umarım oğlan sizi bırakmaz.Merhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Ciddi bir ilişkimiz var ailelerimiz biliyor eylülün başında nasipse evleneceğiz
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Nasıl oldu anlamadım kendimi kaybettim oldu işte
Şimdi çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Eylüle kadar bekleyemediği için sevgilime de kırgınım..kızgınım…çok kötüyüm…
Kiz siz hangi yöredensinizTürkler diye genellemeyin. Türkler ataerkil bir toplum değildir. Müslümanlıktan sonra biraz daha ataerkillik gelse de Türklerde kadın erkek eşit ve yanyanadır.
Ben de Türküm, bizim ailemizde asla bekaret mevzusu olmaz. Kız çocukları da gece rahat dışarı çıkar, sevgilisiyle ailesini tanıştırır. Baskı yoktur.
Ben kocamla sevgiliyken de bakire değildim. 13 senedir beraberiz. Sevgili olduktan çok kısa bir süre sonra sevişmeye başladık. Bir kere bile bu konu konuşulmadı. Bakın başa kakmayı geçtim sohbeti geçmedi. Kaç sevgilim oldu bilmez, ilgilenmez.Evlenmeyede bilir
evlenmeden önce birisiyle birliktelik yaşayan bir insanın sanki yaptığı bu şey çok normalmiş gibi arkasından durup da destekleyen bir kafaya da oturup ben de saygı duyacağım bir nokta yoktur artık bu saatten sonra
Anne tarafım kırım tatarı, baba tarafım EgeliKiz siz hangi yöredensinizvalla ne güzelmiş biz erkek ismi agzimiza alsak tekme tokat dayak yerdik
birinci sinifta erkek birine sirf kalem. Verdim diye babam dövmüştü
:)) Normal ki. İki yetişkin insan, kendi rızaları dahilinde, nikah altında olmadan da sevişebilirler, sevişiyorlar. Öznel bakışınızın normal kıstası olduğunu zannetmenize güldüm ya baya. Deseniz ki "İnancım gereği benim için doğru bir davranış değil, nikahlanmadan ilişkiye girmek inandığım değerlere ters" buna okeyim. O sizin inancınız, benim değer yargılarım daha farklı derim konuşma tamamlanır. Ama siz toptan normal değil diyorsunuz, kötü diyorsunuz. Kötülükler yapan anormallersek hepimizi tedavi etsinler ha? Çünkü Ayşe Hanım normal bulmuyor. :)))Evlenmeyede bilir
evlenmeden önce birisiyle birliktelik yaşayan bir insanın sanki yaptığı bu şey çok normalmiş gibi arkasından durup da destekleyen bir kafaya da oturup ben de saygı duyacağım bir nokta yoktur artık bu saatten sonra
kadın eylülde evlencez diyorBen yorumcunun yaşını görmedim küçük oldugunu sarıp öyle yorum yaptım.
Milletin ilişki beni ilgilendirmez sabah yanlış anlayıp yorum yaptım hatamı anlayınca farkındaysan sustum milletin olayı yüzünden kavga etmek istemiyorumkadın eylülde evlencez diyor
madem yaşı görmediniz küçük sandınız, nasıl evleneceksiniz siz diye yorum yapardınız, kıvırmayın.
Daha sex (İngilizcesi), seks (Türkçesi) yazamayıp sexs yazan sizsiniz ama malesef.Cahil insanlarla tartışmaya girmiyorum tesekurler
Bu benim sorunum sizene ya Allah halla
Ozgurlugunuzu taktir ediyorum ne haliniz varsa görünSizin sorununuz ise kendinize saklayın o zaman. Burada dile getirirseniz bizimde size söyleyecek bir çift lafımız olur.
En azından kocam benimle ben olduğum için evli. Bir damla kan için kendi kafasındaki namus anlayışı için evlenip evlenmediğinden emin olmak da önemli.Ozgurlugunuzu taktir ediyorum ne haliniz varsa görün