- 3 Şubat 2025
- 343
- 1.085
- 28
- 30
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Kesinlikle.Ne saçma sapan bir yorum ya. Korunursan hamile kalmazsın. Evlenmezse de keyfi bilir. Bekaret gidince kadın ölmüyor.
Evlenmeden seneler önce seks hayatına başladım. Bir kere bile istenmeyen gebelik yaşamadım. Adam gibi korunursan olmaz. Bakın bakire olmadan da evlendim. İnanmazsınız ölmedim de
Kimseye söylemesin tabi ben seviştim diyeHayatım biz Türkler eski kafa yasiyoruz normal yani bu düşüncede eğer ailesi sıkıntılı ise en son çare bunu yapsın ve kimseye güvenip soylemesin çünkü hiç kimse dost değil en iyisi dediğin bile sonradan ayagini kaydırıyor
Ya sende herşeyi böyle dalgayami vuracaksın kız orda hayatinin en kötü şeyini yapmışKimseye söylemesin tabi ben seviştim diye
Hayatının en kötü şeyi niye olsun Ayşe Hanım. Biz sizle anlaşamadıkYa sende herşeyi böyle dalgayami vuracaksın kız orda hayatinin en kötü şeyini yapmış
EvetHayatının en kötü şeyi niye olsun Ayşe Hanım. Biz sizle anlaşamadık
Türkler diye genellemeyin. Türkler ataerkil bir toplum değildir. Müslümanlıktan sonra biraz daha ataerkillik gelse de Türklerde kadın erkek eşit ve yanyanadır.Hayatım biz Türkler eski kafa yasiyoruz normal yani bu düşüncede eğer ailesi sıkıntılı ise en son çare bunu yapsın ve kimseye güvenip soylemesin çünkü hiç kimse dost değil en iyisi dediğin bile sonradan ayagini kaydırıyor
Kötü?Ya sende herşeyi böyle dalgayami vuracaksın kız orda hayatinin en kötü şeyini yapmış
Neden ısrar etti zorla mı yaşandı yani?Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?ailemin yüzüne nasıl bakacağım diye düşünmeyin utanacak bir şey yok bunda. Evlenmek isteyen, birbirini seven arzulayan insanlar cinsel ilişkiye girmek isteyebilir bu çok doğal bir durum. Ama siz istemiyor olmasına rağmen ısrar etmesi doğru değil.
Valla ben sizin yöreyi bilemem ama ben böyle yetiştirildim herkese saygı duyuyorumTürkler diye genellemeyin. Türkler ataerkil bir toplum değildir. Müslümanlıktan sonra biraz daha ataerkillik gelse de Türklerde kadın erkek eşit ve yanyanadır.
Ben de Türküm, bizim ailemizde asla bekaret mevzusu olmaz. Kız çocukları da gece rahat dışarı çıkar, sevgilisiyle ailesini tanıştırır. Baskı yoktur.
Kendinizi suçlu hissetmeyin. Karşılıklı istemişsiniz olmuş. O kadarHamile kalmam mümkün değil…kalırsam zaten hemen evleniriz durumumuz iyi..beni zorlamadı ama çok istekliydi ben de kendimi kaybettim bir an..ahlaki ve dini yönden çok kötü hissediyorum..sevgilşme güvenim sonsuz
Niye hayatının en kötü şeyi olsun yahu? İstemiş sevişmiş. Sadece toplum kadınlara cinselliği ayıp ve kötü olarak aksettiği için böyle hissetmiş aslında.Ya sende herşeyi böyle dalgayami vuracaksın kız orda hayatinin en kötü şeyini yapmış
Böyle yetiştirilmişsiniz fakat siz kendinizi geliştirebilirsiniz. Siz kızınızı oğlunuzu en azından nu baskıyla büyütmeyin. Sonra seksi “kötü” olarak gösteriyorsunuz kızlar vajinusmus oluyor ömür boyu orgazmı yaşamıyor.Valla ben sizin yöreyi bilemem ama ben böyle yetiştirildim herkese saygı duyuyorum
Hatirliyorumda.. esimle ilk defa birlikte oldugumuzda bana sunlari demisti; senin icin ilk olmak beni cok mutlu etti yalan yok. Ama benden once bir hayatin vardi, sevgililerin oldu. Ben bilmiyordum sonucta senin bakire olup olmadigini olsanda olmasanda ben seni sevdim bir onemi yok.Merhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Ciddi bir ilişkimiz var ailelerimiz biliyor eylülün başında nasipse evleneceğiz
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Nasıl oldu anlamadım kendimi kaybettim oldu işte
Şimdi çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Eylüle kadar bekleyemediği için sevgilime de kırgınım..kızgınım…çok kötüyüm…
Evet
o sızın bakış acınızNiye hayatının en kötü şeyi olsun yahu? İstemiş sevişmiş. Sadece toplum kadınlara cinselliği ayıp ve kötü olarak aksettiği için böyle hissetmiş aslında.
Aile baskısında buyumediginiz o kadar aşikarki çaresizlikten bu kadarı acımasız çözümü bulmayı siz bilemezsiniz başınıza gelmeyen bir şey hakkında yorum yapmayıniz toplumda yaşanan o kadar olaydan bir habersiniz sırf kız çocukları tecavuze uğradığı için oldurulen bir ülkede yaşamadığınız o kadar belliki siz suan çocukların sexs içine eğitilmesini istiyorsunuzBöyle yetiştirilmişsiniz fakat siz kendinizi geliştirebilirsiniz. Siz kızınızı oğlunuzu en azından nu baskıyla büyütmeyin. Sonra seksi “kötü” olarak gösteriyorsunuz kızlar vajinusmus oluyor ömür boyu orgazmı yaşamıyor.
Evet çok şükür bizim bakış açımız. Sizin dediğiniz zihniyette de olabilirdik bin şükür halimize. Sizde bakış açısıymış diye düşünmeden konuşmayın bence bir daha.Evet
o sızın bakış acınız
Bu doğru değil siz cahilliğinizle kendinizi avutunEvet çok şükür bizim bakış açımız. Sizin dediğiniz zihniyette de olabilirdik bin şükür halimize. Sizde bakış açısıymış diye düşünmeden konuşmayın bence bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?