Çok kötüyüm…

Kesinlikle.
Olan olmuş şu an kahrolup, yataklara düşmene gerek yok. 30 yaşında kadınsın, cinsel hayatının olmasından daha doğal bir şey yok.
Hiç evlenmeseydin ne yapacaktın? Rahibe gibi göç edip gidecek miydin?
Evlilikte cinsel hayat, ten uyumu çok önemli. Böyle şeyleri deneyimlemeden evlenmek çok büyük bir risk.
Herkesin inancı, düşünceleri mutlaka mutlaka farklı. Herkese saygım var ama madem yaşandı bundan sonra bunu keşfetmeye odaklanabilirsiniz korunarak.

Kimseye söylemesin tabi ben seviştim diye

Türkler diye genellemeyin. Türkler ataerkil bir toplum değildir. Müslümanlıktan sonra biraz daha ataerkillik gelse de Türklerde kadın erkek eşit ve yanyanadır.
Ben de Türküm, bizim ailemizde asla bekaret mevzusu olmaz. Kız çocukları da gece rahat dışarı çıkar, sevgilisiyle ailesini tanıştırır. Baskı yoktur.

Hamile kalmam mümkün değil…kalırsam zaten hemen evleniriz durumumuz iyi..beni zorlamadı ama çok istekliydi ben de kendimi kaybettim bir an..ahlaki ve dini yönden çok kötü hissediyorum..sevgilşme güvenim sonsuz

Valla ben sizin yöreyi bilemem ama ben böyle yetiştirildim herkese saygı duyuyorum

Hamile kalmam mümkün değil…kalırsam zaten hemen evleniriz durumumuz iyi..beni zorlamadı ama çok istekliydi ben de kendimi kaybettim bir an..ahlaki ve dini yönden çok kötü hissediyorum..sevgilşme güvenim sonsuz
Kendinizi suçlu hissetmeyin. Karşılıklı istemişsiniz olmuş. O kadar

Konu sahibi cinsellik çok önemli. Olayı abartmayın lütfen. Bunda utanacak bir şey yok. Evlilik öncesinde cinsellik nasıl diye yaşayıp görülmeli bence. Sonrasında ten uyumu, cinsel isteksizlik sorunları olursa mutsuz bir evlilik olabilir. Burda ve çevremde çok örneğini gördüm. O okyanusprensesi000

Evet kendinize kızmalısınız ama cinsei ilişki yaşadığınız için değil sevgilinizin ısrarıyla olduğu için.Eğer gerçekten istemiyorsanız kendinize sahip çıkacaktınız yaptıysanız da canım istedi yaptım sefam olsun deyip geçin.

Babanızın yüzüne bakamayacak bir şey yok.Pişmanlığınızı yaşayın ama çokta kafanızda büyütmeyin olan olmuş çünkü.

Ya sende herşeyi böyle dalgayami vuracaksın kız orda hayatinin en kötü şeyini yapmış
Niye hayatının en kötü şeyi olsun yahu? İstemiş sevişmiş. Sadece toplum kadınlara cinselliği ayıp ve kötü olarak aksettiği için böyle hissetmiş aslında.

Valla ben sizin yöreyi bilemem ama ben böyle yetiştirildim herkese saygı duyuyorum
Böyle yetiştirilmişsiniz fakat siz kendinizi geliştirebilirsiniz. Siz kızınızı oğlunuzu en azından nu baskıyla büyütmeyin. Sonra seksi “kötü” olarak gösteriyorsunuz kızlar vajinusmus oluyor ömür boyu orgazmı yaşamıyor.

Hatirliyorumda.. esimle ilk defa birlikte oldugumuzda bana sunlari demisti; senin icin ilk olmak beni cok mutlu etti yalan yok. Ama benden once bir hayatin vardi, sevgililerin oldu. Ben bilmiyordum sonucta senin bakire olup olmadigini olsanda olmasanda ben seni sevdim bir onemi yok.
Beni gecmisimden bagimsiz bir sahsiyet olarak gorecek kadar beyni gelismis bir adamla evlendigim icin cok mutlu olmustum o zaman. Sizin cinsel hayatiniz da her insanin hsyatinda yasayacagi siradan durumlardan birisi. Ailenizin kendi tabulari var diye kendi bedeniniz ve ozgurlugunuzun vicdan muhasebesini yapmayin. Sonucta evlenmeyi planladiginiz aşik oldugunuz adamla bir birliktelik yasamissiniz. Evlenirsiniz ya da evlenmezsiniz belli olmaz tabi kesin diyemeyiz. Ama bulasici hastalik falan kapmadiysaniz kimseye karsi bir sorumlulugunuz yok. Sonucta yasadiginiz sapikca ya da ahlak disi bir sey degil. Sevmis ve sevismissiniz. Neden bu kadar abartiyorsunuz ki?

Aile baskısında buyumediginiz o kadar aşikarki çaresizlikten bu kadarı acımasız çözümü bulmayı siz bilemezsiniz başınıza gelmeyen bir şey hakkında yorum yapmayıniz toplumda yaşanan o kadar olaydan bir habersiniz sırf kız çocukları tecavuze uğradığı için oldurulen bir ülkede yaşamadığınız o kadar belliki siz suan çocukların sexs içine eğitilmesini istiyorsunuz

kimsenin yüzüne bakamayacağınız bir şey yok. 30 yaşında biri olarak çok doğal bir şey yaşamışsınız öyle yaşınız küçük falan da değil. duygusal bağınız olan biriyle olmuş ne güzel işte bu kadar vicdan yapmayın. ama sevgilinin evliliğe bu kadar az kalmışken hele de sizin bu konuya önem verdiğinizi bilirken sizi zorlamasına çok takıldım. yani zorlamak yazılıyor ama sanırım o istemiş siz de istemişsiniz. eğer durum öyleyse diyecek söz de yok

Evet

o sızın bakış acınız
Evet çok şükür bizim bakış açımız. Sizin dediğiniz zihniyette de olabilirdik bin şükür halimize. Sizde bakış açısıymış diye düşünmeden konuşmayın bence bir daha. Siz ve sizin gibiler bu zihniyeti sürdürmeye devam etmezse bu bakış açısı zamanla azalır biter ve kadınların üstünde baskı kalmaz nihayetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…