çok kötüyüm..Taciz..

Sorunun inşallah kökten çözülmüştür Mev*Can...
Ben seni senelerdir takip ederim çok düzgün birisindir.Böyle birşeyle karşılaşmış olman açıkcası çok üzdü beni
Heryerde mantar gibi türedi bu beyin israflı mahlukatlar

hayır anlamadıgım şey ne gibi delil bekliyosunki bakışlarının rahatsız ettiğini söylemen yeterli oldugunu düşünüoyurm. sonuçta uyduracak değilsin

canım çok teşekkür ederim öncelikle...

maalesef taciz her yerde,her yaşta yaşanıyor buraya bi konu açtım onca insan neler yaşadığından bahsetti..

bekar olsam koşar babama anlatırdım babamda bi güzel döverdi sorun hallolurdu..

ama evli olunca,bi de kocamın sağlık durumu olunca hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor..

ben aylarca kendimi paraladım bu pislik yüzünden neden eşim duymasın sonucu daha kötü olur diye.

geçte olsa konuyu size sormak aklıma geldiki çözebildim derdimi..

rabbim bizi ve ailemizi böyle pisliklerden korusun..

amiin canım zor bi durum sonuçta insan oğlu çiğ süt emmiş. inş bidaha karşılaşmazsın böyle şeylerle

hayır anlamadıgım şey ne gibi delil bekliyosunki bakışlarının rahatsız ettiğini söylemen yeterli oldugunu düşünüoyurm. sonuçta uyduracak değilsin

mesajın için teşekkür ederim..

sorunumu şimdilik çözdüm umarım akıllanmıştır diye umutla bekliyorum burda.

delil derken elbetteki eşime bu adam bana bakıyor desem sorgusuz sualsiz gider ağzını burnunu kırar..

benim bahsettiğim yanımdaki birininde bu adamın bakışlarını fark etmesiydi..

karşımda ki adam belki ruh hastası bi kavga anında ben karına bakmadım,demekki o bana bakıyor ki rahatsız olmuş benden dese eşim inanmaz ama ya etrafımdaki komşular...

bi de ben bu adamı evime çağırdım tamir için ya olup olmadık konuşursa dimi..

daha öncede yazmıştım buraya 70 yaşındaki yan komşum eşimi evine sokmadı erkek tek girmez diye..

bu sefer uğraş dur onun bunun dedikodusuyla..

Konu çözüldü mü bilmiyorum ama yazmadan edemedim...
Bir daha ki sefere kaçmayın lütfen...

Bu ahlaksızlara anlayacakları dilden konuşmak gerek...
Eşinize yansıtmasanız bile babanıza ve abinize durumu anlatın...İnsan gibi gidip konuşmasınlar mümkünse, gereğini yapsınlar..

Ben olsam, "pişt"lediğinde o pisliğe yaklaşıp şunu derim; "bu edepsizliğe biraz daha devam edip efendi gibi durmazsan, ne piştleyecek dil, ne öküz gibi bakan göz bıraktırım sende derdim..

Adamım diye dolanıyorlar işte etrafta...Ahlaksız rezil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rabbim uzak tutsun böylelerini bizlerden..
Çok geçmiş olsun canım eşin içinde

Hiçbihalt edemez merak etme kızım senın karşına biri geçse testereyle kafanı uçurcam dese ne yapabilirsin korkudan kapıya çıkamayacak bak görürsün :))

kusura bakma ama bunu eşine abine söylemen gerekirdi neden korkuyorsun anlamıyorum biraz cesaretli ol git eşinle konuş abin varsa bir kaç adam toplasın
ağzını yüzünü kırın benim başıma gelse abim vücut çalışıyor komaya sokar valla

tabiki haklısın fakat ben şu açıdan düşündüüm egerki o adamın ters bi hareketini başka tanıdık görüpte söylemişş olsa daha kötü sonuçlar oluşabilrdi. sonuçta eşininde sana güveni sonsuzdur gerisi teferruat. umarım kendimi ifde edeblrm

evde bir erkek yokken yabancı bir erkeğin eve girmesi yanlış en başta,çünkü böyle manyaklar var,iyi ki evde bişey yapmamış pislik.korktuğunuzu belli ettiğiniz için sizinle eğleniyo aklı sıra.tehdit et bir daha belirgin bir lafla tacizi olursa

taciz olayi gercektende rahatsiz edici ve igrenc mesela ben yillar sonra turkiyeyegittim gectigimiz ekim ayinda nerdeyse turkiye turu yaptim en son durak istanbul ordanda dönecektim almanyaya istanbula ayak atar atmaz basladi kabusum yemek yerken karsi dükkan sahibi sandelyesini aldi cikti kapi önüne eline aldi telefonu biryeri aradigida yok ama alo aloooooooooo alo aloooooo diyo bagira bagira sirf ona bakmam icin bende o esnada utanctan sikintimdan nerdeyse corba tabagina kafami sokucam okadar yani ve otelde sabah cami aciyorum kafami iki dakika disari cikariyorum karsiki otelde nekadar ipi kopuk varsa cama cikiyo rahatsiz ediyorlar ben anlamiyorum ellerine ne geciyorki´? yani illallah dedim bidaha istanbula tatilmi asla allah oraya düsürmesin yani istanbula derken ordaki yabanilerden dolayi diyorum yanlis anlasilmasin orda kadin olmak cok zor

arkadaşım buu durum tehlikeli sen diyosunki elimde delil yok bal gibi var eşin bakdığını anlamış el kol hareketi yapmış bu bi delil zaten

ohh gözünaydın..resmen benim de omuzlarımdan bir yük kalktı..çok sevindim..Allah böylelerini tüm sevdiklerinmizden uzak etsin

alakasiz olcak ama 2 sayfada esinin bir markanin bölge müdürü oldugunu yazdin , sonrasinda ordu yüzünden saglik sorununu yazamam dedin ,son sayfalarda yine ordu calisani cikti ???? bu nasil oluyor..merak ettim de

oooohhh içim rahatladı valla... helal olsun arkadaşına. bu şekilde korkutması iyi olmuş eşinin de kulağına laf gitmez böylece ayrıca tebrik ederim onuda :) bugün dışarıdaydım ama aklım kaldı resmen ne oldu ne bitti diye. :) oeve geli,r gelmez açtım okudum şimdi birazda güldüm :) ama rahatlıktan güldüm yani :) geçmiş olsun canım :) akıllanır umarım adi yaratık pis mahlukat. :)

kııııııııızzz heyecanlandım okurken.ohhhhhhh pislik bu korku ona yeter.
koştur koştur yan tarafa gitttiıyse muhtemelen donunu değiştirmeye gitmiştir.
bu korkuyla kesin altına yapmıştır g*v*t

yanınızda biber gazı bulundurun derim!bence tasınana kadar elle tutulur bir delil olmadığı için susun ve yalnız çıkmamaya calışın ve bundan sonrada tamircide olsa bir erkeği tek basınıza eve almayın!!!!... herkez aynı demiyorum ama istisnalar yok değil...

bütüüün mesajları okudum her sayfada roman okuyormuş gibi heyecanlandım sonunda da bi "oohhhh" çektim :) valla bende rahatladım iyi kurtulmuşsun artık korkmana gerek yok bence :) Allah hepimizi böylelerinden korusun..benimde başıma gelmişti böyle bi olay sevgilim yurtdışındaydı , abim yok benim , babamda işteydi..metrodan indim eve yürüyordum 2 tane kronun beni takip ettiğini anladım..resmen nefeslerini ensemde hissediyordum! eve varmadan tepki vermem gerekiyordu çünkü evimi öğrenip tekrar tekrar gelebilirlerdi böyle düşündüm..eve 5 dk mesafe kalmıştı aniden döndüm arkamı onlarda durdu (korkmuştum ama onlara asla belli etmedim) elimi çantama attım biber gazı çıkarıcam sanıp irkildiler önce sonrada arkamdan 2 adım daha atarsanız size bu dünyayı dar ederim s...... gidin akşam akşam belanızı bulmayın diye bağırdım ama ses tonunuzun kendinizden emin olması gerekiyor kaldılar öyle siteye girerkende arkama baktım yoklardı..içim rahat girdim eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…