evet kızlar eşim adamın eve geldiğini biliyor hatta eşim dedi adama bi sor o taksın diye çünkü kendide servis işi yapıyor yıllardır ve bu durum ona ve bana göre çok doğal..
deil eşime ağbime bile söylerim ama elimde bi delil li var adam deseki yok öyle bi şey ben karını tanımam etmem ne olacak..
Sorunun inşallah kökten çözülmüştür Mev*Can...
Ben seni senelerdir takip ederim çok düzgün birisindir.Böyle birşeyle karşılaşmış olman açıkcası çok üzdü beni
Heryerde mantar gibi türedi bu beyin israflı mahlukatlar
canım çok teşekkür ederim öncelikle...
maalesef taciz her yerde,her yaşta yaşanıyor buraya bi konu açtım onca insan neler yaşadığından bahsetti..
bekar olsam koşar babama anlatırdım babamda bi güzel döverdi sorun hallolurdu..
ama evli olunca,bi de kocamın sağlık durumu olunca hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor..
ben aylarca kendimi paraladım bu pislik yüzünden neden eşim duymasın sonucu daha kötü olur diye.
geçte olsa konuyu size sormak aklıma geldiki çözebildim derdimi..
rabbim bizi ve ailemizi böyle pisliklerden korusun..
hayır anlamadıgım şey ne gibi delil bekliyosunki bakışlarının rahatsız ettiğini söylemen yeterli oldugunu düşünüoyurm. sonuçta uyduracak değilsin
canım çok teşekkür ederim öncelikle...
maalesef taciz her yerde,her yaşta yaşanıyor buraya bi konu açtım onca insan neler yaşadığından bahsetti..
bekar olsam koşar babama anlatırdım babamda bi güzel döverdi sorun hallolurdu..
ama evli olunca,bi de kocamın sağlık durumu olunca hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor..
ben aylarca kendimi paraladım bu pislik yüzünden neden eşim duymasın sonucu daha kötü olur diye.
geçte olsa konuyu size sormak aklıma geldiki çözebildim derdimi..
rabbim bizi ve ailemizi böyle pisliklerden korusun..
kızlar 5 ay oldu dedim ama saatler geri alındığından beri bu adamı görmemiştim taki 10 gün öncesine kadar anlamıyorum ki adam kafasında neler kuruyor.
buraya çok konu açılır çoğunada mantıklı cevaplar veririm ben.susmaktan yanada deilim elbet ama kafam kendim için çalışmıyor artık.
mecbur kalırsam tabiki ağbime,eşime söylerim ama önce kendim halletmek istiyorum.sizden akıl istiyorum anlıycanız.
misal birazdan mesaim biticek ve eve gidicem büyük bi ihtimalle adamıda görücem ve karşı kaldırımdan laf atacak yine.
işte o an olursa ne yapmam gerekiyor.size yazmak bile önemli bi adım dı benim için.
mesajın için teşekkür ederim..
sorunumu şimdilik çözdüm umarım akıllanmıştır diye umutla bekliyorum burda.
delil derken elbetteki eşime bu adam bana bakıyor desem sorgusuz sualsiz gider ağzını burnunu kırar..
benim bahsettiğim yanımdaki birininde bu adamın bakışlarını fark etmesiydi..
karşımda ki adam belki ruh hastası bi kavga anında ben karına bakmadım,demekki o bana bakıyor ki rahatsız olmuş benden dese eşim inanmaz ama ya etrafımdaki komşular...
bi de ben bu adamı evime çağırdım tamir için ya olup olmadık konuşursa dimi..
daha öncede yazmıştım buraya 70 yaşındaki yan komşum eşimi evine sokmadı erkek tek girmez diye..
bu sefer uğraş dur onun bunun dedikodusuyla..
evet kızlar eşim adamın eve geldiğini biliyor hatta eşim dedi adama bi sor o taksın diye çünkü kendide servis işi yapıyor yıllardır ve bu durum ona ve bana göre çok doğal..
deil eşime ağbime bile söylerim ama elimde bi delil li var adam deseki yok öyle bi şey ben karını tanımam etmem ne olacak..
güzel haberlerle döndüm kızlar ama içimde neden halen bi sıkıntı var.
şimdi bu arkadaşım yanına eşimi tanımayan bi çalışanını alıp gitmiş,adamın tipini tarif etmiştim ama bu emin olmak için 10 dakika bizim kapının önünde arabada beklemiş.diyor ki şer...iz adam çıkıyor dışarı yoldan geçen yaşlı,genç tüm kadınlara bakıyor.
bu arada adamın karısıda dükkandaymış bugün, sanşmı yoksa şansızlıkmı bilemiyorum artık..
neyse bu ağbi girmiş içeri karısı kasada oturuyor kendi ayakta buyrun diyince bizimki sağlam bi testere arıyorum demiş
adam getirmiş bi iki çeşit,arkadaşım birini eline alıp ,adama doğru sallayarak bu iyi kafa kesermi demiş
adamın yüz ifadesini görmen lazım diyor.sanırım anladı niye geldiğimi diyerekte ekledi.
neyse diyor ki arkadaşım karşı binada benim bacım oturuyor,hemde benim kiracım olur,şe...siz bi hırdavatcı bacıma askıntı olmuş aylardır kızı taciz ediyormuş utanmadan kız geçerken hişt pişt diyormuş sen o hırdavatcıyı tanıyormusun demiş..
o arada karısı yerinden kalkıp üst kata çıkmış.muhtemelen kocasının ne pislik olduğunu biliyor..
adam yok ağbi bu mahallede öyle şey olmaz felan diyince,arkadaşım valla bilemem kardeşim kocasına söylememiş,eniştem ordu mensubu evde 2 tabancası var (yalan tabii) çeker vurur al başına belayı diye beni aradı.
valla bu sana ilk ve son ikazım ne sen ne yan dükkandaki şe..siz komşun deil bacıma bakmak,onu görünce ddükkanın önüne çıksın hah işte o testereyi bi dahaki gelişimde sorgusuz sualsız kullanırım diyip çıkmış.
adam arkasından gelip yok ağbi yanlış anladın hiç öyle şey olurmu demiş ama arkadaşım oralı bile olmamış.
aynadan baktım koştur koştur bakkala gidiyor du dedi.
off kızlar içimin yağları eridi resmen...
umarım aklı başına gelmiştir.milletin karısına kızına bakamaz bi daha..
offf ya haziran gelsede bi taşınsak şurdan olay çıkmadan..
güzel haberlerle döndüm kızlar ama içimde neden halen bi sıkıntı var.
şimdi bu arkadaşım yanına eşimi tanımayan bi çalışanını alıp gitmiş,adamın tipini tarif etmiştim ama bu emin olmak için 10 dakika bizim kapının önünde arabada beklemiş.diyor ki şer...iz adam çıkıyor dışarı yoldan geçen yaşlı,genç tüm kadınlara bakıyor.
bu arada adamın karısıda dükkandaymış bugün, sanşmı yoksa şansızlıkmı bilemiyorum artık..
neyse bu ağbi girmiş içeri karısı kasada oturuyor kendi ayakta buyrun diyince bizimki sağlam bi testere arıyorum demiş
adam getirmiş bi iki çeşit,arkadaşım birini eline alıp ,adama doğru sallayarak bu iyi kafa kesermi demiş
adamın yüz ifadesini görmen lazım diyor.sanırım anladı niye geldiğimi diyerekte ekledi.
neyse diyor ki arkadaşım karşı binada benim bacım oturuyor,hemde benim kiracım olur,şe...siz bi hırdavatcı bacıma askıntı olmuş aylardır kızı taciz ediyormuş utanmadan kız geçerken hişt pişt diyormuş sen o hırdavatcıyı tanıyormusun demiş..
o arada karısı yerinden kalkıp üst kata çıkmış.muhtemelen kocasının ne pislik olduğunu biliyor..
adam yok ağbi bu mahallede öyle şey olmaz felan diyince,arkadaşım valla bilemem kardeşim kocasına söylememiş,eniştem ordu mensubu evde 2 tabancası var (yalan tabii) çeker vurur al başına belayı diye beni aradı.
valla bu sana ilk ve son ikazım ne sen ne yan dükkandaki şe..siz komşun deil bacıma bakmak,onu görünce ddükkanın önüne çıksın hah işte o testereyi bi dahaki gelişimde sorgusuz sualsız kullanırım diyip çıkmış.
adam arkasından gelip yok ağbi yanlış anladın hiç öyle şey olurmu demiş ama arkadaşım oralı bile olmamış.
aynadan baktım koştur koştur bakkala gidiyor du dedi.
off kızlar içimin yağları eridi resmen...
umarım aklı başına gelmiştir.milletin karısına kızına bakamaz bi daha..
offf ya haziran gelsede bi taşınsak şurdan olay çıkmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?