• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

şimdi ben bunu ağbime anlatsam oda doğal olarak eşime söyleyecek.

benim korkum eşim gidip adamla konuşmaz direk kavga eder.hangimizin kocası bunu yapmaz ki.

ama ne diyorum benim eşimin özel bi durumu var kavga anında adam bi itse ne olur sonu.

ya benim eşim kar yağınca dışarı çıkamıyor ayağım kayacak diye anlayın halimi artık.

yani adama öyle bi şey söylemeleyim ki düşmeli yakamdan benim derdim bu..

Sanırım eşiniz kalp hastası. Rahmetli babacığımdan biliyorum biz de en ufak tartışma olur babamızı iterlerse diye korkardık. Ben de sizin tarif ettiğiniz gibi bir muhitte ikamet ediyorum. Ama kimseyi sallamazdım sabrınıza hayretler içerisindeyim. Ben döner hayırdır bana mı seslendiniz diye sorardım. Pişkince evet der ve niyetini söylerse cam çerçeve indirirdim

Haziran' a kadar onu çekmek zorunda değilsiniz. Neden kaçan taraf siz oluyorsunuz ki... Bu durum karşısında susmayın derim. Siz sustukça o daha fazlasını yapmaktan korkmayacaktır.

kusura bakma ama elin adamını ne diye evin içersine alıyorsun ben eve gelen tüpçüyü dahi içeriye almam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım sonuçtya erkekler bir yerleri kalkar ne me lazım , insan en mahrem evine içeri alır mı? adam seni yollu sanmış , her erkek modern ve gerçek abiniz gibi olmaz , sizde amma rahatmışsınız , sanırım üni mezunusunuz bu üniden mezun olan bayanlar bu gibi konularda çok rahatlar , esnaf takımı sapık . çoğunluk böyle , benim büronun karşısında terzi vardı bu ünideki kızlarda erkek arkadaşlarıyla geldiğinde bu kızlara resmen kötü kızlar diye hitap edince benim esnaflara bakış açım değişti , ne şekilde düşündüklerine şahit oldum , siz siz olun esnafı evinize almayın , sohbet ortamına girmeyin adam dükkanına gittiğinde sizinle ilgili fantazi kurmaya çok vakti var zaten çoğu sinek avlıyor yada sapıklık yapıyor vakti daha neşeli geçsin diye hayatı renksiz olunca

Ha bu arada size ne desem boş...

eşiniz evde yokken eve erkek alınır mı??ustelık de çocuk var.hiç korkmadınız mı?bu zmanda kadın olsun,erkek olsun kımseye guvenılmez.tv de herkes bas bas bağırıyo.bizede sucu gelıyo su getırıyo ve ya posta,para vermem gerkıyo uzulerek kapıyı yuzlerıne kapatıp içerden parayı alıp gelıyorum.çok korkunç yaptıgınız başınıza başka işler de gelebılır dı allah korusun

Bazı yorumcular konuyu tam idrak edemiyor sanırım konu sahibi hırdavatçının eve yalnızken gelmesi üzerine kıza tecavüz falan etmeye kalkmamış sözlü olarak 1 hafta sonra tacizler başlamış.

Son düzenleme:
Kadınlar kulubünde sözlü tacize uğrayan bir arkadaş ve onu suçlayan hemcinsler..:36: Yazık diyorum başka bir şey demiyorum hele biri de üniversite okumaya bile bağlayabilmiş mevzuyu tebrik ederim. Nasıl bir zamanda yaşıyoruz anlamadım.. Allah akıl fikir versin..

Konu sahibi siz buradaki yorumları kafanıza takmayın.Siz de tacize sessiz kalmayın, eşinize söylemeyin rahatsızlığı varmış. Ağabeyinizle konuşun derim..

Kendinizi de suçlu hissetmeyin yok niye eve aldın da nasıl cesaret ettin de vs diyenlere bakmayın.

Keyfinden almamış herhalde değil mi konu sahibide evin işleri için almış. Hep kapının arkasına mı saklanıp oturacaksınız anlamadım. Allah korusun yarın sizin ve yakınınızın başına böyle bir olay gelse size de bu laflar edilse ne hissederdiniz çok merak ettim.:47:

iyiki kötü içerik butonu var diyorum:47::47:

bu arada yorumların çok fazla olduğu bir konu olduğu için,bazı arkadaşlar son yazdıklarımı okuyamamış..taciz konusunda karşıdakine güzel bir ders verdik.o günden beri görmediğim için ne derece etkili olmuş bu ders bugün ortaya çıkar diye düşünüyorum..

bir gelişme olursa mutlaka yazarım size..

bu arada bir çok arkadaş evde yanlızken niye tamirci alıyorsun, zaman kötü felan yazmışlar..haklılar elbet ama benim eşimde bu işi yapan biri ve yıllardır günde ortalama 20 eve giren çıkan biri..

şimdi ben bu durumda tamirciler sapık aman allah ya bana saldırırsa diye bu adamları eve yanlız almasam,nasıl bi çelişkinin içine düşerim siz düşünün artık..

yıllardır bu işin içinde olan eşimden,bu zamana kadar bir çok olumlu yada olumsuz hikaye dinledim..kapıyı kocam evde yok şimdi git akşam gel diye açmayan kadınlar(benim kocamında mesaisi var akşam nasıl gidecek o muamma),tamirci geliyor diye eve bi dünya komşu topluyan kadın,eşim mutfakta kurulum yaparken ona ve çırağına kahve yapan kadın,ben evde olamıycam komşumda anahtar gir yap diyen kadın..

sapık her heryerde sapıktır arkadaşlar,size saldırması için evinize girmesi gerekmiyor illa.bu bir polis karakolunda da olur,bir doktor yazıhanesinde de olur,otobüste de olur,kıyafet mağazasında da..:50:

rabbim bu sütü bozuklardan korusun bizi..

iyiki kötü içerik butonu var diyorum:47::47:

bu arada yorumların çok fazla olduğu bir konu olduğu için,bazı arkadaşlar son yazdıklarımı okuyamamış..taciz konusunda karşıdakine güzel bir ders verdik.o günden beri görmediğim için ne derece etkili olmuş bu ders bugün ortaya çıkar diye düşünüyorum..

bir gelişme olursa mutlaka yazarım size..

bu arada bir çok arkadaş evde yanlızken niye tamirci alıyorsun, zaman kötü felan yazmışlar..haklılar elbet ama benim eşimde bu işi yapan biri ve yıllardır günde ortalama 20 eve giren çıkan biri..

şimdi ben bu durumda tamirciler sapık aman allah ya bana saldırırsa diye bu adamları eve yanlız almasam,nasıl bi çelişkinin içine düşerim siz düşünün artık..

yıllardır bu işin içinde olan eşimden,bu zamana kadar bir çok olumlu yada olumsuz hikaye dinledim..kapıyı kocam evde yok şimdi git akşam gel diye açmayan kadınlar(benim kocamında mesaisi var akşam nasıl gidecek o muamma),tamirci geliyor diye eve bi dünya komşu topluyan kadın,eşim mutfakta kurulum yaparken ona ve çırağına kahve yapan kadın,ben evde olamıycam komşumda anahtar gir yap diyen kadın..

sapık her heryerde sapıktır arkadaşlar,size saldırması için evinize girmesi gerekmiyor illa.bu bir polis karakolunda da olur,bir doktor yazıhanesinde de olur,otobüste de olur,kıyafet mağazasında da..:50:

rabbim bu sütü bozuklardan korusun bizi..

tey allam ya
tek başına kalan memurlar ne yapsın
öğrenciler
boşanmışlar ne yapsın
ben yalnızım dolayısıyla sütçü tüpçü gelince evde olacak bi kocam yok
musluğum mu aksın
peteğim mi çalışmasın donayım
tv çalışmasın boş boş dursun izlemeyeyim mi
çamaşır makinam bozulsun elimde mi yıkayayım
yoksa bunları yapacak insan erkek diye evde bulunsun diye başka bir erkek mi çağırayım
hiç sevmediğim şu cümleyi söylemek istiyorum.....siz neyin kafasını yaşıyorsunuz!....

sana da geçmiş olsun arkadaşım

kusura bakma ama elin adamını ne diye evin içersine alıyorsun ben eve gelen tüpçüyü dahi içeriye almam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım sonuçtya erkekler bir yerleri kalkar ne me lazım , insan en mahrem evine içeri alır mı? adam seni yollu sanmış , her erkek modern ve gerçek abiniz gibi olmaz , sizde amma rahatmışsınız , sanırım üni mezunusunuz bu üniden mezun olan bayanlar bu gibi konularda çok rahatlar , esnaf takımı sapık . çoğunluk böyle , benim büronun karşısında terzi vardı bu ünideki kızlarda erkek arkadaşlarıyla geldiğinde bu kızlara resmen kötü kızlar diye hitap edince benim esnaflara bakış açım değişti , ne şekilde düşündüklerine şahit oldum , siz siz olun esnafı evinize almayın , sohbet ortamına girmeyin adam dükkanına gittiğinde sizinle ilgili fantazi kurmaya çok vakti var zaten çoğu sinek avlıyor yada sapıklık yapıyor vakti daha neşeli geçsin diye hayatı renksiz olunca

aboovvv msja bak,şaka gibi :53:

bu kadar saçma sapan genellemelerle dolu ve bu kadar trajikomik bir msj daha görmedim kk da..

ünv.te mezunu kızlar rahat,esnaf takımı sapık,bütün erkeler sapık,adam konu sahibini yollu sanımış bla bla!

pes vallahi pes..

konu sahibi arkadaşım çok geçmiş olsun,ama bu mssaja itimat etme sakın.

Sizin bayan olduğunuza inanmıyorum ya erkeksiniz ya sorunlu ayıp ya , yollu sanmış ne demek ya. Benim çamaşır makinem bozuldu diyelim ee napcam tabii evime alıcam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım diyorsunuzda sizin babanız erkek kardeşiniz yokmu şoktayım

Ya buraya elinadamını içeri ne alıyorsun diyenlere inanamıyorum. Bu kadın evli olmayabilirdi öğrenci olabilirdi yada işi gereği ailesinden uzak yaşıyor olabilirdi. Kaldı ki evli eee eşi işe gidiyor ne yapsın eşi tamırci için izin mi alsın. Şaka gibisiniz ya. Ayrıca eve geldikten 1 hafta sonra başlamış ve onun öncesindede bakıyormuş. Yazdıklarınızı okudukça sinirlendim. Bende tek yaşıyorum eve tamirci gelse içeri almak zorundayım napcam pekii

neden eşinize abinize söylemiyormusunuz neden bu kadar susuyorsunuz piş pişt diyor falan bir tersleyeseydiniz bari

bazı arkadaşlar resmen saçmalamış.bi arkadaşım vardı çarpıntısı var die doktora gitmişti acile oradaki doktor kızın göğüslerini ellemişti.o arkadaşlara tavsiyem doğum yaparken kazara filan erkek kadın doğumcuya denk gelmeyin bu büyük lafın üzerine kesin o çatalda tecavüze uğrarsınız.ayıp ya.ne alaka üniv. mezunu olmakla.ne demek o adamlar sapık.o zaman bi tesisatcı kursu açılacak mecburen bilmeyenler o kursta öğrenecek dışrdan kimseyi almayacak eve.varmı böyle bişey.oldu olacak bide kuyruk sallamışsın de bari.yok canım ya sen takılma bbu konuşulanlara.taciz malesef heryerde çıkıyo karşımızda.muhakkak çoğu kadın hayatı boyunca yaşamıştır bi kerede olsa.daha fazla üstelerse kapısının önünde içeri girmeden sert bi dille uyar olmadı abine söyle gözünde çiçekler açınca kendine gelir sanırım.ş...fsiz..sinir oluyom ya böylelerine..

eşinizin özel bir durumu varmış önceki yorumumdan sonra okudum kusura bakmayın

allahım sapık adamlardan korusun.. bu şekilde bakmaya devam ederse ne olacak muhakkak bir çözüm yolu lazım

inşallah kurtulursunuz üzüldüm :(

Allah böyle sapık ruhlu insanlardan bizi ve evlatlarımızı korusun inşallah.....
benim bitavsiyem olacak;evden çıkarken mutlaka ayetelkürsiyi okuyun hatta ben eğer tek veya çocuklarımlaysam gideceğim yere kdr hep okurum....artık kimseye güvenilmiyo ne yazık ki:50:

Ya buraya elinadamını içeri ne alıyorsun diyenlere inanamıyorum. Bu kadın evli olmayabilirdi öğrenci olabilirdi yada işi gereği ailesinden uzak yaşıyor olabilirdi. Kaldı ki evli eee eşi işe gidiyor ne yapsın eşi tamırci için izin mi alsın. Şaka gibisiniz ya. Ayrıca eve geldikten 1 hafta sonra başlamış ve onun öncesindede bakıyormuş. Yazdıklarınızı okudukça sinirlendim. Bende tek yaşıyorum eve tamirci gelse içeri almak zorundayım napcam pekii

şize katılıyorum bende kızdım mecbur alınıyor hadi diyelim almadı yine yapğardı karşışındaymış kadının öküz herif eşine şöyleme konuşunda ya adam katil olur ya çocukları varmış kadının bende böyle durumu şöyleşem abimle gider deli gibi döve döve öldürürler ha birde adam iftira atar aha kalırşın şap gibi

öncelikle geçmiş olsun, okurken çok sinirlendim. Bu kadar kuş beyinli insanlarla aynı dünyada yaşadığım için iğreniyorum.
Sana tavsiyem asla kaçar gözükme ve kaçma daha çok cesaret buluyor bu sapık adamlar ve daha da üzerine geliyorlar.
Daha geçen akşam işten eve dönerken bende benzer bir olay yaşadım. Yolda yürürken yanımdan geçen adam döndü bana baktı
İlkten anlamadım sonra yavaşladı ve yeniden döndü. Bu sefer ben tedirgin oldum ve yavaşladım ama o sapıkta yavaşlayıp dönüp dönüp bana
bakmaya başladı.Neyse ben durumu anladıktan sonra buna her dönüşünde sert sert bakmaya başladım. Ramak kaldı bağırmama, dedim neyse sus biraz sabret
ilerde dört yol ağzına kadar bişey demedim ve sonra dört yol ağzında durdum arabaları bekliyormuş gibi direk buna bakıyorum sonra bu tabiki mecburen ilerledi ama arkaya dönüp dönüp bakıyor bende direk gözümü dikmiş surat ifademle de pislik der gibi bakıyorum. Ramak kaldı bağırıcam o haldeyim, neyse ki anladı bir cazgırlık yapacağımı ilerledi ve gitti ama sonra bende kendi yoluma devam ettim,
kısacası nefret ediyorum bu kuş beyinli insanlardan, sizde bir arkadaşın yorumunda olduğu gibi, size öyle yapınca sessizce ve sinirli bir şekildi gidin yanına, derdin ne , bir daha böyle yaparsan, seni polise bildiririm ve karınla konuşurum gibi tehditlerde bulun, bağırmadan ama sinirli bir şekilde.
Allah kurtarsın canım ne diyim

Bütün erkekler sapıksa sizin babanız eşiniz varsa oğlunuz noluyor ?
Tüm erkekleri aynı kefeye koymanız yanlış.
Uslubunuz yanlış.
Üni değil üniversite o yanlış.
Üniversitelilere dil uzatmanız yollu olarak görmeniz yanlış.
Sabit fikirli olmanız yanlış.
Konu sahibine yüklenmeniz yanlış.
Yanlış da yanlış herşeyinz yanlış.
Bu konuya girmeniz dahi yanlış.
Devam edeyim mi ?

Back