çok kötüyüm..Taciz..

ohh be çok şükür yarabbim nasıl rahatladım anlatamam kardeşim hadi bakalım artık omuzların dik yürü bir bakış attığını gördüğündede ne bakıyorsun diye diklen kuruğunu kıstırıp nasıl kaçıyor tamammı sakın kafanı eğme artık

olması, yapılması gerekende buydu zaten....
böyle durumlarda şiddeti sonuna kadar destekliyorum

Sizin adınıza çok sevindim.
Umarım temelli kurtulmuşsunuzdur o adamdan.
Yalnız neden hâlâ ısrarla "ağbi" diyorsunuz onu anlamadım.
O kadar uyarılara rağmen inat edermiş gibi devam ediyorsunuz bildiğinizi okumaya.

canım sen böyle korkup sindikçe daha çok abartacak pislik herif amaç belli bi daha hişt pit derse tersle eger yine anlamazsa anlat eşine olayları yoksa Allah korusun iftira filan atar bakkalla birlik olup sen zor durumda kalırsın korkma canım senin ne suçun var olanlarda ver agzının payını şerefsiz adamın

kızımı bu 3 gün boyunca ben alıcağım için kayınvalidemden,ben eve gidene kadar bu adam zaten dükkanı kapatmış olacak.

akıllanıp akıllanmadığını ancak haftasonu anlarım..

zaten halen devam ediyorsa,bu dahada ileri gidicek demektir ki işte o zaman çingene gibi bağırıp çağırıp yol ortasında kavga edicem.zaten karanlıkta dışarı çıkmam olursa da gündüz olur bu olay..

off ya kurtuldum bu pislikten diye rahatım ama neler duyup neler görüyoruz.iyice hırs yapmamıştır diye umut ediyorum şu an..

bu arada eşimi ikna etmeye çalışıyorum hazirandan önce taşınmak için ama oda zor gibi..

umarım başka bi sorun çıkmaz aldığın ders aklını başına getirmiştir pisliğin..

oh iyi olmuş pislik adi..

hayır böyle pislikler büyüklerden çekinince çocuklara göz dikiyolar..
şöle o testereyle kesicen bi taraflarını vatana millete hayırlı bir iş yapmış olacaksın.
of ne sinirlendim hee

defalarca yazdığım gibi işyerindeyim ve yoğunum ara ara tüm mesajları okuyorum burda.şu an zaten kafam karışık sizde beni anlayın..

aralarda ki mesajda gördüm bu konuyu

birisi ağbi deil abi dir o yazmış..

birisi abi deil ağabey olacak yazmış.

yani düzgün yazmaya çalışıyorum burda ama ister istemez konuşma dilinide düzeltemiyorum..

ha 4.500 mesajım var nerdeyse ve hiç birinde ağabeyim ile cümle kurmadım hep ağbim demişimdir.

günlük hayatta da kardeşime de abim yada ağabeyim demiyorum..bildiğin ağbim diyorum..

Sorunun hallolmasına sevindim
Bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsan bu kadar uzamasına mahal vermeden koy tepkini
Baktın pişkinlik yapıyor, ozaman temiz bir dayak

size danışmak aklıma gelmese sanırım bu konu böyle uzar giderdi...

şu an çok rahatım ama bi şeylerden emin olmak için o adamla yine karşılaşmam lazım...

eğer hastaysa gerçekten akıllanmaz diye korkuyorum.

ilginç olanda karısının yanında olmuş bu konuşma ama kadın kocasını savunmak yerine çekip çıkmış ordan..

aynı şey başıma gelse ki ben kocamdan eminin gelen adamları ben kovalarım testereyle..

ama kendini o kadınla bir tutma, demek ki bu adamın kaçıncı vukuatı ki kadın artık alışmış.. çok geçmiş olsun sevindim, ben artık aynı şeyleri yaşayacağını sanmıyorum.. madem koşa koşa bakkala gitti, almıştır o mesajı.. yalnız arkadaşınız da çok yaratıcıymış tehtid konusunda

Eşin bu olayı inşallah duymaz çünkü duyduğunda tacizden ziyade ben dururken başkasına nasıl güvenirsin diye büyük tepki gösterir diye düşünüyorum. Erkekler böyle şeylere takılır ve söz konusu birde karısı ise hepten gurur yapar. Böyle bir durumda ben eşime veya öz abime söylerdim... Yinede çok şükür kurtulmuş gibi görünüyorsunuz inşallah birdaha o pislik önüne çıkmaz.

gözünüz aydın.
daha kolay kolay dükkanından çıkmaz hatta seni görünce dışardaysa da içeri girer.bişey yapmaz o daha.
bahsettiğiniz abi güzel ayar vermiş..
zaten taşınacaksınız.hiç kafaya takmayın.yalnız bir insan değilsiniz ya,ne güzel yardımcı olacak insanlar var çevrenizde.
inşallah birdaha böyle şeyler olmaz.

Gözün aydın konu sahibi arkadaşım..Umarım tekrar rahatsız etmez seni...Böyle insanlara fırsat vermeyeceksin işte....bizler Sİnip korkunca daha da beter oluyorlar...

bu arkadaşımdan rica etmemim sebebide ağzının gerçekten çok iyi laf yapıyor olmasıydı.

çevremizde çok iyi niyetli insanlar var ama bu arkadaşımın, eşime bu konuyu duyurmayacağını çok iyi biliyorum.

bide taşınıp kurtulursam o mahalleden süper olacak.

gerçi beterin beteri var derler umarım gideceğim bi yerde manyak bulmam yine..

ben eşime söylerdim ağızını burnunu kırdırırırdım esnaf oda ordan taşınmak zorunda kalırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…