alakasiz olcak ama 2 sayfada esinin bir markanin bölge müdürü oldugunu yazdin , sonrasinda ordu yüzünden saglik sorununu yazamam dedin ,son sayfalarda yine ordu calisani cikti ???? bu nasil oluyor..merak ettim de
o pisliği görmediğim için çok rahatım..
bi taraftanda hafta sonu gelsede karşılaştığımızda yüz ifadesini görsem diye bekliyorum,umarım dersini almıştır.
kızlar yanlız bu gün ilginç bi şey oldu.sabah eşim arabayı ısıtmak için önden çıktı,o sırada binanın içinde üst kat komşum olan bi abla var ,tatlı bi bayandır kendisi,günaydın hoşbeşinden sonra ekmek almaya gidiyorum dedi, beraber çıktık binadan.baktım karşıda bakkala deil yukarı yönelince abla hayırdır nereye, bu bakkaldan almıyormusun ekmeği diyince,ben oraya adımımı atmam dedi..:44::44:
o sırada eşim arabayla gelince soramadım ne oldu diye..hani evine gidip gelmişliğimde yok ne olduğunu da öğrenmem lazım..
acaba onudamı rahatsız ettiler düşünüyorum..
bunlar nasıl esnaf anlamadım, bakkal hırdavatçı sapık sapık dolanıyor ve iş yapabiliyorlar.
tatlım sana dedi ya abim dediğin kişi adam yaşlı genç herkese bakıyormuş ben şimdi ne düşünüyorum biliyormusun? bu pislikler herkese aynı şeyi yapıyorlar adam sana değilde kime olduğunu bile anlamamış olabilir :))
yok canım anlamıştır ben olduğumu neden dersen,ben arkadaşımla o gün yaptığım telefon görüşmesini yazdım buraya ama akşamı tekrar aradım hani ayrıntıyı öğrenmek için,arkadaşım bacım seni ,çocuğunun dolabını tamir et diye eve çağırmış,sen ise aklından ne şer..geçirdin lan felan demiş
2 gündür geç gidiyorum eve neyseki kapalı dükkanı,dersini almıştır elbet,almadıysa zaten hafta sonu belli olur.
ama aynı şekilde hişt pişt yaparsa çıngar çıkartıcam bu sefer kararlıyım artık..
ya bide komşumu görmeyi umut ediyorum.dün neden bana oraya adım atmam dedi sebebini öğrenmem lazım..
bidaha öyle şişt pişşt falan derse dönüp hayırdır abi bi sıkıntınmı var banamı dedin diye sert bi şekilde sorun bence,siz kaçtıkça o sizi sahipsiz sanıyor sanırım utanmaz pislik yaa evine geliyor çocuğun olduğunu biliyor karısı dükkanda adamın yaptığına bak.
kusura bakma ama elin adamını ne diye evin içersine alıyorsun ben eve gelen tüpçüyü dahi içeriye almam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım sonuçtya erkekler bir yerleri kalkar ne me lazım , insan en mahrem evine içeri alır mı? adam seni yollu sanmış , her erkek modern ve gerçek abiniz gibi olmaz , sizde amma rahatmışsınız , sanırım üni mezunusunuz bu üniden mezun olan bayanlar bu gibi konularda çok rahatlar , esnaf takımı sapık . çoğunluk böyle , benim büronun karşısında terzi vardı bu ünideki kızlarda erkek arkadaşlarıyla geldiğinde bu kızlara resmen kötü kızlar diye hitap edince benim esnaflara bakış açım değişti , ne şekilde düşündüklerine şahit oldum , siz siz olun esnafı evinize almayın , sohbet ortamına girmeyin adam dükkanına gittiğinde sizinle ilgili fantazi kurmaya çok vakti var zaten çoğu sinek avlıyor yada sapıklık yapıyor vakti daha neşeli geçsin diye hayatı renksiz olunca
kusura bakma ama elin adamını ne diye evin içersine alıyorsun ben eve gelen tüpçüyü dahi içeriye almam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım sonuçtya erkekler bir yerleri kalkar ne me lazım , insan en mahrem evine içeri alır mı? adam seni yollu sanmış , her erkek modern ve gerçek abiniz gibi olmaz , sizde amma rahatmışsınız , sanırım üni mezunusunuz bu üniden mezun olan bayanlar bu gibi konularda çok rahatlar , esnaf takımı sapık . çoğunluk böyle , benim büronun karşısında terzi vardı bu ünideki kızlarda erkek arkadaşlarıyla geldiğinde bu kızlara resmen kötü kızlar diye hitap edince benim esnaflara bakış açım değişti , ne şekilde düşündüklerine şahit oldum , siz siz olun esnafı evinize almayın , sohbet ortamına girmeyin adam dükkanına gittiğinde sizinle ilgili fantazi kurmaya çok vakti var zaten çoğu sinek avlıyor yada sapıklık yapıyor vakti daha neşeli geçsin diye hayatı renksiz olunca
Şaşkınlıkla okudum... Üniversite okuyanlarla ne derdiniz var anlamadım!!
Mev*Can,hani demiştin ya bizim muhittekiler ne dedikodular yapar diye..İşte onlardan biri karşımızda..2 dakkada Seni suçlu çıkarttı ya..
Erkeklerin ne gözle gördüğünü biliyoruz da bize ne onların çarpık zihniyetinden!! Onlara göre mi yaşıyacağız..Bu konu çok güzel bir örnek işte,öylelerine haddini bildireceğiz ki rahat yaşayabilelim.. fanus içinde yaşamayacağız herhalde...
Acaba hırdavatçı ve bakkal birolup yazmış olabilirlermi bir rumuz açıp :)
Hırdavatçının karısı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?