• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

ilk sayfaları okurken çok gerildim, neyseki sonradan rahatladım .İnsanları kendimiz gibi biliyoruz, ama maalesef evde yalnız olmanız ,onunla insani bir iki cümle etmiş olmanız( çok kısa dahi olsa )kalpleri ,ruhları kirli insanların zihninde sizin 'rahat bir insan ' olduğunuz gibi ön yargılar ,hastalıklı fikirler yaratabiliyor.Konuyu hala çözüme kavuşturmamış olsaydınız, size bir daha onunla karşılaştığınızda hesap sorma niyetiniz olursa, yanınızda mutlaka bir iki tanıdığınız kişi olsun ,TANIK OLARAK diyecektim.Ya da çok güvendiğiniz bir ya da iki kişi sizden önce o sokağın görülmeyecek bir köşesinde beklesinler ,siz o dükkanın önüne doğru yaklaşırken sizi 6-7 metre arkanızdan takip etsinler tanıdığını belli etmeden, siz dükkanın önünden geçerken yine size terbiyesizlik yaptığında ,siz adama tepki gösterirken onlar da buna tanık olacak ve 2niz 3ünüz aynı kişiye aynı anda hesap sorabilirsiniz diye düşünmüştüm.Çünkü bu tarz insanların sizin kolay ezik bir lokma olmadığınızı , işi gerektiğinde büyüteceğinizi ,diğer insanlarla da paylaşmaya başladığınızı görerek tedirgin olması gerekiyor.Siz taşınmadan o adamla ilgli o mahallede oturan güvendiğiniz insanlara ayrıntıya girmeden o adamın tekin olmadığını ,evine sokmamalarını söylerseniz bu adamın ileride yapacağı benzer durumların bir nebze önüne geçmiş olursunuz.Böyle bir sorumluluğunuz olduğunu düşünüyorum . İri kıyım arkadaşınızın ağzı gerçekten iyi laf yapıyormuş bu arada. Ona tebrikler size de geçmiş olsun :)

alakasiz olcak ama 2 sayfada esinin bir markanin bölge müdürü oldugunu yazdin , sonrasinda ordu yüzünden saglik sorununu yazamam dedin ,son sayfalarda yine ordu calisani cikti ???? bu nasil oluyor..merak ettim de

haklısın bu şekilde okuyunca banada saçma geldi

açık açık yazmadığım bi durumumuz olduğu için bu karışıklık çıkıyor ortaya..

eşim ordu içindeki,bi durumdan sonra ciddi sağlık sorunu yaşadığı için ordu da deil şuan..

dediğim gibi kendi işini yapıyor oda bi markanın bölge müdürlüğünü almak gibi.

arkadaşımın orduda çalışıyor 2 silahı var demesi ise onun tamamıyle hayal ürünü:34::34:

o pisliği görmediğim için çok rahatım..
bi taraftanda hafta sonu gelsede karşılaştığımızda yüz ifadesini görsem diye bekliyorum,umarım dersini almıştır.

kızlar yanlız bu gün ilginç bi şey oldu.sabah eşim arabayı ısıtmak için önden çıktı,o sırada binanın içinde üst kat komşum olan bi abla var ,tatlı bi bayandır kendisi,günaydın hoşbeşinden sonra ekmek almaya gidiyorum dedi, beraber çıktık binadan.baktım karşıda bakkala deil yukarı yönelince abla hayırdır nereye, bu bakkaldan almıyormusun ekmeği diyince,ben oraya adımımı atmam dedi..:44::44:

o sırada eşim arabayla gelince soramadım ne oldu diye..hani evine gidip gelmişliğimde yok ne olduğunu da öğrenmem lazım..

acaba onudamı rahatsız ettiler düşünüyorum..

o pisliği görmediğim için çok rahatım..
bi taraftanda hafta sonu gelsede karşılaştığımızda yüz ifadesini görsem diye bekliyorum,umarım dersini almıştır.

kızlar yanlız bu gün ilginç bi şey oldu.sabah eşim arabayı ısıtmak için önden çıktı,o sırada binanın içinde üst kat komşum olan bi abla var ,tatlı bi bayandır kendisi,günaydın hoşbeşinden sonra ekmek almaya gidiyorum dedi, beraber çıktık binadan.baktım karşıda bakkala deil yukarı yönelince abla hayırdır nereye, bu bakkaldan almıyormusun ekmeği diyince,ben oraya adımımı atmam dedi..:44::44:

o sırada eşim arabayla gelince soramadım ne oldu diye..hani evine gidip gelmişliğimde yok ne olduğunu da öğrenmem lazım..

acaba onudamı rahatsız ettiler düşünüyorum..

bunlar nasıl esnaf anlamadım, bakkal hırdavatçı sapık sapık dolanıyor ve iş yapabiliyorlar.

bunlar nasıl esnaf anlamadım, bakkal hırdavatçı sapık sapık dolanıyor ve iş yapabiliyorlar.

Kimsenin sesi çıkmadığı için rahatlar tabii ki.
Mev*Can yanlış anlama lafım sana değil. Aslında lafım hiçbir kadına değil, çünkü bu tür şeylerin psikolojisi ne kötüdür biliyorum ve kimseyi yargılamak istemiyorum. Bu, yaşamayan bilmez sınıfına giriyor sanırım. Yine de "ideal çözüm"ü düşünmeden edemiyorum. Polise, savcıya gittiğimiz, aynı şeyi yaşamış kadınların bir araya gelip o şerefsizleri hem rezil ettiği hem hukuken ceza almalarını sağladıkları... Neyse uzatmayayım, anladınız siz. Sonuçta herkes bu işi kendince halledecek, yani kısık sesle ve bazıları tacizden kurtulurken diğerleri için taciz devam edecek. Şimdi o iki şerefsiz sahipsiz gördükleri başka kadınlara sarkmaya devam ediyordur.
Dediğim gibi Mev*Can lafım sana değil. Herkes aynı şekilde çözüyor zaten. Burada sana önerilenler de hep "kendin için çöz" önerileriydi. Hiçbirimiz farklı bir şey söylemedik sanırım. Zaten çok az duydum polise, savcıya giden. Burada bir arkadaş vardı, taciz eden pazarcının ceza almasını sağlamıştı.
Neyse işte çok sevindim olayı atlattığına, hem de bence harika bir şekilde atlatmışsın. Sana destek veren arkadaşlarını çok takdir ettim ve testere olayına çok güldüm. Çok geçmiş olsun, umarım bir daha benzer şeyler yaşamazsın.

bidaha öyle şişt pişşt falan derse dönüp hayırdır abi bi sıkıntınmı var banamı dedin diye sert bi şekilde sorun bence,siz kaçtıkça o sizi sahipsiz sanıyor sanırım utanmaz pislik yaa evine geliyor çocuğun olduğunu biliyor karısı dükkanda adamın yaptığına bak.

tatlım sana dedi ya abim dediğin kişi adam yaşlı genç herkese bakıyormuş ben şimdi ne düşünüyorum biliyormusun? bu pislikler herkese aynı şeyi yapıyorlar adam sana değilde kime olduğunu bile anlamamış olabilir :))

tatlım sana dedi ya abim dediğin kişi adam yaşlı genç herkese bakıyormuş ben şimdi ne düşünüyorum biliyormusun? bu pislikler herkese aynı şeyi yapıyorlar adam sana değilde kime olduğunu bile anlamamış olabilir :))

yok canım anlamıştır ben olduğumu neden dersen,ben arkadaşımla o gün yaptığım telefon görüşmesini yazdım buraya ama akşamı tekrar aradım hani ayrıntıyı öğrenmek için,arkadaşım bacım seni ,çocuğunun dolabını tamir et diye eve çağırmış,sen ise aklından ne şer..geçirdin lan felan demiş:1::1:

2 gündür geç gidiyorum eve neyseki kapalı dükkanı,dersini almıştır elbet,almadıysa zaten hafta sonu belli olur.

ama aynı şekilde hişt pişt yaparsa çıngar çıkartıcam bu sefer kararlıyım artık..

ya bide komşumu görmeyi umut ediyorum.dün neden bana oraya adım atmam dedi sebebini öğrenmem lazım..

yok canım anlamıştır ben olduğumu neden dersen,ben arkadaşımla o gün yaptığım telefon görüşmesini yazdım buraya ama akşamı tekrar aradım hani ayrıntıyı öğrenmek için,arkadaşım bacım seni ,çocuğunun dolabını tamir et diye eve çağırmış,sen ise aklından ne şer..geçirdin lan felan demiş:1::1:

2 gündür geç gidiyorum eve neyseki kapalı dükkanı,dersini almıştır elbet,almadıysa zaten hafta sonu belli olur.

ama aynı şekilde hişt pişt yaparsa çıngar çıkartıcam bu sefer kararlıyım artık..

ya bide komşumu görmeyi umut ediyorum.dün neden bana oraya adım atmam dedi sebebini öğrenmem lazım..

Bencede de hayırdır komşu adamların bir pisliğimi var de?

bidaha öyle şişt pişşt falan derse dönüp hayırdır abi bi sıkıntınmı var banamı dedin diye sert bi şekilde sorun bence,siz kaçtıkça o sizi sahipsiz sanıyor sanırım utanmaz pislik yaa evine geliyor çocuğun olduğunu biliyor karısı dükkanda adamın yaptığına bak.

Bence lan şerefsiz anlaşıldı sen topuklarına sıktırmadan rahatlamayacaksın de.

kusura bakma ama elin adamını ne diye evin içersine alıyorsun ben eve gelen tüpçüyü dahi içeriye almam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım sonuçtya erkekler bir yerleri kalkar ne me lazım , insan en mahrem evine içeri alır mı? adam seni yollu sanmış , her erkek modern ve gerçek abiniz gibi olmaz , sizde amma rahatmışsınız , sanırım üni mezunusunuz bu üniden mezun olan bayanlar bu gibi konularda çok rahatlar , esnaf takımı sapık . çoğunluk böyle , benim büronun karşısında terzi vardı bu ünideki kızlarda erkek arkadaşlarıyla geldiğinde bu kızlara resmen kötü kızlar diye hitap edince benim esnaflara bakış açım değişti , ne şekilde düşündüklerine şahit oldum , siz siz olun esnafı evinize almayın , sohbet ortamına girmeyin adam dükkanına gittiğinde sizinle ilgili fantazi kurmaya çok vakti var zaten çoğu sinek avlıyor yada sapıklık yapıyor vakti daha neşeli geçsin diye hayatı renksiz olunca

Son düzenleme:
kusura bakma ama elin adamını ne diye evin içersine alıyorsun ben eve gelen tüpçüyü dahi içeriye almam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım sonuçtya erkekler bir yerleri kalkar ne me lazım , insan en mahrem evine içeri alır mı? adam seni yollu sanmış , her erkek modern ve gerçek abiniz gibi olmaz , sizde amma rahatmışsınız , sanırım üni mezunusunuz bu üniden mezun olan bayanlar bu gibi konularda çok rahatlar , esnaf takımı sapık . çoğunluk böyle , benim büronun karşısında terzi vardı bu ünideki kızlarda erkek arkadaşlarıyla geldiğinde bu kızlara resmen kötü kızlar diye hitap edince benim esnaflara bakış açım değişti , ne şekilde düşündüklerine şahit oldum , siz siz olun esnafı evinize almayın , sohbet ortamına girmeyin adam dükkanına gittiğinde sizinle ilgili fantazi kurmaya çok vakti var zaten çoğu sinek avlıyor yada sapıklık yapıyor vakti daha neşeli geçsin diye hayatı renksiz olunca

şu mesajınıza inanamadım.üniversite mezunu olmakla ne alakası var hayretler içerisindeyim..doğru üniv mezunuyum ama lisede olsa evime tamirci alırdım.

anlaşılan mesajlarımı okumadınız.eşiminde bi markanın müdürlüğü aldığını bir günde ortalama 20 eve girip çıktığını yazdım.9 senedir bu işi yaptığına göre bu güne kadar kaç eve girmiş siz hesaplayın.eşimden bunca yıldır hiçç duymadım bugün 20 tane yollunun evine girdim gibi bi cümle..

üslubunuza dikkat ederseniz çok sevinirim..

sizinde okuma yazma bildiğinize şaşırmalı bune cahillik, bu nasıl bir uslup insanın yaşam standartları ve yetişme tarzına göre yorumlar yapıyor yorum sahipleri sanırım yazık.

Konu sahibi bundan sonra çarşafa gireceksin çarşaf geniş olsun neme lazım hatların gözükür adamlar tahrik olur :47: tövbe tövbe yaaa

:53: :53: Şaşkınlıkla okudum... Üniversite okuyanlarla ne derdiniz var anlamadım!! :53: :53:
Mev*Can,hani demiştin ya bizim muhittekiler ne dedikodular yapar diye..İşte onlardan biri karşımızda..2 dakkada Seni suçlu çıkarttı ya.. :53: :53:

Erkeklerin ne gözle gördüğünü biliyoruz da bize ne onların çarpık zihniyetinden!! Onlara göre mi yaşıyacağız..Bu konu çok güzel bir örnek işte,öylelerine haddini bildireceğiz ki rahat yaşayabilelim.. fanus içinde yaşamayacağız herhalde... :20: :47: :ssz:

:53: :53: Şaşkınlıkla okudum... Üniversite okuyanlarla ne derdiniz var anlamadım!! :53: :53:
Mev*Can,hani demiştin ya bizim muhittekiler ne dedikodular yapar diye..İşte onlardan biri karşımızda..2 dakkada Seni suçlu çıkarttı ya.. :53: :53:

Erkeklerin ne gözle gördüğünü biliyoruz da bize ne onların çarpık zihniyetinden!! Onlara göre mi yaşıyacağız..Bu konu çok güzel bir örnek işte,öylelerine haddini bildireceğiz ki rahat yaşayabilelim.. fanus içinde yaşamayacağız herhalde... :20: :47: :ssz:

Acaba hırdavatçı ve bakkal birolup yazmış olabilirlermi bir rumuz açıp :)

İnanılır gibi değil ya nasıl bir uslüp sizinki siz neler yazdığınızı okudunuzmu
her erkek sapıkmış yok artık siz evlimisiniz , evliyseniz her erkekte sapıksa siz bile bile bir sapıklamı evlendiniz
yok bir yerleri .k..... bu ne demek
ayrıca konu sahibi arkadaş üniversite mezunu olduğu için tamirciyi eve aldı demişsiniz
öncelikler üniversite mezunları sapıkları eve alıyorsa , bu tarz esnaf takımı sizin tabirinizle sapıklarsa ,sizde eve almadığınıza göre siz üniversite mezunu değilsiniz, buradan çıkarıcağımız sizde o sapık katagorisine koyduğunuz esnaf ekeklerle aynı eğitim düzeyindesiniz
siz ilk önce arkadaşın yazdıklarını bir okuyun ,arkadaşın eşi çalışıyormuş tamiratla ilgilenememiş ayrıca eşi demiş çağır yapsın diye, adamcağızda bu tür işlerle ilgileniyormuş karşı komşusunun böyle bir sapıklık yapacağını düşünememiş demekki , ndisi bir erkek ve bu tür işlerle uğraşmamasına rağmen sapık değilmiş bakın görün sizinde buradan çıkaracağınız şey her erkek sapık değildir , her okumamış esnaf sapık değildir , her üniversite mezunuda bu tür sapıklıklara göz yumacak değildir

Son düzenleme:
Son zamanlarda duyduklarımdan dolayı açıkçası ben de huzursuzluk içindeyim...Eve tamirci vs.gelecekse eşimi arayıp sen de gel uğra eve tamirci vs geleceği zaman diyorum...Eşim gelip görünüyor şöyle bir muhakkak...Üniversite mezunuyum bu arada...

Geçtiğimiz senelerde eşimle havuzdayken ,daha çoluk çocuk yokken adamın bir gözlerini bana dikmiş ayırmıyordu...Herhalde yanlış anladım dedim...Eşime sarıldım vs,anlasın ,beni sahipsiz sanmasın diye..Ama adam yine bakıyor..Yok artık adam bu durumda bakmaz,günahını alıyorum galiba dedim...Neyse wc ye gidecez,mecbur adamın önünden geçicez...Yine öküz gibi eşimin yanında beni kesiyor utanmadan...Bağırdım adama kendimi tutamadım...Ne var ,ne oldu ? dedim...Adam hemen kaçtı,gitti...Bir daha da gelmedi biz oradayken....

Şunu bilir şunu söylerim ,muhakkak tepki göstermek gerekiyor böyle sapıklara....Ses çıkarınca korkuyorlar.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back