başına birşey geldiği zaman mı tepki göstereceksin ya da eşine söyleyeceksin çok merak ettim
kusura bakma ama belayı sen çağırıyorsun.birşey yapmayarak.
ben anlayamadım sanırım eve gelıp adamın tamır yaptıgından esınınn haberı yokmu soylemedınmı aldım; aldgm adam geldı yaptı vs dıyeeee ?
bence bu adamın boyle birşey yaptıgından emınsen bunuda gızleme derım yarn bıgun bısey olur senın ustune kalır hep gızledıgın ıcınnn aam bellıkı senı sahıpsız gormss bırde korktugunu anlarsa tamam
canım eşim biliyor elbet,hatta kendi dedi gelsin adam yapsın parasını ver diye,benim eşimde bu tarz bi meslek yaptığı için eve girip çıkmak ona göre çok normal..
kızlar zaten kapımın önü adam eşimle beni yüzlerce kez gördü..
ya benim eşimde bi markanın bölge müdürü günde 20 müşterinin evine girer çıkar.yıllardır evde eşim olmadan servis çağırırım başıma hiç böyle bi şey gelmedi..
gerçekten çok kötüyüm adam rüyalarıma giriyor.eşim duysa neler olur tahmin bile edemiyorum.
ya bide adam eve gelme saatimimi öğrendi anlamıyorum,otobüsten iniyorum bu adam dükkandan çıkıp yola yaklaşıp öhö öhö yapmaya başlıyor..
susayım diyorum ya bi komşum görse ne olucak diyorum..
kızlar oturduğum muhit,gecekondulardan bozma binaların yeni dikildiği hani biraz daha düşük kesimin olduğu bir semt.yazın 2 ay evdeydim binadaki komşuların konuşmasını duysanız şok olurdunuz.şunun kızı şunu yapmış,şu şununla gezmiş kapının önünde ellerinde örgü yaşlı teyzelerle dolu bir binadayım ben.
benim korkum bağırıp kavga çıkarsam insanların eee dişi kuyruk sallamasa erkek peşinden gelirmi muhabbeti yapmaları hele bide adamın evime tamire geldiğini duysalar allah bilir ne zannederler..
ya düşününki yandaki teyzem bigün kapımı çaldı kızım kocan gelince şu buzdolabıma baksın emi ama yanlız gelmesin sende gel evde erkek tek olmaz dedi.düşünün artık..
kızlar oturduğum muhit,gecekondulardan bozma binaların yeni dikildiği hani biraz daha düşük kesimin olduğu bir semt.yazın 2 ay evdeydim binadaki komşuların konuşmasını duysanız şok olurdunuz.şunun kızı şunu yapmış,şu şununla gezmiş kapının önünde ellerinde örgü yaşlı teyzelerle dolu bir binadayım ben.
benim korkum bağırıp kavga çıkarsam insanların eee dişi kuyruk sallamasa erkek peşinden gelirmi muhabbeti yapmaları hele bide adamın evime tamire geldiğini duysalar allah bilir ne zannederler..
ya düşününki yandaki teyzem bigün kapımı çaldı kızım kocan gelince şu buzdolabıma baksın emi ama yanlız gelmesin sende gel evde erkek tek olmaz dedi.düşünün artık..
diyorum ya normal zamanda asla susmam gebertirim adamı ama benim korkum duyulması.
eşimi bunca zaman hiç kavga anında görmedim.ya bide buraya yazamıyorum ama benim eşimin özel bi durumu var.
hani sakatlık gibi vücudu darbe ve düşme görmemeli.bu yüzden eşimin çoğu şeyde sustuğunu bilirim.
ama böyle bir konuda susmaz bunuda biliyorum.
adam kabalıktan da anlamıyor kimseyi bulaştırmadan çözmek istiyorum aslında nasıl haa tacizlerini ilerletirse allah yarattı demem ama off ya ne yapacağımı bilmiyorum..
adam sana tecavüz ederse veya yeltenirse de elalemi düşünür müsün bunu merak ettim ben sadece.
Yaklaşık 12 seneyi aşkın aynı sorun bende de var Mevcan...
Adam sokak komşumuz. Sesle öksürükle sık sık laf atardı bana, duymazdan gelirdim geliyorum da...
Ne zaman geçsem orada 60 yaşlarında da adam...
Sokakta olmasa balkondan laf atıyor. Hatta bir gün gül verdi bana istemez deyip uzaklaştım.
Böylesi adamlara ne yapılır ben de bilmem ama can sıkıcı olduğu kesin. Laftan anlamaz durdan anlamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?