- Konu Sahibi BenmasMavi
-
- #1.041
evet oda var...cok karisik bir durum.kafamçokkarıştı..ne düsünecegimizi biz bile sasirdik..allah mavimin yardimcisi olsun..
güzelim kayıtlar dediğin neki..hangi numara saat kaçta arandı..bunu gösteriyo kayıt..orda canın numaraları çıktıında adam canı aradım diyecek ne varki..bu çıkarmıyoki hiçbirşeyi meydana
Valla ben bunun altında bile bit yeniği arıyorum, iyice psikopata bağladım eyvahedigeldismile
canım benim kayıt denilen şey saat kaçta hangi numara aranmış hangi numaraya mesaj gönderilmiş. yani mesaj içeriği görüşme içeriğine ait birşey yok.. kayırlarda o numara olunca adam canla görüştüm diyecek zaten sıkça konuşuyoruz demiş kendisi... mavide diyor sıkça konuşuyorlar..o numaranın kayıtlarda olmasını bu şekilde açıklayacak yani..elde sıfır..
Ama eşi tel kayıtlarını çıkartalım demiş Mavi'ye ?
Suçlu olsa söylemezdi bunu herhalde..
Bu kadar rahat olmazdı bence ya.
Offf eyvahedigeldismile
haklısın tatlım aynen öyle...dediğim gibi bence en iyi ihtimal bir kadının mavinin eşine musallat olması ama eşinin karşılık vermemesi..daha ii bir ihtimal göremiyorum ben..allahım inşallah yanılıyoruzdur
canım benim kayıt denilen şey saat kaçta hangi numara aranmış hangi numaraya mesaj gönderilmiş. yani mesaj içeriği görüşme içeriğine ait birşey yok.. kayırlarda o numara olunca adam canla görüştüm diyecek zaten sıkça konuşuyoruz demiş kendisi... mavide diyor sıkça konuşuyorlar..o numaranın kayıtlarda olmasını bu şekilde açıklayacak yani..elde sıfır..
Ah be kuzum herşey olabilir,ortada bi hata varsa ve sonrasında maviyi kaybetmeyi göze alamayacağı için her yolu deneyebilirler. :çok üzgünüm:
Sonuçta eşi tamam ben kayıtları çıkartacağım dese..
Gerçekten çıkartsa ve kağıdı scanner yapsa,flash belleğe atsa ve pcden eliyle düzeltmeler yapsa kaydedip bi güzel yazdırsa ve mavinin eline verip, işte bu benim konuşmalarımın dökümanı diyemez mi?
(Kavak yellerinde Leyla hamileyim diye Deniz'e böyle yutturmadı mı? Benimde oradan aklıma geldi insanların yapamayacakları şey yok bu hayatta )
ama o "musallat" olan kadinin! numarasi neden mavinin kocasinin telinde can diye kayitli olsunki, rahatsiz oluyorsam numarayi niye kaydedeyim
Ne Canmış be arkadaş, gizem adamı sanki..guclubacismile
öküz kafa, bi tel açıp yanlışlık oldu, olay büyüdü gitti, afedersiniz demek aklına gelmiyor mu yaaa..
nedir gizem yapıp tel açmamalar filan..Can, canına ot tıkasınlar.alsanaalsanasmile.canı çıkasıca can..:mymeka:
mavicim kafanın karışmasına,böyle stresler yaşamana üzüldüm..inşallah sonuca ulaşırsın
Ah be kuzum herşey olabilir,ortada bi hata varsa ve sonrasında maviyi kaybetmeyi göze alamayacağı için her yolu deneyebilirler. :çok üzgünüm:
Sonuçta eşi tamam ben kayıtları çıkartacağım dese..
Gerçekten çıkartsa ve kağıdı scanner yapsa,flash belleğe atsa ve pcden eliyle düzeltmeler yapsa kaydedip bi güzel yazdırsa ve mavinin eline verip, işte bu benim konuşmalarımın dökümanı diyemez mi?
(Kavak yellerinde Leyla hamileyim diye Deniz'e böyle yutturmadı mı? Benimde oradan aklıma geldi insanların yapamayacakları şey yok bu hayatta )
bence can ve kızkardeşiyle görüşmesi herşeyi çözer.. kızkardeşim dediği insanın kimliği tutmuyorsa.... ve kimliği tutan birini yani gerçek kız kardeşini getirdiğinde o kadının sesi değilse..... durum çıkar ortaya çünkü mavi tanıyor kadının sesini. kimlik ve sesin aynı kızda olması lazım kocasının haklı olması için.. ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?