- Konu Sahibi BenmasMavi
-
- #1.021
canım yorum yapmadan diğer sayfaları okumayı denedin mi ?
Mavi arkadaşımız dediğin yöntemi zaten denedi.
telefon açılmıyor Can tarafından ya da kapalı oluyor.
ya bazen de düşünmüyo değilim, Can gibi ciddi ciddi kereste olanlar yok mu? var.belki de eşi doğru söylüyor.
bütün sayfaları tek tek okudum ve zaten takip edıyodum canım.o numara anladıgım kadarıyla hep bellı numaralardan araandı.knt telefon baska cep numaralarında denenırse belkı bı sonuc alınbilir.buna dair bişey okudugumu hatırlamıyorum...
emin ol farkli nurmaralardan,sehirlerden arandi, kapaliymis telefonu:1ninca:
yahu benim anlamadigim bu can telefonu gercekten niye acmiyor, evet yenge ben yanlislikla attim mesaji demek bukadar zormu:bbo::mymeka: kac gündür mavi ariyor bikere cevap vermiyor, hep mavinin kocasini ariyor sonradan esin aradi kayinvaliden mesaj cekti
ya cidden cok garipbilmiyorumkismile
kizlar can kisi olarak vardir...esi de canla markette konusmustur ama bence arada gecen muhabbet sudur... ben esime senin boyle boyle yaptigini soyluycem. yani ortada canin soyledigi fln hicbirsey yok. kiz arkadasinin kiskancligi vs hepsi mavinin esinin hikayesi. dolayisiyla canin yaptigi odunluk fln yok ortada.. cunku konuya muhattap bir can yok. sadece bu kadar yalanin icindeki tek dogruluk "can" diye birinin var olmasi..ama adamin bu isle dogrudan baglantisi olmadigi icin mavinin teline cvp verecek biri yok. zira o tel canda degil ki... o kadinda... anlasildigi uzere ben bu olayin duzmece olduguna inaniyorum. ama sorarsaniz ortada aldatma mi var diye. var diyemem. burdaki herkes mavinin esinin onu ne kadar sevdiginden bahsediyor. esinin daha once supheli bir davranisi da olmamis. bence bu kadinla esi daha cok yeni tanistilar. ve kadin yakinlasmaya calisiyordu ki hersey daha ilk zamandan ellerine yuzlerine bulasti... yani bence fiili ya da butunyle bir aldatma yok ama ortada bir kadin var bu mesaji atan...can i fln unutun. "can dedi ki" baslayan her cumle esinin laflari. can denen adamin haberi bile yok onlardan. sali gunune kadar onlari ogretir iste esi ki bir acik vermesin maviye...
tam benim düsündüklerimi yazmisin...burda can denen herife bosuna tepki veriliyo..benim hisslerimde aynen senin yazdiklarindan yana.....ama mavimi üzmemek icin ölcülü yazmaya calisiyorum elimden geldigince...cok az zaman oldu onunla tanisali ama sevmeye baslamistim maviyi..:a015:kizlar can kisi olarak vardir...esi de canla markette konusmustur ama bence arada gecen muhabbet sudur... ben esime senin boyle boyle yaptigini soyluycem. yani ortada canin soyledigi fln hicbirsey yok. kiz arkadasinin kiskancligi vs hepsi mavinin esinin hikayesi. dolayisiyla canin yaptigi odunluk fln yok ortada.. cunku konuya muhattap bir can yok. sadece bu kadar yalanin icindeki tek dogruluk "can" diye birinin var olmasi..ama adamin bu isle dogrudan baglantisi olmadigi icin mavinin teline cvp verecek biri yok. zira o tel canda degil ki... o kadinda... anlasildigi uzere ben bu olayin duzmece olduguna inaniyorum. ama sorarsaniz ortada aldatma mi var diye. var diyemem. burdaki herkes mavinin esinin onu ne kadar sevdiginden bahsediyor. esinin daha once supheli bir davranisi da olmamis. bence bu kadinla esi daha cok yeni tanistilar. ve kadin yakinlasmaya calisiyordu ki hersey daha ilk zamandan ellerine yuzlerine bulasti... yani bence fiili ya da butunyle bir aldatma yok ama ortada bir kadin var bu mesaji atan...can i fln unutun. "can dedi ki" baslayan her cumle esinin laflari. can denen adamin haberi bile yok onlardan. sali gunune kadar onlari ogretir iste esi ki bir acik vermesin maviye...
evet oda var...cok karisik bir durum.kafamçokkarıştı..ne düsünecegimizi biz bile sasirdik..allah mavimin yardimcisi olsun..Ama eşi tel kayıtlarını çıkartalım demiş Mavi'ye ?
Suçlu olsa söylemezdi bunu herhalde..
Bu kadar rahat olmazdı bence ya.
Offf eyvahedigeldismile
Zaten burada bahsedilen can, zaten can değil.
Can diye biri zaten var.
Zaten telefonda 3 tane can kayıtlıymış, yanlış hatırlamıyorsam.
Onlardan biri bu markette ki can olabilir.
Bence can denen şahsı, eşinin telefonundan aramak lazım.
Eşiyle madem görüşüyormuş.
Bir de maviyle arasınlar, bakalım can diye biri çıkıyor mu?
Çünkü bahsedilen can ın varlığından eser yok.
Sadece markette çalışan bir can var.
Ama eşi tel kayıtlarını çıkartalım demiş Mavi'ye ?
Suçlu olsa söylemezdi bunu herhalde..
Bu kadar rahat olmazdı bence ya.
Offf eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?