• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

mavi cim geçen hafta derdim var bölümüne kınıyorum diye bir topik açmıştın ve ben hiç bi yorum yapmamıştım çünkü saçma sapan düşünceler vardı..artık anlamışındır..bak yuva yıkmak kolaymı..affetmek zormu....bende şimdi seni kınıyorum..kocanın bu yalanına inanıp hala evi terketmediğin için..bariz belliki ada ya aldatmış yada aldatmaya yeltenmiş..şimdi bir şıllık yüzünden yuvanı yıkmalısın yoksa kınadığın kadınlardan olursun...kınama komşunu başına gelir derdi annem....kimseyi kınamak bizim haddimize düşmez....

lütfen ama !
insan başına neler geleceğini bilemez
geldiğindede nasıl davranacağını hemen ayarlayamaz
"kınıyodun başına geldi ,bende seni kınıyorum "diyo bi kaç kişi.
ayıp yahu sizin yaptığınızda kınamak değilmi?
Kaderin kötü cilvesi sizede vurabilir.kınıyosunuz sizde çünki :)
Ama mavi gibi gelip burda cesurca kendi nickinizle derdinizi acıklayamzsınız...

Son düzenleme:
mavi cim geçen hafta derdim var bölümüne kınıyorum diye bir topik açmıştın ve ben hiç bi yorum yapmamıştım çünkü saçma sapan düşünceler vardı..artık anlamışındır..bak yuva yıkmak kolaymı..affetmek zormu....bende şimdi seni kınıyorum..kocanın bu yalanına inanıp hala evi terketmediğin için..bariz belliki ada ya aldatmış yada aldatmaya yeltenmiş..şimdi bir şıllık yüzünden yuvanı yıkmalısın yoksa kınadığın kadınlardan olursun...kınama komşunu başına gelir derdi annem....kimseyi kınamak bizim haddimize düşmez....

Bu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum içimden hep geçti ve yazmak istememiştim duygularıma tercüman olmuşsun..kimse büyük söylememeli...

suçu sabit olmadıkça herkes masumdur diye bir söz var bilmem bilirmisiniz. olay hala çözümlenmiş değil. kaldı ki bazen gözümüzle gördüğümüz şey bile gerçek olamayabiliyor. bekleyip gerçeği görücek. ondan sonrası maviye kalmış bir olay.

ne ayip arkadaslar hinc mi aliyosunuz ne oluyo yani????
sen onlari kinamistin ben de seni kiniyorum felan cok ayip ya...
insan insana bunu yapmaz, yapmamali!!!
insanlarin kotu durumlarindan kendinize pay cikarmayin lutfen ya..

ne ayip arkadaslar hinc mi aliyosunuz ne oluyo yani????
sen onlari kinamistin ben de seni kiniyorum felan cok ayip ya...
insan insana bunu yapmaz, yapmamali!!!
insanlarin kotu durumlarindan kendinize pay cikarmayin lutfen ya..

sonuna kadar katılıyorum!:enbuyukkk:

ne çirkin ki usluptur ........

Telefon kayitlarinin bir ise yaramayacagi düsüncesine katilmiyorum ben;
eger ortada bir aldatma varsa ve esinin ikinci bir hatti yoksa mutlaka "Can`la görüsüyorum"
dedigi anlardan cok daha fazla konusmalar ve "uygunsuz" vakitlerde dahi konusmalar olacaktir...
Mesajin, konusmanin icerigi belli olmasa dahi bana göre bu bile bir kanit...

Kinama konusuyla ilgili ise: arkadaslar bir yanlisa yanlisla cevap verilmez;
o zaman sizin ne farkiniz kaliyor ki?! Eger siz yaraniz oldugu icin konucup ta bu durumdan faydalanan
insanlar degilseniz bile o zaman siz de su an mavi arkadasimizi kinadiginiz icin basiniza böyle bir durum
gelecek demektir sizin düsüncenize göre!
Ayrica ortada henüz net bir durum yok; esinin suclu olup olmadigi henüz kanitlanmamistir!
Diyelim ki ortada bir aldatma var: e ozaman da mavi`nin nasil karar verecegini henüz görmedik!

Son düzenleme:

Olanı biteni anlamadan yorum yapmayın lütfen. Henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil. Evet şüpheler artıyor ama ortada "evet yüzde yüz aldattı" diye bir durum yok, Mavi abla da gerçeğin peşinde.

Hiç istemeyiz ama bu şüphelerimiz doğruysa olacaklar belli. Mavi abla "aman o beni aldattı ben de onu aldatayım rahatlayayım" diye düşünenlerden çok daha ahlâklı ve "başa gelmiş çekerim, yuvamı(!) bozmam" diyenlerden çok daha güçlü bir kadındır ve doğrularının arkasında durup gerekeni yapacaktır, sizin içinize dert olmasın.

Bu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum içimden hep geçti ve yazmak istememiştim duygularıma tercüman olmuşsun..kimse büyük söylememeli...

ilahi. eşinin aldattığı kesinleştimi de bukadar net konuşuyorsunuz.
sanki ispatlanmışta mavi bunu bildiği halde eşinden ayrılmamış gibi bunları yazmışsınız. hayal aleminde yaşamak böyle bir şey olmalı:))

Olanı biteni anlamadan yorum yapmayın lütfen. Henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil. Evet şüpheler artıyor ama ortada "evet yüzde yüz aldattı" diye bir durum yok, Mavi abla da gerçeğin peşinde.

Hiç istemeyiz ama bu şüphelerimiz doğruysa olacaklar belli. Mavi abla "aman o beni aldattı ben de onu aldatayım rahatlayayım" diye düşünenlerden çok daha ahlâklı ve "başa gelmiş çekerim, yuvamı(!) bozmam" diyenlerden çok daha güçlü bir kadındır ve doğrularının arkasında durup gerekeni yapacaktır, sizin içinize dert olmasın.

olani biteni anlamış kim var ki? evet aldatmıştır diyende var hayır yapmaz diyende düşün bekle diyende ...bir sürü olasılık...yorum yapmak sadece mavi nin arkadaşları için mi geçerli..eşi böyle bişey yapsın ya da yapmasın bu kadar şüphenin üzerinde herşey ne kadar düzelebilir ki...
sonuç ne çıkarsa çıksın insan fikirlerinde ne kadar ısrarcı olsa da kendisi yaşadığında böyle allak bullak olabiliyormuş bence bunu görmeli herkes..

ilahi. eşinin aldattığı kesinleştimi de bukadar net konuşuyorsunuz.
sanki ispatlanmışta mavi bunu bildiği halde eşinden ayrılmamış gibi bunları yazmışsınız. hayal aleminde yaşamak böyle bir şey olmalı:))

kaç gündür okuyoruz hayal alemlerini canım hem de ne hayaller :)

allak bullak mavi gibi düşünenlerde olabilir, insanız. kocasını seven herkes, allak bullak olur. ama ondan sonraki verilen karar önemlidir. henüz böyle bir karar yokken ahkam kesmenin anlamı yok.

kimsenin beni eleştirmeye hakkı yok ve benimde maviyi kınamaya eleştirmeye hakkım yok..ama onunda yoktu...işte hayat böyle bişey insanın başına herşey gelebilir ve asla yaşamadan bilemeyiz..maviyi yorumlarından takip ederim ve mangalda kül bırakmaz sanırsın sarsılmaz otorite kendileri.....herşey olabilir belki kendiside intikam için aldatır belki eşi masumdur belki değildir ne farkederki..sonuçta herşey insanlar için....önemli olan kimseyi KINAMAMAK....anlayana sivrisinek saz...ben kimse asla şunu yapmaz bunu yapmaz demem çünkü bizim burda bi laf vardır..canı yanan eşek attan hızlı koşarmış....canın yandımı insan kendini tanıyamaz...

şuan oldukça zor günler saatler geçiren üzerine birde migreni olan arkadasımızın ruh sağlığını bir de bizler iyice bozmayalım. destek olmalıyız... destek olmak istemiyorsak yazaıp köstek de olmayalım. iyice bunalıma itmeyelim değil mi?
kadın kadına dayanışma kuramayacaksak bizi bizden başka kimin anlamasını bekleyelim.
arkadasımız aldatılmış değil henüz hiçbirşey kesin değil. evet aldatıldım ama affediyorum derse o zaman diyin diyceğinizi ama sizden önce o davranırsa evet sandığım kadar kolay değilmiş bir şans daha vericem derse yine ayrı işte sen şöyle dedin böyle dedin mi diyeceğiz...
hepimizin küçük büyük dertleri var. sıkıntıları üzüntüleri... hepimiz birer ''haklısın'' yada '' ben yanındayım'' sözcüğüne hasretiz. bunu esirgemeyelim. ve insanları buraya konu açtığına pişman etmeyelim.
umarım herşey yoluna girecektir. ben kesin bir aldatma olmadığına inanıyorum. işin içinden bir bayan çıksa bile bu plotonik takılan sıkıntı yaratmak isteyen bir bayan olabilir. yada herşey bir tesadüftür dengesizliktir. sonuçta iş karşı taraf yüzünden bu hale geldi.korkunun ecele faydası yok derler ya bu da öyle birşey herşey olacağına varacak üzülüp yıpratmayın kendinizi... :teselli:

kaç gündür okuyoruz hayal alemlerini canım hem de ne hayaller :)

aynen katılıyorum canım...çoğu üye burada kendini fikir babası sanıp kendi yorumlarına ters bişey yazıldımı atmaca gibi atlıyorlar...ben yazmam fazla kale almam herkesi ama dayanamıyorum bazan....gene atlayacaklar üstüme ama doğru söze ne denirki..haklıyım sonuçta

Back