• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

bide yani numara can diye kayıtlı,normal bi arkadaş olsaydı zaten kılıfa gerek duymazdı ha çok görüşüyoruz diye böle yaptım diyosada zaten anormal bir evli erkekle bir bayanın bu kadar samimi arkadaşlığı :1shok:

Şuan sağlıklı düşünemiyorum.

Sizlerden de tek ricam ne eşimle ne de o kızla ilgili birşey demeniz.

Gerçekten hala iyi değilim çünkü sağlıklı değilim şimdi bile.

Üstüme gelmeyin rica ediyorum.

Ben Allaha havale ediyorum.

Eşim aldatmadım diyor.Tamam aldatmamış olabilir.Ama bana yalan söyledi güvenim yok oldu benim resmen .

Sizi bilgilendirmem için açtırdım konuyu.

Mesaj kutum dolmuş dünyanın mesajı gelmiş sizlerden .Beni merak etmişsiniz çok sağolun.

Perşembe annemin yanına gidiyorum birsüre orda kalacağım.Kendimi dinleyeceğim.

haklısın bişeyler yazmıştım sildim bunu görünce.. seninle tanışmıyoruz ama forumda yorumlarına fln çok denk geliyodum allah yardımcın olsun sıkma canını inş herşey senin için yoluna girer...

MAVıCıM Allah sana yardım etsin gücünü kaybetme .
istersen yöneticilere söyle kapatsınlar konuyu sen toparla kendini şimdi her telden bi tıngırtı
her kafadan da ayrı ses çıkacak boşver dinle bizi git kafanı dinle güzelce biz yine buradayız.
kendini iyi hissettiğin zaman ve bunu istediğinde yardımcı oluruz

Şuan sağlıklı düşünemiyorum.

Sizlerden de tek ricam ne eşimle ne de o kızla ilgili birşey demeniz.

Gerçekten hala iyi değilim çünkü sağlıklı değilim şimdi bile.

Üstüme gelmeyin rica ediyorum.

Ben Allaha havale ediyorum.

Eşim aldatmadım diyor.Tamam aldatmamış olabilir.Ama bana yalan söyledi güvenim yok oldu benim resmen .

Sizi bilgilendirmem için açtırdım konuyu.

Mesaj kutum dolmuş dünyanın mesajı gelmiş sizlerden .Beni merak etmişsiniz çok sağolun.

Perşembe annemin yanına gidiyorum birsüre orda kalacağım.Kendimi dinleyeceğim.

pardon canım yeni gördüm evet senin tek ihtiyacın kafanı toparlamak,başka türlü bu işin içinden çıkmak çok zor, sakinleşince mantıklı düşünmeye başlayacaksın eminim,hay Allahım yaa :gitme:

Kız da hata evet.Eşim de masum değil.

Bu konuyu kapattırmak istiyorum açmamdaki amacım bilgi vermek içindi merak ettiğiniz için.

Bugün geldim zaten eve.

ılgilerinizden desteğinizden sevginizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum.

Lütfen hepiniz kendinize iyi bakın.

Mavi...

Bence aldatmıyor ama o kız eşinize karşı ilgiden fazlasını hissediyor,eşinizin de bu durum hoşuna gidiyor içten içe,sadece ego tatmini,diğer kız arkadaşlarından da bu sebeple farklı bu kız,bu sebeple size söyleyemiyor,normal arkadaş değil çünkü tam olarak.

Düşüncem ve hissettiklerim bu yönde.

..Mesajda gözlerden dudaklardan falan bahsediliyordu demişsin. seni çok severim maviciğim ,bilirsin.
ama eşine böyle mesaj atan kız ,kesinlikle karşılık görmeden atmaz. o cesareti bulamaz. üzgünüm ama eşine inanmadım. kurana el basmasıda beni inandırmadı.

pete, aynı şeyleri düşünüyorum...

mavi, konu aslında başından belliydi ama insan umutlanıyodu yinede,çoook üzüldüm durumuna inan....kendini yıpratma lütfen,güçlü ol..

Mavi canım sen güçlü bir kadınsın...
İnşallahh herşey gönlüne göre olur yoluna girer...
Dua etki Allah önüne böyle bişey çıkardı..
yanındayız istediğin zaman...

..Mesajda gözlerden dudaklardan falan bahsediliyordu demişsin. seni çok severim maviciğim ,bilirsin.
ama eşine böyle mesaj atan kız ,kesinlikle karşılık görmeden atmaz. o cesareti bulamaz. üzgünüm ama eşine inanmadım. kurana el basmasıda beni inandırmadı.
aynen canim..bu kurana el basmalar falan artik hikaye...inandirici olmak icin elinden geleni yapiyor millet artik...o bazi hatalari yaparken allah korkusunu unutan insan yalan yere kurana el basmakttanmi korkacak..

Allah yardımcın olsun çok zor durum en iyisini yaparsın evinden uzaklaşarak ama bu seferde eminim aklına büssürü şey gelecek ben yokken rahat görüşüyorlar mı diye
bir kere güveni yitirdi ya bundan sonra ne yapsa hep aklında acaba olacak
inşallah dediğin kadar güçlüsündür ve bu durumdan fazla hasar görmeden kurtulursun

mavim sen eşinin hep can diye biriyle görüştüğünü söylemiştin
yani tlfda görüşürken kim diye sorarsam can ile konuşuyorum dediğini demiştin
şunu demeden geçemeyeceğim, eşinin yanında böyle rahat davranmasına da pess :umursamaz:

ama bir daha çatıdan atlama felan şeylerine lütfen kalkışma bebeğim
cinnet diyelim olsun ama son yapacağın şey olmasın
güçlü ol meleğim ne olursa olsun sabredicez, imtihanımız diyeceğiz
canına zarar verecek hiç bir şeye kalkışma ablam...

Mavişcim;
bu kadar açıklama yeter..,Bence biraz dinlenmelisin artık..
İlaçlarını ihmal etme e mi?

Mavicim ne yapmayı düşünüyosun bu evlilikle ilgili canım eşine güveniyomusun güveniyosan kimsenin yorumuna kulak asma tatlımm

konu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum. mavi seni sadece yorumlarından tanıyorum. çok mantıklı ve akıllı bi bayan olduğunu düşünüyorum. kendinle eşinle daha doğrusu evliliğinle ilgili en doğru kararı sen verirsin ve dediğim gibi en mantıklı kararı vereceğini düşünüyorum. umaraım kısa zamanda toparlanırsın ve eski neşene kavuşursun. ALLAH yardımcın olsun.

Sen yazma dediğin için eşine öfkemi kusamıyorum buraya, bilhassa seni günlerdir diken üstünde yaşattığı için, ama sen güçlüsün Mavi abla, toparlanacaksın.

Kız da hata evet.Eşim de masum değil.

Bu konuyu kapattırmak istiyorum açmamdaki amacım bilgi vermek içindi merak ettiğiniz için.

Bugün geldim zaten eve.

ılgilerinizden desteğinizden sevginizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum.

Lütfen hepiniz kendinize iyi bakın.

Mavi...

Hanımlar,
arkadaşımızın kendini dinlemeye ve zaman ihtiyacı var,isteği üzerine ve kendisine hakkında hayırlısını dileyerek konusunu kapatıyorum

Son düzenleme:
Back