• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

evet oda var...cok karisik bir durum.kafamçokkarıştı..ne düsünecegimizi biz bile sasirdik..allah mavimin yardimcisi olsun..

Amin canım ya,
valla iki gündür hep beraber yaşıyoruz aynı durumu,
benim beynim durdu resmen Mavim ne durumdadır acaba :a015:

güzelim kayıtlar dediğin neki..hangi numara saat kaçta arandı..bunu gösteriyo kayıt..orda canın numaraları çıktıında adam canı aradım diyecek ne varki..bu çıkarmıyoki hiçbirşeyi meydana

:bbo: :bbo:
Ama çoğu yorumlarda kayıtlardan anlaşılır denildi. eyvahedigeldismile

Valla ben bunun altında bile bit yeniği arıyorum, iyice psikopata bağladım eyvahedigeldismile

Sorma canım ya paranoyak oldum iyice :a015:

canım benim kayıt denilen şey saat kaçta hangi numara aranmış hangi numaraya mesaj gönderilmiş. yani mesaj içeriği görüşme içeriğine ait birşey yok.. kayırlarda o numara olunca adam canla görüştüm diyecek zaten sıkça konuşuyoruz demiş kendisi... mavide diyor sıkça konuşuyorlar..o numaranın kayıtlarda olmasını bu şekilde açıklayacak yani..elde sıfır..

Benim düşünceme göre bu adamlar bir şekilde o mesajın atıldığı hattın sim kartını alacaklar artık kimdeyse, sonra Can'lardan Can beğenip birinin eline tutuşturacaklar, "bu mesajı sen yanlışlıkla bu adama attın tamam mı, afferin sana, hadi bakayım" diyecekler.

Eğer o görüşmede böyle bir şey yaşanırsa, Mavi abla telefonu kapsa, sim karttaki telefon rehberini açsa ve Can'a sorular sorsa "Ahmet'in soyadı ne, Neslihan'ın soyadı ne?" gibisinden, bir yere varılabilir mi acaba? Neticede hat onunsa kayıtlı kişileri tanıması gerekir dimi? Hepsi ortak tanıdık olamaz herhalde :bbo:

Ben cidden psikopata bağlıyorum ha akannehir

canım benim kayıt denilen şey saat kaçta hangi numara aranmış hangi numaraya mesaj gönderilmiş. yani mesaj içeriği görüşme içeriğine ait birşey yok.. kayırlarda o numara olunca adam canla görüştüm diyecek zaten sıkça konuşuyoruz demiş kendisi... mavide diyor sıkça konuşuyorlar..o numaranın kayıtlarda olmasını bu şekilde açıklayacak yani..elde sıfır..

iyide esi bu numarayla görüstüysede ben canla konusuyorum arada telefonda demezmi

Ama eşi tel kayıtlarını çıkartalım demiş Mavi'ye ?
Suçlu olsa söylemezdi bunu herhalde..
Bu kadar rahat olmazdı bence ya.

Offf eyvahedigeldismile

Ah be kuzum herşey olabilir,ortada bi hata varsa ve sonrasında maviyi kaybetmeyi göze alamayacağı için her yolu deneyebilirler. :çok üzgünüm:
Sonuçta eşi tamam ben kayıtları çıkartacağım dese..
Gerçekten çıkartsa ve kağıdı scanner yapsa,flash belleğe atsa ve pcden eliyle düzeltmeler yapsa kaydedip bi güzel yazdırsa ve mavinin eline verip, işte bu benim konuşmalarımın dökümanı diyemez mi?
(Kavak yellerinde Leyla hamileyim diye Deniz'e böyle yutturmadı mı? Benimde oradan aklıma geldi insanların yapamayacakları şey yok bu hayatta )

bence can ve kızkardeşiyle görüşmesi herşeyi çözer.. kızkardeşim dediği insanın kimliği tutmuyorsa.... ve kimliği tutan birini yani gerçek kız kardeşini getirdiğinde o kadının sesi değilse..... durum çıkar ortaya çünkü mavi tanıyor kadının sesini. kimlik ve sesin aynı kızda olması lazım kocasının haklı olması için.. ne dersiniz

haklısın tatlım aynen öyle...dediğim gibi bence en iyi ihtimal bir kadının mavinin eşine musallat olması ama eşinin karşılık vermemesi..daha ii bir ihtimal göremiyorum ben..allahım inşallah yanılıyoruzdur

ama o "musallat" olan kadinin! numarasi neden mavinin kocasinin telinde can diye kayitli olsunki, rahatsiz oluyorsam numarayi niye kaydedeyim

Eğer durum böyleyse gerçekten elde var sıfır.
Dur bakalım akşam beraber bakıcaz demişti bakalım ne sonuç çıkacak.
Yalnız bu Salı olayıda canımı sıkmıyor değil,
ortada bir hata var, bu hata yüzünden Allah korusun bir yuva yıkılmak üzere,
bu derece rahat olabilir mi insan hiç.
Yok bugün olmaz yok şu gün olmaz, o anda konuşulması gerekirdi,
o anda çözülmesi gerekirdi ki başta olmak üzere Mavi ve ardından bizlerde rahatlayabilseydik.
Maşallah adamdaki rahata ya, genişliğe bakarmısınız.
Acaba gerçekten bir kaç arkadaşın dediği gibi Can denen biri var ama yok gibi mi?
Allahım sen aklımızı koru..

kızlar dökümanda mesaj içeriği konuşma içeriği yok bunu silin kafanızdansadece o numarayla hangi saatlerde görüştüğü çıkar ortaya buda işe yaramaz pek

Ah be kuzum herşey olabilir,ortada bi hata varsa ve sonrasında maviyi kaybetmeyi göze alamayacağı için her yolu deneyebilirler. :çok üzgünüm:

Gerçekten çıkartsa ve kağıdı scanner yapsa,flash belleğe atsa ve pcden eliyle düzeltmeler yapsa kaydedip bi güzel yazdırsa ve mavinin eline verip, işte bu benim konuşmalarımın dökümanı diyemez mi?
(Kavak yellerinde Leyla hamileyim diye Deniz'e böyle yutturmadı mı? Benimde oradan aklıma geldi insanların yapamayacakları şey yok bu hayatta )

Evet, bana da aileyi uyutma amaçlı ne sahte transkriptler, ne sahte diplomalar yapma teklifi geldi arkadaşlarımdan de yapmadım, ama yapmak zor değil, hele var olan bir dökümanda değişiklik yapmak çocuk oyuncağı işi bildikten sonra.

bi arkadaş demişti
can buluşma sırasında
elindeki telefondan gizli nodan annesini veya
bi yakınını arasın beni ara deyip kapasın
eğer gerçekten kulllandığı hatsa
o numaraya geri dönen biri mutlaka olur

Ne Canmış be arkadaş, gizem adamı sanki..guclubacismile
öküz kafa, bi tel açıp yanlışlık oldu, olay büyüdü gitti, afedersiniz demek aklına gelmiyor mu yaaa..
nedir gizem yapıp tel açmamalar filan..Can, canına ot tıkasınlar.alsanaalsanasmile.canı çıkasıca can..:mymeka:
mavicim kafanın karışmasına,böyle stresler yaşamana üzüldüm..inşallah sonuca ulaşırsın

öküz kafa kaydirigubbakcemile3kız güldürdün beni dediğin doğru artık bu sitede erkek çocuğu olan can adını koymaz sanırım.:1:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Öyle mi dersin canım ya ?
Yani gerçekten bunların hepsi bir plan mı ?
Diyebilir tabi ki de ama Mavi beraber isteyip beraber bakacağız demişti.
Hatta kendiside aramış sormuş diye hatırlıyorum.
Ay kafam allak bullak oldu vallahi,
tez zamanda çözülsede rahatlasak.
Bu derece yalan dolanın içindeyse eğer Mavim, gerçekten onu bu hale koyanlara yazıklar olsun ne diyim ki daha..
Başından beri aldatmıyor dedim gerçi hala öyle hissediyorum nedense ama yorumları okuyunca kendimden şüphe duymaya başladım.
Çok mu safım ben acaba.

bence can ve kızkardeşiyle görüşmesi herşeyi çözer.. kızkardeşim dediği insanın kimliği tutmuyorsa.... ve kimliği tutan birini yani gerçek kız kardeşini getirdiğinde o kadının sesi değilse..... durum çıkar ortaya çünkü mavi tanıyor kadının sesini. kimlik ve sesin aynı kızda olması lazım kocasının haklı olması için.. ne dersiniz

Aslında mantıklı ama telefondaki ses yanıltıcı olabilir. Daha doğrusu ben şahsen ayırdedemezdim. Ki o sırada mavi ablanın kadın sesi alıp şoka girdiğini de düşünürsek bilmiyorum... Ama bazı insanların farkındalık seviyeleri daha yüksek olabiliyor, keşke hatun gelse de Mavi abla bi duysa sesini, belki iyi kötü anlar, ne bileyim bilmiyorumkismile

çok değişik versiyonlar var..Şu KK kızlarının eline düşmesin kimse..Allah diyorum..topluca ne sinerji oluyor..hepsi de olasılıklar dahilinde şeyler..
inşallah mavinin eşi bu olasılıkların dışındadır..

Back