- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.061
kizlar can kisi olarak vardir...esi de canla markette konusmustur ama bence arada gecen muhabbet sudur... ben esime senin boyle boyle yaptigini soyluycem. yani ortada canin soyledigi fln hicbirsey yok. kiz arkadasinin kiskancligi vs hepsi mavinin esinin hikayesi. dolayisiyla canin yaptigi odunluk fln yok ortada.. cunku konuya muhattap bir can yok. sadece bu kadar yalanin icindeki tek dogruluk "can" diye birinin var olmasi..ama adamin bu isle dogrudan baglantisi olmadigi icin mavinin teline cvp verecek biri yok. zira o tel canda degil ki... o kadinda... anlasildigi uzere ben bu olayin duzmece olduguna inaniyorum. ama sorarsaniz ortada aldatma mi var diye. var diyemem. burdaki herkes mavinin esinin onu ne kadar sevdiginden bahsediyor. esinin daha once supheli bir davranisi da olmamis. bence bu kadinla esi daha cok yeni tanistilar. ve kadin yakinlasmaya calisiyordu ki hersey daha ilk zamandan ellerine yuzlerine bulasti... yani bence fiili ya da butunyle bir aldatma yok ama ortada bir kadin var bu mesaji atan...can i fln unutun. "can dedi ki" baslayan her cumle esinin laflari. can denen adamin haberi bile yok onlardan. sali gunune kadar onlari ogretir iste esi ki bir acik vermesin maviye...
bencede mantıklı benneyaptımkiortada aslında aldatma fiilen yokda o yöne doğru kayma var sanki yada şöyledir,kız mavinin eşine ilgi duyuyodur ama mavinin eşi farkındadır,maviden saklamışda olabilir,üzülmesin,duyulmasın diye çünkü mavinin tepkisinin sert olabileceğini biliyor,korkmuştur böyle bişeyi söylemeye.o yüzden iş çorba oldu mavi mesajı yakalayınca.