• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

mavim senden o gün geldiğinde aynen şu mesajı bekliyorum gülüm;
kızlar Can'ın canına okudum:delphin:

tamam mı inşaallah olumunekankayizsmile

Hele o gün bi olsun da ben neler yazarım neler...

Anladım canım..
İnşallah yarın buluşursunuzda herşey ortaya çıkar canım ..
İçindeki tüm öfkeyide boşalt canım anlasın can denilen kişi

Çok öfkeliyim çok..

Eşimden çok ona öfkeliyim bu kadar vurdumduymaz olduğu için.

Çok da pişkin.Terbiyesiz ..

Kızlar ben çıkıyorum bi arkadaşıma gidicem bikaç saatliğine kaç gündür eve kapandım biraz hava alayım hiç değilse..

Gelince görüşürüz ..

Hele o gün bi olsun da ben neler yazarım neler...

Çok öfkeliyim çok..

Eşimden çok ona öfkeliyim bu kadar vurdumduymaz olduğu için.

Çok da pişkin.Terbiyesiz ..

Evet ya bu kadarda olunmaz zaten tamam canım sen çık biraz dolaş sinirlerin iyice bozuldu biraz hava al da kendne gel canım

Mavim umarım bugün biraz daha iyisindir canım.
Son yazdıklarını okudumda şoka girdim resmen.
Bu Can denen adam senden rahatsız oluyor öyle mi?
Kız arkadaşı yanındayken sen aradın diye çemkiriyor öyle mi?
Bu nasıl bir mantıktır Allah aşkına.
Nasıl bir adam bu?
Bu kadar da vurdumduymaz, sorumsuz, düşüncesiz bir insan olur mu hiç yahu ?
Peki onun yaptığı kabullenebilir bir şey mi de birde rahatsız oluyor pabucumun Canı ?
Ayy geldiler bana yine.. :mymeka:

Peki o yanında kaldığı ablası nasıl biri? Evli mi, mesajı o atmış olabilir mi?

Can diye birisi yok derken benimde arkadaşlarında kastı varlığı yok anlamında değildi cnm.Can diye birisi var ok ama o no'yu kullanan ve msjı atan Can diye biri yok.Can isminde kayıt edilmiş bi kadın o.Hala bu tezi savunuyorum ben.Geçen ki msjımda da yazdım bu kdr tesadüf ancak Yeşilçam'da olur.Bugün söylenilen cabası yok kız arkadaşı varmış yanında rahatsız olmuş bilmem ne tamamen atmasyon yapıyorlar arkadaşım inanma salıya kadar da hazırlanacaklar git sen direkt markete bu işi çözmek istiyorsan ve çık o çocuğun karşısına eşinin tepkisini düşünme tüm oklar eşinin aleyhinde bence..

yaaa eşin madem yok böyle bişe diyor hemen o dakka beraber arayalım ne oluyo bitiyo beraber ögrenelim deseydi ya yanında arasaydı hoparlörünüde açsaydı hemen gözünün önünde halletseydi bu koınuyu telefonu kilitleyip kıracagına

Merhaba kızlar...

Cana mesaj attım ..bugün buluşalım hallolsun herşey uzatmaya gerek yok diye.

Ne mesaj ne geri dönüş yaptı herzamanki gibi.Aradım açmadı da.

Sonraki aramalarımda gördüm ki teli kapamış.

Eşimin marketini arayıp eşime demiş böyle böyle yanımda kız arkadaşım var eşin mesaj çekiyor buluşalım diye felan aradı telimi kapadım demiş.

Can beyin düştüğü durum kötüymüş de...Benle bi süre muhattap olmak istemiyormuş da bilmem neymiş.

Hay Allahım ya rabbim ben bu çocuğa sinir oldum ama cidden hem de ne sinir oldum.

bu can denen pislik kendini bi nimetten saymış yani -tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoookçok sinirlendim yani dövsemde rahat etsem keşke istanbulda olsaydım,gider bi temiz sopa çekerdim.:oklava:

ben bu Can denen kısının var oldugundan suphelıyım...
karı-kocanın arasını acan bır ınsan kotu hısseder ve durumu duzeltmeye calısır ama bu sahıs hıc boyle bır sey yapmıyor.
eger bulusamıyorsan ara telefonda konus, Mavı Hanım yanlıslık oldu falan de ve durumu duzelt degıl mı?
ama bu arkadas sanırım boyle bır gırısımde de bulunmadı :bbo:
cok suphelı bır durum CADIARZU

ustelık esın kendınden emın olsaydı hattı kırmazdı...
bır sey var kı boyle haraket ettı...
sana gıtme dıye yalvarması belkı de hatasını bıldıgı ıcındır cunku boyle bır durumda bır cok erkek ''benım bır sucum yok, bana ınanmıyorsan nereye gıdersen gıt'' der ve kapıyı gosterır dıye dusunuyorum...

umarım dusuncelerımde yanılıyorumdur arkadasım
ınsallah sorunu cozup rahatlarsınız

Son düzenleme:
bence yalan ,eşiniz kıza durumu anlatmış ,oda kurtarmak için böyle bir yalan uydurmuş ,sizki bu tarz şeyleri kınayan biri ,aynı duruma düştünüz ve bu yalana inandınız ,çok garip.

Can diye birisi yok derken benimde arkadaşlarında kastı varlığı yok anlamında değildi cnm.Can diye birisi var ok ama o no'yu kullanan ve msjı atan Can diye biri yok.Can isminde kayıt edilmiş bi kadın o.Hala bu tezi savunuyorum ben.Geçen ki msjımda da yazdım bu kdr tesadüf ancak Yeşilçam'da olur.Bugün söylenilen cabası yok kız arkadaşı varmış yanında rahatsız olmuş bilmem ne tamamen atmasyon yapıyorlar arkadaşım inanma salıya kadar da hazırlanacaklar git sen direkt markete bu işi çözmek istiyorsan ve çık o çocuğun karşısına eşinin tepkisini düşünme tüm oklar eşinin aleyhinde bence..

katılıyorum sana canım.
anlatmak istediğini de anlıyorum.
hatta kendimden de örnek verdim.
annem kiminle mesajlaşıyosun diyo, dilarayla diyorum.
halbuki sevgilimle mesajlaşıyorum.
dilara diye biri sanal mı, değil.
var, 2 apartman ötede oturuyor.
bulur getiririm ' evet youthanasia benimle mesajlaşıyor' der.
destek çıkar.
ama gel gör ki mesajlaştığım kişi dilara değil sevgilim.

yani buluştuğun kişi Can da olsa bu bi şey ifade etmeyecek demek istiyoruz mavicim.

kimsenin yaptığı kimseye kar kalmaz merak etmeyin
mavi asaletiyle durur peki ya gerçekten bişey varsa ki bu altta ki misafirler de onlarsa
merak ediyorum acaba onlar bu yüz karasıyla nasıl yaşayacaklar

bence yalan ,eşiniz kıza durumu anlatmış ,oda kurtarmak için böyle bir yalan uydurmuş ,sizki bu tarz şeyleri kınayan biri ,aynı duruma düştünüz ve bu yalana inandınız ,çok garip.

ya neden insanlari rencide edici yorumlar yapyosunuz
kizin hali zaten harap...
biz burda Mavimizi rahatlatmaya calisyoruz
sizin yaptiginiz yoruma bakin, allah askina ya...
lutfen empati yapalim lutfen!!!

Bu konuştuğumuz onun yaptığı bir şey değil, eşinin yapmış olabileceği bir şey. Kimse başkasının kendine ne yapıp yapamayacağını bilemez, ama yapılan bir şey varsa, o durum karşısında nasıl davranacağını bilir. Eğer gerçekten böyle bir çirkinlik söz konusu ise -ki ben de şahsen bu yukarıdaki teoriyi olası buluyorum-, Mavi abla bütün kararlılığı ile güçlü bir kadının yapması gerekeni yapacaktır. Şu an için de bir şeylere inanmış değil henüz, olasılıkları değerlendiriyor, ve bu hiç garip değil.

Lütfen okuduğumuzu anlamadan yorum yapmayalım.

bence o numarayı farlı farklı numaralardan arayıp dınleyın eger can dıye bırıne aitse,telefona hep erke sesı cıkacaktır.eger bayan cıkarsa sureklı ozaman o canın varlıgı yalan ve anlatılanlar kurulmus bı plandır...

Bence bu telefon, karşıdaki bayan olduğu için açılmıyor.
Bu kadar da insan hiç bir numaraya cevap vermiyor olamaz.
Telefonu kapalı tutmaz.
İnsan bu kadar keyfi davranıp, yok aramam demez.
Ağzına mı yapışıyormuş.
Şu Can denen insanın varlığını kanıtlayacak en ufak bir ses duyulmuş değil, olay olduğundan beri.
İlginç.

bence o numarayı farlı farklı numaralardan arayıp dınleyın eger can dıye bırıne aitse,telefona hep erke sesı cıkacaktır.eger bayan cıkarsa sureklı ozaman o canın varlıgı yalan ve anlatılanlar kurulmus bı plandır...

canım yorum yapmadan diğer sayfaları okumayı denedin mi ?
Mavi arkadaşımız dediğin yöntemi zaten denedi.
telefon açılmıyor Can tarafından ya da kapalı oluyor.

Back