- Konu Sahibi BenmasMavi
-
- #1.061
kizlar can kisi olarak vardir...esi de canla markette konusmustur ama bence arada gecen muhabbet sudur... ben esime senin boyle boyle yaptigini soyluycem. yani ortada canin soyledigi fln hicbirsey yok. kiz arkadasinin kiskancligi vs hepsi mavinin esinin hikayesi. dolayisiyla canin yaptigi odunluk fln yok ortada.. cunku konuya muhattap bir can yok. sadece bu kadar yalanin icindeki tek dogruluk "can" diye birinin var olmasi..ama adamin bu isle dogrudan baglantisi olmadigi icin mavinin teline cvp verecek biri yok. zira o tel canda degil ki... o kadinda... anlasildigi uzere ben bu olayin duzmece olduguna inaniyorum. ama sorarsaniz ortada aldatma mi var diye. var diyemem. burdaki herkes mavinin esinin onu ne kadar sevdiginden bahsediyor. esinin daha once supheli bir davranisi da olmamis. bence bu kadinla esi daha cok yeni tanistilar. ve kadin yakinlasmaya calisiyordu ki hersey daha ilk zamandan ellerine yuzlerine bulasti... yani bence fiili ya da butunyle bir aldatma yok ama ortada bir kadin var bu mesaji atan...can i fln unutun. "can dedi ki" baslayan her cumle esinin laflari. can denen adamin haberi bile yok onlardan. sali gunune kadar onlari ogretir iste esi ki bir acik vermesin maviye...
çok değişik versiyonlar var..Şu KK kızlarının eline düşmesin kimse..Allah diyorum..topluca ne sinerji oluyor..hepsi de olasılıklar dahilinde şeyler..
inşallah mavinin eşi bu olasılıkların dışındadır..
Hayranım bizim kızların dayanışmasına valla.
Birde herkes bir koldan sarılıyor ya olaya,
çaba içine giriyor ya, işte dostlukta budur.
ıyi ki varsın KK :enbuyukkk:
kizlar can kisi olarak vardir...esi de canla markette konusmustur ama bence arada gecen muhabbet sudur... ben esime senin boyle boyle yaptigini soyluycem. yani ortada canin soyledigi fln hicbirsey yok. kiz arkadasinin kiskancligi vs hepsi mavinin esinin hikayesi. dolayisiyla canin yaptigi odunluk fln yok ortada.. cunku konuya muhattap bir can yok. sadece bu kadar yalanin icindeki tek dogruluk "can" diye birinin var olmasi..ama adamin bu isle dogrudan baglantisi olmadigi icin mavinin teline cvp verecek biri yok. zira o tel canda degil ki... o kadinda... anlasildigi uzere ben bu olayin duzmece olduguna inaniyorum. ama sorarsaniz ortada aldatma mi var diye. var diyemem. burdaki herkes mavinin esinin onu ne kadar sevdiginden bahsediyor. esinin daha once supheli bir davranisi da olmamis. bence bu kadinla esi daha cok yeni tanistilar. ve kadin yakinlasmaya calisiyordu ki hersey daha ilk zamandan ellerine yuzlerine bulasti... yani bence fiili ya da butunyle bir aldatma yok ama ortada bir kadin var bu mesaji atan...can i fln unutun. "can dedi ki" baslayan her cumle esinin laflari. can denen adamin haberi bile yok onlardan. sali gunune kadar onlari ogretir iste esi ki bir acik vermesin maviye...
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Öyle mi dersin canım ya ?
Yani gerçekten bunların hepsi bir plan mı ?
Diyebilir tabi ki de ama Mavi beraber isteyip beraber bakacağız demişti.
Hatta kendiside aramış sormuş diye hatırlıyorum.
Ay kafam allak bullak oldu vallahi,
tez zamanda çözülsede rahatlasak.
Bu derece yalan dolanın içindeyse eğer Mavim, gerçekten onu bu hale koyanlara yazıklar olsun ne diyim ki daha..
Başından beri aldatmıyor dedim gerçi hala öyle hissediyorum nedense ama yorumları okuyunca kendimden şüphe duymaya başladım.
Çok mu safım ben acaba.
benimde aklıma bu versiyon geldi.daha yeni tanımıştır..o sebepten tel dökümlerinde numarası onlarca arama çıkmaz, birkaç tane çıkar..gibi..
hakkaten tel nonun kimin adına kayıtlı olduğu öğrenilemedi mi?
canim ben bu kadar yalanin icinde hala aldatmadigina inaniyorum. cunku ortada cok hazirliksizca yakalanma durumu var. aldatan adam ya ikinci bir hat bulundurur ya da tuvalete bile teli olmadan gitmez.
bu islerin bu kadar buyumesinin bir sebebi de biziz aslinda. mavinin esi aklinca icinde gerceklerin de oldugu (mesela can diye bir is arkadasinin olmasi gibi) bir hikayeyle bu isin ustunu ortecekti. ki mavinin bu olaydan sonraki ilk mesajina bakin orda %90 mavi inanmisti esinin sozlerine. biz tutarsizliklari gosterdikce is buyudu. buyudukce mavinin esinin hesaba katmadigi yalanlar eklemesi gerekti. erkeklerin o kadar da zeki olmadigini biliyoruz. bakin o bisiyler ekledikce biz eksiklikleri buluyoruz. bu surecten sonra esi nereye kadar bu hikayeyi goturur bilemiyorum. hayir sonucta aldatmadiysa bile bu yalanlar yuzunden mavi onu affetmiycek.
benimde aklıma bu versiyon geldi.daha yeni tanımıştır..o sebepten tel dökümlerinde numarası onlarca arama çıkmaz, birkaç tane çıkar..gibi..
hakkaten tel nonun kimin adına kayıtlı olduğu öğrenilemedi mi?
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Öyle mi dersin canım ya ?
Yani gerçekten bunların hepsi bir plan mı ?
Diyebilir tabi ki de ama Mavi beraber isteyip beraber bakacağız demişti.
Hatta kendiside aramış sormuş diye hatırlıyorum.
Ay kafam allak bullak oldu vallahi,
tez zamanda çözülsede rahatlasak.
Bu derece yalan dolanın içindeyse eğer Mavim, gerçekten onu bu hale koyanlara yazıklar olsun ne diyim ki daha..
Başından beri aldatmıyor dedim gerçi hala öyle hissediyorum nedense ama yorumları okuyunca kendimden şüphe duymaya başladım.
Çok mu safım ben acaba.
canim ben bu kadar yalanin icinde hala aldatmadigina inaniyorum. cunku ortada cok hazirliksizca yakalanma durumu var. aldatan adam ya ikinci bir hat bulundurur ya da tuvalete bile teli olmadan gitmez.
kızmayın ama
ben ise derdim var bölümünün faydasına inanmıyorum şahsen ( ha bir iki istisna belki)
keşke mavicim bu konuyu açmasaydı sakin kafayla kendi kendine halletseydi
bana öyle geliyorki şimdi kız eşine inanıp güvenip afetse de bir sürü şey yazılacak
inşallah herşey yoluna girer
Yani ortada bi kadın meselesi varsa bizim düşündüklerimizi onlarda düşünebilirler,ilk gün çözülebilecek bir olayın, ileriye atılması bana göre zaman kazanmaktan başka bişey değil.Olayı soğutmaya çalışıyor olabilirler ya da planlarında terslikler çıkmış da olabilir.
Bilmiyorum ya kafa kurcalayan çok şey var
Ben bu hayatta en çok güvendiğim insana bile en fazla %99 güvenirim.
%1 güvenmeme ihtimalim hep vardır.
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?