Çok Kötü Birşey Oldu..:(

bencede mantıklı benneyaptımkiortada aslında aldatma fiilen yokda o yöne doğru kayma var sanki yada şöyledir,kız mavinin eşine ilgi duyuyodur ama mavinin eşi farkındadır,maviden saklamışda olabilir,üzülmesin,duyulmasın diye çünkü mavinin tepkisinin sert olabileceğini biliyor,korkmuştur böyle bişeyi söylemeye.o yüzden iş çorba oldu mavi mesajı yakalayınca.

Hayranım bizim kızların dayanışmasına valla.
Birde herkes bir koldan sarılıyor ya olaya,
çaba içine giriyor ya, işte dostlukta budur.
İyi ki varsın KK :enbuyukkk:

Hayranım bizim kızların dayanışmasına valla.
Birde herkes bir koldan sarılıyor ya olaya,
çaba içine giriyor ya, işte dostlukta budur.
ıyi ki varsın KK :enbuyukkk:

Bazen düşünüyorum, ben bu sitede olumsuz çok şey okuyorum, aldatmalar, mutsuzluklar şunlar bunlar, acaba bunlar bana içten içe zarar veriyor mudur diye... Ama şu da var ki hayatta insanın başına her şey gelebiliyor, ve işte o durumlarda neler yapılması gerektiği ile ilgili çok fazla şey katıyor insana Kadınlar Kulübü. Ve bu dayanışmayı seviyorum :teselli:

benimde aklıma bu versiyon geldi.daha yeni tanımıştır..o sebepten tel dökümlerinde numarası onlarca arama çıkmaz, birkaç tane çıkar..gibi..
hakkaten tel nonun kimin adına kayıtlı olduğu öğrenilemedi mi?

canim ben bu kadar yalanin icinde hala aldatmadigina inaniyorum. cunku ortada cok hazirliksizca yakalanma durumu var. aldatan adam ya ikinci bir hat bulundurur ya da tuvalete bile teli olmadan gitmez.

bu islerin bu kadar buyumesinin bir sebebi de biziz aslinda. mavinin esi aklinca icinde gerceklerin de oldugu (mesela can diye bir is arkadasinin olmasi gibi) bir hikayeyle bu isin ustunu ortecekti. ki mavinin bu olaydan sonraki ilk mesajina bakin orda %90 mavi inanmisti esinin sozlerine. biz tutarsizliklari gosterdikce is buyudu. buyudukce mavinin esinin hesaba katmadigi yalanlar eklemesi gerekti. erkeklerin o kadar da zeki olmadigini biliyoruz. bakin o bisiyler ekledikce biz eksiklikleri buluyoruz. bu surecten sonra esi nereye kadar bu hikayeyi goturur bilemiyorum. hayir sonucta aldatmadiysa bile bu yalanlar yuzunden mavi onu affetmiycek.

ögrenildi alakasiz bir kisinin adina baska bir erkek ismine kayittliymis

Mavi hanım direkt markete gitseydi keşke sıcağı sıcağına; ya da eşiyle birlikte gitseydi... Eğer gerçekten aldatma olayı varsa her şey ayarlanır bu süre içerisinde, kandırabilirler yani... Eşinin bu derece sinirlenmesi düşündürücü, suçluluk psikolojisiyle kişiler fevri davranabilirler, telefonu kırmak gibi; bilinçli bir harekette olabilir tabiki... Zor bir durum, sabır diliyorum...

doğru söylüyorsunuz bence de biz büyüttük. ama şu noktada katılamam size: erkekler bizim anlayamacağımız kadar zekiler.

Öğrenildi. Ama Can değil. Ama bence bu da bir şeyi kanıtlamıyor, çünkü benim ilk faturalı hattım annemin üzerineydi, sonra kardeşim benim üzerimden kendine hat aldı falan, böyle şeyler oluyor. Bazen alırken hata yapıyorlar, hattınız başkasının üstüne görünüyor falan.

Ama şöyle bir detay var, bu hat bir operatörden diğerine taşınmış, ve taşınma işlemi için o hattın kimin üzerine olduğunun bilinmesi gerekiyormuş. Mavi abla bunu biliyor, Can'a da soracak bakalım o da biliyor mu?

Ama bu da bir şey ifade etmeyebilecek, çünkü bu bilgiyi onlar da bir şekilde öğrenebilirler bizim gibi.

Ay şiştim kafamçokkarıştı

Yani ortada bi kadın meselesi varsa bizim düşündüklerimizi onlarda düşünebilirler,ilk gün çözülebilecek bir olayın, ileriye atılması bana göre zaman kazanmaktan başka bişey değil.Olayı soğutmaya çalışıyor olabilirler ya da planlarında terslikler çıkmış da olabilir.
Bilmiyorum ya kafa kurcalayan çok şey var
Ben bu hayatta en çok güvendiğim insana bile en fazla %99 güvenirim.
%1 güvenmeme ihtimalim hep vardır.
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir.

canim ben bu kadar yalanin icinde hala aldatmadigina inaniyorum. cunku ortada cok hazirliksizca yakalanma durumu var. aldatan adam ya ikinci bir hat bulundurur ya da tuvalete bile teli olmadan gitmez.

İşte bu yüzden inanmıyorum bende,
sonuçta o telefon ortalıktaydı,
Mavi'ye sordum değişiklikler falan hissettin mi eşinin sana karşı hayır dedi,
orda yine aynı düşüncemde kaldım,
ama araya bir tel kırmalar pin değiştirmeler girdi,
bu sefer şüphelenmedim değil ama aldatmadı diyen tarafım daha ağır bastı,
en sonundada bu kayıtları çıkaralım demesi vardı.
Ki bunada herkes çok iyi demişti, sonuçta eşi önerdi bunu.
Ama bu seferde bir arkadaşımız onlar işe yaramaz ki dedi,
ve yine sil baştan.

krizalit.kristalin vereliniortak :1hug:

kızmayın ama
ben ise derdim var bölümünün faydasına inanmıyorum şahsen ( ha bir iki istisna belki)
keşke mavicim bu konuyu açmasaydı sakin kafayla kendi kendine halletseydi
bana öyle geliyorki şimdi kız eşine inanıp güvenip afetse de bir sürü şey yazılacak
inşallah herşey yoluna girer

bu canla görüsmenin hic bir anlami yok bence kimlik falan hikaye bence tek bir ispat olabilir oda
annesini gizli numaradan aramasi olayi ama oda adam yapmak zorunda degil tersleyebilir
bence ortada bir aldatma yok aldatmaya tesebbüs var yada bir merak asamasinda olan bir durum
en iiyisi bu olanlardan esinin ders ve birdaha böyle bisey yapmamasi

ne olursa olsun kimsenin yargilamaya hakki yokki 4 senelik evlligi bi süphe yüzünden
bitirmesini kimse bekleyemez bence

İşte kafamızı karıştıran da bu değil mi zaten.
Neden aynı gün çözümlenmiyorda Salı'ya atılıyor?
Salı'da ne hikmet var ki ?
Ha Can bey çalışıyormuş ya, 24 saatte çalışmıyor herhalde bu adam değil mi?
Yok ya kesin var bir bit yeniği, sakince düşündükçe parçaları birleştirince oluşuyor aslında çoğu şey.
Ama fazla düşünüp kafa yormasınlar bence, düşündükce plan ürettikce batıyorlar haberleri yok.
İnsanoğlu gerçekten çiğ süt emmiştir doğru,
en güvendiğim dediğin bir anda beklenmedik bir şekilde o güveni sarsabiliyor gerçekten.

felaket tellalcısı olmak istemem veyahut konu sahibi ile bir alıp veremediğim de yok ama can la buluşma, vs vs bana plan gibi geliyor malesef...
hemde çok iyi tasarlanmış bir oyun....
mafoldumben

Aksine yarın çalışıyorum ve takip edemicem,
akşama kadar hep bir umutla beklicem,
yarın akşam baktığımda da inşallah olumlu gelişmeleri okurum..
Herkese iyi akşamlar. :a015:

mavi gelse de güzel şeyler söylese keşke...
parçalar birleşmese de içimden bir ses eşi suçsuz diyor ama birleşmiyor parçalar
umarım biz dallandırıp budaklandırmışızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…