Cok icim aciyor ama bosanacagim artik..

Evet o kismi yazmayi unuttum.eltim bize gelmisti yeni dogum yapti bebegi var hastaneye goturdum donuste de evi uzak diye bende kaldi aksam esi alacakti ..bu sirada eltim kahve icerken resim paylasmis kahve fincanlarini atmis altina da ender insanlarla kahve icmek cok guzel bir duygu vs birsey yazmis.gorumcemde buna karsilik evet cok endersiniz esiniz benzeriniz yok vb kelimelerle hakaret dolu bi mesaj atmis ikimiz icin .. bu arada eltim annesiz bir kiz kaynanamlarda hic biseyde yardim etmiyor cocugu kucuk diye ben yardim ettm yaptigim bu.bende esimle neden hakaret ediyor ben ablana ne yaptm tartistim cok agirima gitti attigi mesaj cunku ben o tatildeyken 4 tane erkek cocuguna hergun okula goturup getirmek suretiyle baktm ilgilendim..sonra arayip benimle niye ugrasiyosun dedim esim soyledi aramami da .bana basladi saymaya gerizekali seni o evde durdurmam vs zaten 10 dk sonra kapidaydi yani yapilan karsisinda susamazdim ki cok ta kendimi savunamadim.Olayin alt tabakasi bu esimde yanimdaydi eltimde vardi eltimde babasini aradi gelin alin beni diye .. sonra onunla herkes iyi oldu olan bana oldu
Lutfen oyle soyleme insallah hamile degilimdir kimse mutlu olmayacagini bildigi bir evde bir saniye bile durmak istemez

Canım çok geçmiş olsun böyle insanlara cevap vermezsen ezilirsin bende bekarken aman kavga çıkmasın aman hakkımda kötü düşünmesınler diye hep susardım maaselef ezılen ben olurdum ınsanlara yaranılmıyor evlendım şimdi cevap veriyorum kaynanama görümcelere rahat edıyorım sustukça korktukça ki hele korktuğunu anlarlarsa daha çok üstüne gelirler sakın ol güleryüzle ol yeri geldikçe o sana lafmı söyledi sende cevap ver bu kım olursa olsun annem derki kap kaba değince gıcırdar misal bu insanda öyle olmalı

Canim 1.5 yildir evliyim 4 ay mi ne esim bana sarilarak uyudu .. asla fikrimi almaz hicbir konuda iyi isi ve maasi var ama gel gorki ev tam takir kuru bakir .hic guzel soz soylemedi mesela ben yaklasinca bir kez bunaltma beni dedigi oldu .ilk evlendigimiz zamanda internetten kadinlari isimleriyle aradigini acik sacik kadinlara baktigini yakaladm daha sonralari 2 ay once sanirim bi kadinla konusmalarini yakaladim evli oldugunu bilen bir kadin hemde.. yani olay sadece ailesi degil esim bana deger vermiyor onunla guzel guzel gecinsek zaten kimseyi takmam ki herkesle cok iyi anlasan biriydim ben ..

Canim eltim senin gibi ama ben ne soylesem baska bisekilde kocama aktariyorlar kocam bana sormuyor bile hep onlar hakli ne yaparlarsa yapsinlar surat 5 karis ve yasadiklarim kolay degil karilasmak istemiyorum bayramda gittim ozel gunlerinde yanindaydim hep ama o kadar iclerine girdikce artiyor kavgamiz inan bezdim hayattan 1 yilda

Gorumcen gelip seni, senin evinden kufurle kovup bogazini sikti ve kocanda "sagolsun" seni savundu?! Sagolsun diyosun kocana. Ben yuzune tukururdum kusura bakma. Nasil senin kocanin ablasi gelip bu sekilde davranabiliyor resmen aklim durdu. Ve hala o olaydan sonra seni o kadinin oldugu eve goturmek istiyor. Canim nasil bir ahlaki degerleri olan ailenin icerisindesin. Ben kimseye kolay kolay bosan diye tavsiye vermem ama yani oyle bir olay yasamissin ki ne izahi var, ne telafisi. Bosan gercekten, eminim cok daha iyisini hakediyorsundur kendine bunlari layik gorme.

Ben yerinde olsam mücadeleyi tercih ederdim...eşimin aklına girer tayin isteyin yanlarindan uzaklasirdim

Ben yerinde olsam mücadeleyi tercih ederdim...eşimin aklına girer tayin isteyin yanlarindan uzaklasirdim
Diger konularına baktım simdi...zor bir iş...eğitim seviyeniz bile denk değil...sen hep asagilanirsin canım.. baştan böyle olavagi belliydi bana gore...

Boşan çocukta yokken

Allah razi olsun canim .. malesef onlara gore bunlar gayet dogal seyler herkes yasiyormus kocamda numara yapmis zaten ablasiyla gayet iyiler herkes ektigini bicer anlamiyor adam ne yapim..insallah daha iyisi cikar da guvenemiyorum artik Yuce Rabbim inde bir plani vardir ..elbet bana yolumu gosterir cok sagol yorum icin

Boğazınızı sıkan görümceyi polise şikayet etseydiniz bir daha yuvanıza karışamazlardı belki.

Eşiniz için ölecek kadar aşıksanız niye boşanıyorsunuz?

Ezik olursanız böyle ezerler, kıymetiniz olmaz.

Boşanın ki canınız güvende olsun.

insan ailesini secemiyor, ruh hali bozuk anne/baba kardeslerimiz olabilir ve evlendikten sonra onlarla gorusmeyi kesmez kimse. Ama sonucta o aile bizim ailemiz,biz evlendigimiz insani kendi ailemizin ruhsal bozukluklariyla muhattap etmemeliyiz kesinlikle. O mesafeyi korumak, karimizi/kocamizi Boyle tatsiz olaylardan uzak tutmak bizim gorevimiz.

Velhasil seninde problemli bir abin olabilirdi ama eminim sen abin, esine Bu denklikte bir saygisizlik yapmis olsa abinle belki omur boyu konusmazdin seni kocana karsi mahcup edip,evliliginizi zora soktugu icin. Burada dikkate alinmasi gereken kadinin/erkegin tavri. Gorumcen hem cahil,hem kotu bir kadin ama senin umrunda olmayabilirdi nasil bir kadin oldugu eger kocan ablasina ve ailesine karsi seni kapi duvar gibi korusaydi. Oyle her ablanin yapacagi bir sey degil gelip kardesinin evinden karisini kovmak. Normalde o kardesin o ablayi cok cok pisman etmesi gerekir ama senin kocan cok pasif, silik bir adam kusura bakma ama cok kizdim ve cokta uzuldum.

Seni hakeden biriyle mutlu bir evlilik yasarsiniz ins. Bu evliligini bitirip.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın beni ama ben hiç ayakları yere basan birini görmüyorum şu an karşımda. Benim görüncemle de aram kötü nişanlılık süresinden beri ben haklı olduğum için eşim bir kere bile illa onunla görüşeceksin demedi . Kendi bile pek görüşmüyor şu anda. Size saygisizlik yapılmasına niye müsade ettiniz ki ? Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım . Eşim değil beni görümcemin yanına götürmek yanımda lafını bile edemez ne demek kendi evinden boğazını sıkarak evden kovması . Esin arkanda değilse çekme kimseyi . Azıcık da ayakların yere bassın. Karısını seven erkek böyle davranmaz emin ol.

Benim sesim yukselince evde ne var ne yok kıriyor karsimdaki ugrasmayacam ya dediginiz gibi inceldigi yerden kopsn
O kırıyosa sen de kırmaya başla. Nasılsa bitirme niyetin var. Git en pahalı tv yi gözlerinin önünde kır. Ev öyle parçalanmaz böyle parçalanır de

Aslinda ezik degilim dik durmam gorumcemi delirtiyor asla onlara boyun egmedim kendim nasil istiyorsam oyle yasadim onurumla ama asla da saygisizlik yapmadim ..polis cagiracak ladar kalmadi esim kovunca cikip gitti olayin sokuyla bisey yapamadm o an sonra ben de cok pisman oldum ama is isten gecti

O an polis cagırmalıydın. Ne demek boğaz sıkmak!!!! Sürüm sürüm süründürmeliydin.

Boşanman çok iyi bi karar. Ne varsa almaya çalış bu senin hakkın.
O zaman bin turlu rezillik yaparlar esim olacak sahsiyet kendisi namusuma bile laf edebilir beni ve ailemi uzmek kirmak icin babam hipertansion hastasi aninda etkileniyor lanet olsun istemiyorum 5 kurusunuzu dedim hata mi yapiyorum sence o konuda

Aynen bu ülkenin savcısı var polisi var sizi darpmı etti boğazınımı sıktı git şikayetçi ol hiç bir ceza almasa dahi en azından gözü korkar ayagını denk alır gerci ruh hastasıysa hiçbirsey fayda etmez o ayrı ne biçim insanlar var ya Allah iyilerle karsılastırsın derlerya sans işte sanada böyle ruh hastaları düşmüş maalesef

Aynen ya ruh hastasi hepsi de bide ben abartoyormusum herseyi bunlar normal seylermis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…