Çocuk olmayıp büyük sorunu olan evlilikler de ben direk boşan derim. Çünkü belli ki daha iyisini hakediyorsun. Sonra çocuk için ömür boyu bu insanla muhatap olucaksın. Kadına değer veren erkekle evleneceksin . Ama bu zamanda zor..
Bunun bana yazdigi siirler aldigi hediyeler bensiz hastalanmalari sanarsin ölecek eksik kalsin erkegi de anasida bacisidaÇocuk olmayıp büyük sorunu olan evlilikler de ben direk boşan derim. Çünkü belli ki daha iyisini hakediyorsun. Sonra çocuk için ömür boyu bu insanla muhatap olucaksın. Kadına değer veren erkekle evleneceksin . Ama bu zamanda zor..
Evet o kismi yazmayi unuttum.eltim bize gelmisti yeni dogum yapti bebegi var hastaneye goturdum donuste de evi uzak diye bende kaldi aksam esi alacakti ..bu sirada eltim kahve icerken resim paylasmis kahve fincanlarini atmis altina da ender insanlarla kahve icmek cok guzel bir duygu vs birsey yazmis.gorumcemde buna karsilik evet cok endersiniz esiniz benzeriniz yok vb kelimelerle hakaret dolu bi mesaj atmis ikimiz icin .. bu arada eltim annesiz bir kiz kaynanamlarda hic biseyde yardim etmiyor cocugu kucuk diye ben yardim ettm yaptigim bu.bende esimle neden hakaret ediyor ben ablana ne yaptm tartistim cok agirima gitti attigi mesaj cunku ben o tatildeyken 4 tane erkek cocuguna hergun okula goturup getirmek suretiyle baktm ilgilendim..sonra arayip benimle niye ugrasiyosun dedim esim soyledi aramami da .bana basladi saymaya gerizekali seni o evde durdurmam vs zaten 10 dk sonra kapidaydi yani yapilan karsisinda susamazdim ki cok ta kendimi savunamadim.Olayin alt tabakasi bu esimde yanimdaydi eltimde vardi eltimde babasini aradi gelin alin beni diye .. sonra onunla herkes iyi oldu olan bana olduAranızda başka bir şeyler yaşanmış olmalı. Görümcenizin akli dengesi mi bozuk? Raporlu falan mı? Öyle eve gelip sittir git mi dedi? Ne olursa olsun böyle konuşamaz da, siz de eksik anlatıyor sunuz sanki.
Ayrıca sizde ayrılık göremedim. Sanki bir bebek yapıp oturacakmışsınız gibi geldi
Erkek kardesim esime bu tarz bir davranis sergileseydi kesinlikle ozur dilemesi icin elimden geleni yapardim :)Görümce için koca mi boşuyor, yoksa kocası o aşağılık görümcesinin ayağına götürmek istediği, arkasında bi durup bi durmadığı için mi ayrilmak istiyor?
Canim 1.5 yildir evliyim 4 ay mi ne esim bana sarilarak uyudu .. asla fikrimi almaz hicbir konuda iyi isi ve maasi var ama gel gorki ev tam takir kuru bakir .hic guzel soz soylemedi mesela ben yaklasinca bir kez bunaltma beni dedigi oldu .ilk evlendigimiz zamanda internetten kadinlari isimleriyle aradigini acik sacik kadinlara baktigini yakaladm daha sonralari 2 ay once sanirim bi kadinla konusmalarini yakaladim evli oldugunu bilen bir kadin hemde.. yani olay sadece ailesi degil esim bana deger vermiyor onunla guzel guzel gecinsek zaten kimseyi takmam ki herkesle cok iyi anlasan biriydim ben ..Keşke boşanma sebepleri sadece eşler arasındaki sorunlar olsa ben olsam dışardaki sorunlar için eşimden boşanmazdım onu hayatının geri kalanını onu benden daha iyi anlayan olmayacağını destek olunacağı yerde sırt dönülmemesi gerektiğine ikna ederdm boşanmak çok kolay ama sonrası zor sevgi bittiyse uzatma ama seviyorsanız ve sırf büyükler yüzündende bence oturup bidaha konuşun erkekler yapıcı olmaz çok düz mantıklardır onları çevirecek yönecek olan biziz aslında benim eşim ne dediğin değil nasıl dediğin önemli benim için der çokta haklı
Canim eltim senin gibi ama ben ne soylesem baska bisekilde kocama aktariyorlar kocam bana sormuyor bile hep onlar hakli ne yaparlarsa yapsinlar surat 5 karis ve yasadiklarim kolay degil karilasmak istemiyorum bayramda gittim ozel gunlerinde yanindaydim hep ama o kadar iclerine girdikce artiyor kavgamiz inan bezdim hayattan 1 yildaCanım çok geçmiş olsun böyle insanlara cevap vermezsen ezilirsin bende bekarken aman kavga çıkmasın aman hakkımda kötü düşünmesınler diye hep susardım maaselef ezılen ben olurdum ınsanlara yaranılmıyor evlendım şimdi cevap veriyorum kaynanama görümcelere rahat edıyorım sustukça korktukça ki hele korktuğunu anlarlarsa daha çok üstüne gelirler sakın ol güleryüzle ol yeri geldikçe o sana lafmı söyledi sende cevap ver bu kım olursa olsun annem derki kap kaba değince gıcırdar misal bu insanda öyle olmalı
Kizlar uzun oldu ama inanin desteginize cokkk ihtiyacim var hickimse anlamiyor ailem uzakta eski konularimda iki kez evi terk ettigimi anlatmistm size.. ikinci kez gidisimde hamileydim sebebi de esimin ben hamileyken ustume yurumesiydi ..
arada bebek oldugu icin bi sans ver dediniz sizi dinledim bende. Dondum evime ama Allah im bebegimi benden aldi 3 aylikken karnimda olduesim cok ilgilendi cok uzuldu ve o zamandan beri cok guzel anlasiyorduk
bu sure zarfinda kaynanam gorumcem hicbirsekilde aramadilar bu arada kocam ise basladi herkes onu kutlamak icin geldi ama kimse bana gecmis olsn demedi
Zaten kaynanamla gorumcem sagolsun ilk gunden beri beni dusman ilan etrikleri icin mecburen arama mesafe koydum
surekli bana iftira atmasinlar kocamla aram tekrar bozulmasin diye
Ne olduysa 1 aydir kocam eski haline dondu gene hergun kavga surekli aileme hakaret bu arada hic sahiplenmedi ailemi sorsam hic bir sorun yok diyor ama annem arasa telefonu yuzune kapatiyor
ben gorumcemle hicbir konuda bir fikrimi bile paylasmiyorm ama durduk yere geldi ve beni evimden kovdu s...p gideceksin bu evden kardesim seni besliyo o karisamaz seni kovama vb cumleler kullandi
bogazimi sıktı sagolsn esim o zaman destek cikti kovdu ablasini agladi bende agladim bana gitme dedi bu yuva senin dedi kaldim bende
ama su siralar varsa yoksa ablasi benim ailem serefsiz onlar cok iyi insanlarmis benim uzulmem aglamam hic umrunda degil
Bu arada taini 1 saatlik mesafeye cikti sirf ailesine yakin diye burdan tasinmak istemiyor hergun gaz parasi veren adam eve ekmek almak istemiyor .. zaten eski yasadiklarm beni mahvetti simdi de annesi cagirip duruyor bende diyorum sen git gorus ben ablanla karsilasmak istemiyorm diye ama hergun laf soyluyor ve onlarda hergun inatla cagiriyor sunu pisirdik gel bunu pisirdik kos bir kez olsn ailemi aramayan adam surekli beni oraya goturmeye calisiyor gitmem dedim diye kincisin sen diyor onurum gururum yerlerde ama yok anlatamiyorum
en son kavgamizda bosanalim dedim oda tamam dedi anlasmali bosanacagiz bir an once bitsin istiyorm bu adam duzelmez diyorum evden de gitmedim bosanip bu isi bitirip oyle gitmek istiyorum
.. neden bunlari yasiyorm kizlar kimseye bir kotuluk yapmadim sadece susmayi tercih ettim kalp kirmamak adina ama hep ben sucluyum anlam veremiyorum cok kotuyum
Ben yerinde olsam mücadeleyi tercih ederdim...eşimin aklına girer tayin isteyin yanlarindan uzaklasirdimEvli 4 cocugu var ama kendisi genc diger eltilerime de yetisiyor buyuk eltime de bosanacaksn demis ki iki cocugu var kizin esini kandirmis annesine yakin ev almis ikisi birlikte butun gelinleri yonetmeye calisiyorlar ogullarini gelinler etkilemesin sadece kendilerinin sozu dinlensn ama bunu hep tatlilikla yapiyorlar sonra da magdur oluyorlar igrenc otesi bir ortam ..beni kayinbabam cok sever kiziyla hic muhabbeti olmamis ve esimde cok asikti bana o hic kocasindan ilgi gormemis o yuzden biz nisanliyken basladi hala devam ediyor.tek derdi benim yani :)
Diger konularına baktım simdi...zor bir iş...eğitim seviyeniz bile denk değil...sen hep asagilanirsin canım.. baştan böyle olavagi belliydi bana gore...Ben yerinde olsam mücadeleyi tercih ederdim...eşimin aklına girer tayin isteyin yanlarindan uzaklasirdim
Allah razi olsun canim .. malesef onlara gore bunlar gayet dogal seyler herkes yasiyormus kocamda numara yapmis zaten ablasiyla gayet iyiler herkes ektigini bicer anlamiyor adam ne yapim..insallah daha iyisi cikar da guvenemiyorum artik Yuce Rabbim inde bir plani vardir ..elbet bana yolumu gosterir cok sagol yorum icinGorumcen gelip seni, senin evinden kufurle kovup bogazini sikti ve kocanda "sagolsun" seni savundu?! Sagolsun diyosun kocana. Ben yuzune tukururdum kusura bakma. Nasil senin kocanin ablasi gelip bu sekilde davranabiliyor resmen aklim durdu. Ve hala o olaydan sonra seni o kadinin oldugu eve goturmek istiyor. Canim nasil bir ahlaki degerleri olan ailenin icerisindesin. Ben kimseye kolay kolay bosan diye tavsiye vermem ama yani oyle bir olay yasamissin ki ne izahi var, ne telafisi. Bosan gercekten, eminim cok daha iyisini hakediyorsundur kendine bunlari layik gorme.
Bitirdim kafamda canim bosanacagm .Diger konularına baktım simdi...zor bir iş...eğitim seviyeniz bile denk değil...sen hep asagilanirsin canım.. baştan böyle olavagi belliydi bana gore...
Boşan çocukta yokken
Boğazınızı sıkan görümceyi polise şikayet etseydiniz bir daha yuvanıza karışamazlardı belki.Kizlar uzun oldu ama inanin desteginize cokkk ihtiyacim var hickimse anlamiyor ailem uzakta eski konularimda iki kez evi terk ettigimi anlatmistm size.. ikinci kez gidisimde hamileydim sebebi de esimin ben hamileyken ustume yurumesiydi ..
arada bebek oldugu icin bi sans ver dediniz sizi dinledim bende. Dondum evime ama Allah im bebegimi benden aldi 3 aylikken karnimda olduesim cok ilgilendi cok uzuldu ve o zamandan beri cok guzel anlasiyorduk
bu sure zarfinda kaynanam gorumcem hicbirsekilde aramadilar bu arada kocam ise basladi herkes onu kutlamak icin geldi ama kimse bana gecmis olsn demedi
Zaten kaynanamla gorumcem sagolsun ilk gunden beri beni dusman ilan etrikleri icin mecburen arama mesafe koydum
surekli bana iftira atmasinlar kocamla aram tekrar bozulmasin diye
Ne olduysa 1 aydir kocam eski haline dondu gene hergun kavga surekli aileme hakaret bu arada hic sahiplenmedi ailemi sorsam hic bir sorun yok diyor ama annem arasa telefonu yuzune kapatiyor
ben gorumcemle hicbir konuda bir fikrimi bile paylasmiyorm ama durduk yere geldi ve beni evimden kovdu s...p gideceksin bu evden kardesim seni besliyo o karisamaz seni kovama vb cumleler kullandi
bogazimi sıktı sagolsn esim o zaman destek cikti kovdu ablasini agladi bende agladim bana gitme dedi bu yuva senin dedi kaldim bende
ama su siralar varsa yoksa ablasi benim ailem serefsiz onlar cok iyi insanlarmis benim uzulmem aglamam hic umrunda degil
Bu arada taini 1 saatlik mesafeye cikti sirf ailesine yakin diye burdan tasinmak istemiyor hergun gaz parasi veren adam eve ekmek almak istemiyor .. zaten eski yasadiklarm beni mahvetti simdi de annesi cagirip duruyor bende diyorum sen git gorus ben ablanla karsilasmak istemiyorm diye ama hergun laf soyluyor ve onlarda hergun inatla cagiriyor sunu pisirdik gel bunu pisirdik kos bir kez olsn ailemi aramayan adam surekli beni oraya goturmeye calisiyor gitmem dedim diye kincisin sen diyor onurum gururum yerlerde ama yok anlatamiyorum
en son kavgamizda bosanalim dedim oda tamam dedi anlasmali bosanacagiz bir an once bitsin istiyorm bu adam duzelmez diyorum evden de gitmedim bosanip bu isi bitirip oyle gitmek istiyorum
.. neden bunlari yasiyorm kizlar kimseye bir kotuluk yapmadim sadece susmayi tercih ettim kalp kirmamak adina ama hep ben sucluyum anlam veremiyorum cok kotuyum
Allah razi olsun canim .. malesef onlara gore bunlar gayet dogal seyler herkes yasiyormus kocamda numara yapmis zaten ablasiyla gayet iyiler herkes ektigini bicer anlamiyor adam ne yapim..insallah daha iyisi cikar da guvenemiyorum artik Yuce Rabbim inde bir plani vardir ..elbet bana yolumu gosterir cok sagol yorum icin
O kırıyosa sen de kırmaya başla. Nasılsa bitirme niyetin var. Git en pahalı tv yi gözlerinin önünde kır. Ev öyle parçalanmaz böyle parçalanır deBenim sesim yukselince evde ne var ne yok kıriyor karsimdaki ugrasmayacam ya dediginiz gibi inceldigi yerden kopsn
Aslinda ezik degilim dik durmam gorumcemi delirtiyor asla onlara boyun egmedim kendim nasil istiyorsam oyle yasadim onurumla ama asla da saygisizlik yapmadim ..polis cagiracak ladar kalmadi esim kovunca cikip gitti olayin sokuyla bisey yapamadm o an sonra ben de cok pisman oldum ama is isten gectiBoğazınızı sıkan görümceyi polise şikayet etseydiniz bir daha yuvanıza karışamazlardı belki.
Eşiniz için ölecek kadar aşıksanız niye boşanıyorsunuz?
Ezik olursanız böyle ezerler, kıymetiniz olmaz.
Boşanın ki canınız güvende olsun.
O zaman bin turlu rezillik yaparlar esim olacak sahsiyet kendisi namusuma bile laf edebilir beni ve ailemi uzmek kirmak icin babam hipertansion hastasi aninda etkileniyor lanet olsun istemiyorum 5 kurusunuzu dedim hata mi yapiyorum sence o konudaO an polis cagırmalıydın. Ne demek boğaz sıkmak!!!! Sürüm sürüm süründürmeliydin.
Boşanman çok iyi bi karar. Ne varsa almaya çalış bu senin hakkın.
Aynen ya ruh hastasi hepsi de bide ben abartoyormusum herseyi bunlar normal seylermis :))Aynen bu ülkenin savcısı var polisi var sizi darpmı etti boğazınımı sıktı git şikayetçi ol hiç bir ceza almasa dahi en azından gözü korkar ayagını denk alır gerci ruh hastasıysa hiçbirsey fayda etmez o ayrı ne biçim insanlar var ya Allah iyilerle karsılastırsın derlerya sans işte sanada böyle ruh hastaları düşmüş maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?