Kizlar selam.
Ben nisanliyim 1 sene olacak. Aslinda sohbet icin biraz paylasmak icin yaziyorum bana cok komik gelen bir durumu.
Daha once de konu acmistim ama kendimi tam anlatamadim

Basindan beri kayinvalidemle hep resmi oldum. O cok sevecen sarilmak falan istiyor surekli. Bende yapim geregi soguk duruyorum zaten yeni yeni "sen" diye hitap etmeye basladim hep siz diyordum.
Laf arasinda surekli bize gelip sut yogurt getirmekten gelmisken de yatili kalmaktan bahsediyordu farkli sehirlerde yasiycaz. Nisanlim tepki veriyordu ama bence yetersizdi. Mesela "anne yeni evlilere gidilmez bence" diyordu ama ben daha kesin bir seyler soylemesini bekledim cunku kadin bu soylemini duymazdan geliyordu. En son nisanlim ile cok buyuk bir kavga ettik. Annesine gidip Sezin rahatsiz oluyor neden surekli bize gelmekten bahsediyorsun sen kendi kayinvalideni surekli evinde ister miydin? Demis.
Kayinvalidemin cevap "Ben gelmezsem Sezin uzulur annen bize hic gelmiyor der o uzulmesin diye gelecegimi soyluyorum"

Bahane muthis gercekten

Bir de onun kayinvalidesi kotuymus o yuzden gorusmemis ama kendisi iyiymis ben neden onunla gorusmek istemeyecekmisim ki??
Ben de nisanlima kesinlikle uzulmem gelmiyor diye kendine dert etmesin dedim. Bunlari duydu simdi limoni aramiz bozuldu biraz. Hic umrumda da degil kendi kendine kussun.
Yani basindan beri o kadar sogugum ki. Merhaba merhabadan oteye gitmiyorum.Dedikodu yapmaya calisiyor dinlemiyorum konuyu kapatiyorum. 30 sene onceki konularini anlatiyor ustunkoru cevap veriyorum. Ama zannediyor ki o habire gelmezse ben uzulurmusum. Nisanlima oyle diyormus ben gelmezsem Sezin uzulur hemde aramiz acilir gorusmeyince, cok aralik vermeden gorusmemiz lazim diyormus.
Simdi ben bu kadina bu kadar soguk halimle bile bunu yansittiysam artik nasil davranayim ki gelmeyince hic uzulecegimi falan dusunmesin.
Kotu davransam direkt belki anlar gibi?