Malesef canim ..İyiler her zaman kazanmıyor malesef
Arada esim var diye sustum ama yok malesef hep rolmus yasadigimiz iyi gunler bosanacagim canim baska carem kalmadiBoğazımı sıkan görümcenin elini kirarim ben
Boşan ortada bir yuva yok kurtar kendini
Ben ne soylersem soyleyim bi yolunu bulup esime aksi yonde anlatiyorlar mesela bizde kalirlarken carsaflari yikadim diye onlari kovmus oluyorum halbuki ben temiz yatsinlar derdindeyim..ben kendi kararlarimi verebilecek yastayim dedim diye ezip gecmis saygisizlik etmis oluyorum .. yok malesef caresiz benim durumumSusunca böyle oluyor üzgünüm. Dişini gösterip kendini savunan daha kıymetli oluyor. Hele eziyet edene bayılıyorlar. Hep dert yananlarin dediği ortak şey "sustum" oluyor. Susmayin efenim.
Ben ne soylersem soyleyim bi yolunu bulup esime aksi yonde anlatiyorlar mesela bizde kalirlarken carsaflari yikadim diye onlari kovmus oluyorum halbuki ben temiz yatsinlar derdindeyim..ben kendi kararlarimi verebilecek yastayim dedim diye ezip gecmis saygisizlik etmis oluyorum .. yok malesef caresiz benim durumum
Cok zorlaniyorum ama kararimi verdim canm ölüsü olan bir gün delisi olan hergun aglar diyorum kendimeTekrar dönerek hata yapmışsınız ama bana boşanmayacaksanız gibi geliyor
Bu insanlara hicbirsey yapamam degil mi ?Ne fesat insanlar var yahu düşünceye bak :://
Cok zorlaniyorum ama kararimi verdim canm ölüsü olan bir gün delisi olan hergun aglar diyorum kendime
Canim esim yanimda degilki onunla da surekli kavga ediyoruz zaten cok kaba birisi sakince hic konusamiyor bi derdim olsa bi cevap versem esim dahil hepsi cirkeflesiyorSenin kalbini kiriyorlarsa sen de kiracaksin. Hic fedakarliktan goklere cikarilmis birini gormedim.
1 ay bile surmez eminim .. reglimi bekliyorum olur olmaz imzayi attirip esyalarimi alip gidecegim.Bebek için önce geçmiş olsun ama arada çocuk yokken kurtar kendini boşancam diyip geri dönme tekrar başa sarar
Bu insanlara hicbirsey yapamam degil mi ?
Insallah canim Allah razi olsunYapsanda yaranamzsinki canım ağzınla kuş tutsan yanlış kanadından tuttun diyecek iki nankör var karşında !!
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?