Kayinvalidemin bize gelmek icin uydurdugu bahane...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahane çok iyiymiş ha🤣 nişanlın gerekli şeyleri söylüyor aranıza seti cekebiliyorsa sıkıntı yok. Ama annesinin ağzından çıkana bakıyorsa, bu kv bu bahanelerle evliliginizi yer bitirir. Çok yaratıcı çünkü 😁
Soyledigini dusunuyorum daha once fazla tepki vermesini bekliyordum ama simdi dusununce yeterli tepki veriyor gibi geliyor.
Bahane guzel gercekten ustune calisilmis:KK16:

Yani şahsen kaynanam bana gelmiyor diye neden üzüleyim gelir diye üzülürüm daha çok dhshs
Ona bayildigimi nisanlimla evlenirken bile onun bize geldigi gunleri hayal ettigimi dusunuyor galiba.
Nisanlim rahatsiz oluyor sezin deyince baya sasirmis gelmezsem uzulur ki o falan demis:KK70::KK70: Oyle olmasini istedigi icin kendini buna inandirmis sanirim, uzuldum acikcasi

Bir de nisanda bana neredeyse hic taki takmadilar. Bi bileklik taktilar bi de nisanlima ceyrek.
Simdi kendi halasinin oglu evleniyor gelin kiza baya altin taktilar. Nisandan sonra beni aradi, "Bak bunlari halamgil takmadi, damat bey kendisi yapip takmis" dedi kapatti :KK70:
Yani takı falan bahane hiç de önem verdiğim şeyler değil eleştirenler olacaktır ama bence önemsiz.
Takı mevzusundan bağımsız ben bu kadının huyunu hiç sevmedim. Dışarıdan aklıyla pek arası yok gibi görünüp bir yandan da ortalığı karıştıran sonra da ayy ben ne yaptım ki diye kenara çekilen biri gibi.
Nişanlınız da evlenince pasif kalırsa vay halinize

Yani takı falan bahane hiç de önem verdiğim şeyler değil eleştirenler olacaktır ama bence önemsiz.
Takı mevzusundan bağımsız ben bu kadının huyunu hiç sevmedim. Dışarıdan aklıyla pek arası yok gibi görünüp bir yandan da ortalığı karıştıran sonra da ayy ben ne yaptım ki diye kenara çekilen biri gibi.
Nişanlınız da evlenince pasif kalırsa vay halinize
Taki benim de hic umrumda degil ama kendisini rahatsiz hissederek bana gelip aciklama yapiyor. Bana neden bu kadar altin takilma diye dusunursem suclusu nisanlim. Sonucta onun da anne babasi yapmamis.
Nisanlim beni dinliyor gibi gozukuyor ama bilemem burda bir suru konu okudum evlenince esim degisti diyen.

Annemin soylediklerini soylediniz tam olarak. Aslinda nisanlim beni dinliyor esya bakmaya gelmeyi cok istedi kayinvalidem mesela ben ikimiz gidelim deyince getirmedi annesini. Ama ben daha cok mu tepki bekledim yatili kalma meselesine ama dogru kimse annesine kotu davrandirtmaz.
Nişanlın annesine dur diyebiliyorsa sorun yok. O kadın da yeni düzene alışır. Iste herkes şimdi sınırını ölçüyor. Sen de nişanlının sınırını ölçüyorsun aslında. Dikkatli ol, onunla aranızı bozacak kadar ileri gitme.
Sen saygını bozmadan sınırını koy, yeter. Gerisi zamanla oturur. Kendi kendini bileme.

Nişanlın annesine dur diyebiliyorsa sorun yok. O kadın da yeni düzene alışır. Iste herkes şimdi sınırını ölçüyor. Sen de nişanlının sınırını ölçüyorsun aslında. Dikkatli ol, onunla aranızı bozacak kadar ileri gitme.
Sen saygını bozmadan sınırını koy, yeter. Gerisi zamanla oturur. Kendi kendini bileme.
Gercekten evet olcum yapiyor herkes. Ne garip insanlar var ya oglum olursa ben de mi boyle olucam acaba

Gelmesine karsi degilim aslinda ama dediginiz gibi ortada kalinacak ev bile yokken surekli kendi sehrinden bize sut,yogurt alip sizde de yatarim bir kac gun demesi, evlenin 2.ay gelirim demesi, halamin oglu evlenecek yazin size gelirim demesi vs vs beni cok sinir etti. Daha ben evlenmemisim bir bismillah.
Ablam da evlendi yeni yakin onun kayinvalidesi surekli gezin, baska sehire gidin, yurtdisina gidin diyor. Bunlari gordukce sinir katsayim daha cok artti kendisine.
2.ay gelirim yuzunden kavga ettik nisanlimla en son. Annesine soylediginde ben gelmedi diye uzulurmusum de o yuzden gelmek istiyormus. Sacma sapan gercekten.
Siz evlendikten sonra evde başka çocuğu yada başka biri kalmayacak mı? Daha 2. Ayda size gelip kalmaya takmış bu kadar.

Gercekten evet olcum yapiyor herkes. Ne garip insanlar var ya oglum olursa ben de mi boyle olucam acaba
İnşallah olmazsın 😄😄
Benim kv eşimin baba tarafıyla lütfen görüşür. Ortada bir sorun da yok. Zaten adamın anne babası da evlenmeden önce ölmüşler. Kadın ona rağmen bütün aileye mesafeli. Ama kendine karşı cok iyi olunsun istiyor. Aklınca onlar kötü, kendi iyi. İnsan hep kendini merkeze alıp bakıyor olaylara. Halbuki biraz empati, bir çok sorunu çözerdi.

Siz evlendikten sonra evde başka çocuğu yada başka biri kalmayacak mı? Daha 2. Ayda size gelip kalmaya takmış bu kadar.
2 cocugu daha var. Kayinpederim var. Ama birakip geliyor onlari. Biz nisanli degilkende nisanlimin dayisina gidip kaliyordu habire sacma sapan nedenlerle. Yengesi soylendi de gelemedi bir daha ayagi kesildi.

İnşallah olmazsın 😄😄
Benim kv eşimin baba tarafıyla lütfen görüşür. Ortada bir sorun da yok. Zaten adamın anne babası da evlenmeden önce ölmüşler. Kadın ona rağmen bütün aileye mesafeli. Ama kendine karşı cok iyi olunsun istiyor. Aklınca onlar kötü, kendi iyi. İnsan hep kendini merkeze alıp bakıyor olaylara. Halbuki biraz empati, bir çok sorunu çözerdi.
Ayni benim kayinvalidem de oyle. Kendi kayinvalidesi cok kotuluk yapmis ona diye kac senedir evine almiyor kadini. Kotuluk dediysem de annelerimizin hep yasadigi eski insanlarin gelini hizmetci gibi kullanma planlarina maruz kalmis 6 ay. Bir daha evine bile almamis. Ama kendisi de suan bana habire yatili gelmek isteyince beni hizmetci yerine koyuyor.
Gelmezse uzulecegimi zannediyor birde. Gercekten patolojik.

2 cocugu daha var. Kayinpederim var. Ama birakip geliyor onlari. Biz nisanli degilkende nisanlimin dayisina gidip kaliyordu habire sacma sapan nedenlerle. Yengesi soylendi de gelemedi bir daha ayagi kesildi.
Onun evden kaçası var, kendine kapı arıyor belli.
Nerede kocasıyla mutsuz kadın varsa oğlunun yuvasına sarıyor.

Onun evden kaçası var, kendine kapı arıyor belli.
Nerede kocasıyla mutsuz kadın varsa oğlunun yuvasına sarıyor.
Acayip seviyor bir yere gidip yatili kalmayi.
Kayinpederim iyi bir insan aslinda ama kayinvalidemden bikmis. Kayinvalidem surekli eltilerinin konusunu acip 30 sene onceki konulari konusuyor,suan gorusmuyorlar bile.
Kayinpederim dinlemiyor artik onu fark ediyorum. Biktirmis kendisinden.

Kayinpederim iyi bir insan aslinda ama kayinvalidemden bikmis. Kayinvalidem surekli eltilerinin konusunu acip 30 sene onceki konulari konusuyor,suan gorusmuyorlar bile.
Size gelmek istediğinde “anne sen yengenlere git bak, yengen seni özler yoksa” de en iyisi 😂😂😂

Kadın kocasından kaçıyor, kocası kadından 😅 içlerine girince anlarsın, kadın da adamdan bıkmıştır. Şimdi suskun duran kayınpederler gençliğinde çok eziyet etmiş oluyor genelde.
Sen sakın bu fikirlerini nişanlınla paylaşma tamam mı? Oklar sana döner.

Kadın kocasından kaçıyor, kocası kadından 😅 içlerine girince anlarsın, kadın da adamdan bıkmıştır. Şimdi suskun duran kayınpederler gençliğinde çok eziyet etmiş oluyor genelde.
Sen sakın bu fikirlerini nişanlınla paylaşma tamam mı? Oklar sana döner.
Aslinda biraz soyleme gafletinde bulundum evlenince1-2 ay sonra yatili sizdeyim dediginde bir sinir harbi yasadim ve nisanlima bazi seyleri kustum. Ama artik konuyu unutmus gibi davranacagim.

Bu kadın benim katınvalidem gibi geldi gezmek tozmayı çok sever herkeste yatılı kalsın ona hizmet edilsin ister ama kimse ona gitmesin de ister şimdiden Allah kolaylık versin. Biraz zor kesersiniz ayağını bir süre sonra eşiniz müdahale etmek zorunda kalacak.

Bu kadın benim katınvalidem gibi geldi gezmek tozmayı çok sever herkeste yatılı kalsın ona hizmet edilsin ister ama kimse ona gitmesin de ister şimdiden Allah kolaylık versin. Biraz zor kesersiniz ayağını bir süre sonra eşiniz müdahale etmek zorunda kalacak.
Aynen oyle konuda bahsettim ya bize gelmezse benim cok uzulecegimi dusunuyormus. Sanki o gelsin de yatili kalsin diye evleniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X