Cok icim aciyor ama bosanacagim artik..

Evet canim ama bunu bu insana anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor Allah hayirli insanlarla karsilastirsin herkesi .

O zaman bin turlu rezillik yaparlar esim olacak sahsiyet kendisi namusuma bile laf edebilir beni ve ailemi uzmek kirmak icin babam hipertansion hastasi aninda etkileniyor lanet olsun istemiyorum 5 kurusunuzu dedim hata mi yapiyorum sence o konuda
Hata tabi. Donuna kadar almalısın. Çektiğin cefanın bir bedeli olmalı.

Farklı dusunenlere saygı duyarım ama ben olsam o eve gider o gorumceyide görür karşısında kahvemi de içerim . Karsilas arkadaşım yüzüne de bak eşinle güzel güzel konuş onları kötüleme ki suçlu sadece ailesi olsun ve öyle kalsın sen onun kardeşinin yada abisinin esisin ve bırak sahip olduklarin yerin ve sıfatın onun canını sıksın ...

Eşinin başka bir planı var işi düzelince de iyice triplere girmiş ama böyle davranan bir adam düzelmez sanmıyorum çocuk yoksa boşa canım altının falan varsa sakın bırakma o pisliklere

Boşan imkanın varsa.

Cocugun yokken kac kac hic arkana bile bakma. Gorumcem bgazimi sikacak oylemi 1 ton yurek yemis olmasi lazim bana el surebilmesi icin. Bosan birakne halleri varsa gorsunler isinmi yok. Belki karsina ilerde dogru durust bir aam cikar bellimi olur? Cikmasa ne evlenmek zorundamiyiz?

Yok ya canim cok korkuyorum artik insanlardan Allah a buyuk konusmuyorum ama bir daha erkek sinek istemiyorum bu adam beni alabilmek icin hacca gidip dua etmisti kabenin karsisinda :)) siirler sarkilar intiharlar hava da ucusuyordu meger hep hırs yapmis :)) Allah dusmanima yasatmasin mutlu evliliklere de rabbim daim huzur versn

Doğru kararı vermişsiniz , o adam düzelmez.

Bundan sonraki hayatınız guzel olur inşallah.

Tekrar hamile kalmadan boşanmanız en doğrusu bence çocukla ortada kalmaktansa vakit varken ayrılmaniz doğru olan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…