Bana bosanacaksin gibi gelmiyor.. Cocuk düşünme bari.. Hayirlisi olsun..
Allah biliyor cok ugrastim ama canima yetti kirk yilda anlatsam anlamiyor kimse sizinle de konusunca burda herkes ayni seyi yazmis zaten elle tutulur bi yani yok benden uzak Allah a yakin olsunlar.Çok üzücü zor zamanlar öncelikle gecmis olsun. Eşine gelince bi gün iyi iki gün kötü olanlardan karakterini oturmamıs ve sana değer vermiyor hergün ayni iskenceyi cekmektene bosanmak en dogrusu öyle tipler çabuk kafaya aliniyor kararli ve kesin tutum sergileyemiyo o yüzden birak gitsin öyle görumceyle değil ayni ortma girmek adini bile duymak seni gerer mutsuz eder birak ne halt ederlerse etsinler sen kararindn dönme
Geri döndüğün ,sustuğun, kalp kıramadığın için sen suçlusun!neden bunlari yasiyorm kizlar kimseye bir kotuluk yapmadim sadece susmayi tercih ettim kalp kirmamak adina ama hep ben sucluyum anlam veremiyorum cok kotuyum
Keşke boşanma sebepleri sadece eşler arasındaki sorunlar olsa ben olsam dışardaki sorunlar için eşimden boşanmazdım onu hayatının geri kalanını onu benden daha iyi anlayan olmayacağını destek olunacağı yerde sırt dönülmemesi gerektiğine ikna ederdm boşanmak çok kolay ama sonrası zor sevgi bittiyse uzatma ama seviyorsanız ve sırf büyükler yüzündende bence oturup bidaha konuşun erkekler yapıcı olmaz çok düz mantıklardır onları çevirecek yönecek olan biziz aslında benim eşim ne dediğin değil nasıl dediğin önemli benim için der çokta haklıKizlar uzun oldu ama inanin desteginize cokkk ihtiyacim var hickimse anlamiyor ailem uzakta eski konularimda iki kez evi terk ettigimi anlatmistm size.. ikinci kez gidisimde hamileydim sebebi de esimin ben hamileyken ustume yurumesiydi ..
arada bebek oldugu icin bi sans ver dediniz sizi dinledim bende. Dondum evime ama Allah im bebegimi benden aldi 3 aylikken karnimda olduesim cok ilgilendi cok uzuldu ve o zamandan beri cok guzel anlasiyorduk
bu sure zarfinda kaynanam gorumcem hicbirsekilde aramadilar bu arada kocam ise basladi herkes onu kutlamak icin geldi ama kimse bana gecmis olsn demedi
Zaten kaynanamla gorumcem sagolsun ilk gunden beri beni dusman ilan etrikleri icin mecburen arama mesafe koydum
surekli bana iftira atmasinlar kocamla aram tekrar bozulmasin diye
Ne olduysa 1 aydir kocam eski haline dondu gene hergun kavga surekli aileme hakaret bu arada hic sahiplenmedi ailemi sorsam hic bir sorun yok diyor ama annem arasa telefonu yuzune kapatiyor
ben gorumcemle hicbir konuda bir fikrimi bile paylasmiyorm ama durduk yere geldi ve beni evimden kovdu s...p gideceksin bu evden kardesim seni besliyo o karisamaz seni kovama vb cumleler kullandi
bogazimi sıktı sagolsn esim o zaman destek cikti kovdu ablasini agladi bende agladim bana gitme dedi bu yuva senin dedi kaldim bende
ama su siralar varsa yoksa ablasi benim ailem serefsiz onlar cok iyi insanlarmis benim uzulmem aglamam hic umrunda degil
Bu arada taini 1 saatlik mesafeye cikti sirf ailesine yakin diye burdan tasinmak istemiyor hergun gaz parasi veren adam eve ekmek almak istemiyor .. zaten eski yasadiklarm beni mahvetti simdi de annesi cagirip duruyor bende diyorum sen git gorus ben ablanla karsilasmak istemiyorm diye ama hergun laf soyluyor ve onlarda hergun inatla cagiriyor sunu pisirdik gel bunu pisirdik kos bir kez olsn ailemi aramayan adam surekli beni oraya goturmeye calisiyor gitmem dedim diye kincisin sen diyor onurum gururum yerlerde ama yok anlatamiyorum
en son kavgamizda bosanalim dedim oda tamam dedi anlasmali bosanacagiz bir an once bitsin istiyorm bu adam duzelmez diyorum evden de gitmedim bosanip bu isi bitirip oyle gitmek istiyorum
.. neden bunlari yasiyorm kizlar kimseye bir kotuluk yapmadim sadece susmayi tercih ettim kalp kirmamak adina ama hep ben sucluyum anlam veremiyorum cok kotuyum
Canim su an seninle ayni durumdayiz bende aynilarini yasiyorum belki daha da fazlasini. Benim 3 cocugum var gidecek yerim yok maddi imkanim yok bosayamiyorum . Senin gibi olsam yani cocugum olmasa 5 dakika durmaz o dakika bosanirdim. 6 yil oldu ben evleneli baslarda farkliydi simdi canavarlasti aileci oldu onlara laf söyletmiyor ama bana neler yaptilar . Hic durma bu aileci adamlar asla degismiyor ve bunlardan ne baba oluyor ne koca sadece ailelerine hayirlari var. Kendini kurtar hayatini kur bunla omur gecmez.Kizlar uzun oldu ama inanin desteginize cokkk ihtiyacim var hickimse anlamiyor ailem uzakta eski konularimda iki kez evi terk ettigimi anlatmistm size.. ikinci kez gidisimde hamileydim sebebi de esimin ben hamileyken ustume yurumesiydi ..
arada bebek oldugu icin bi sans ver dediniz sizi dinledim bende. Dondum evime ama Allah im bebegimi benden aldi 3 aylikken karnimda olduesim cok ilgilendi cok uzuldu ve o zamandan beri cok guzel anlasiyorduk
bu sure zarfinda kaynanam gorumcem hicbirsekilde aramadilar bu arada kocam ise basladi herkes onu kutlamak icin geldi ama kimse bana gecmis olsn demedi
Zaten kaynanamla gorumcem sagolsun ilk gunden beri beni dusman ilan etrikleri icin mecburen arama mesafe koydum
surekli bana iftira atmasinlar kocamla aram tekrar bozulmasin diye
Ne olduysa 1 aydir kocam eski haline dondu gene hergun kavga surekli aileme hakaret bu arada hic sahiplenmedi ailemi sorsam hic bir sorun yok diyor ama annem arasa telefonu yuzune kapatiyor
ben gorumcemle hicbir konuda bir fikrimi bile paylasmiyorm ama durduk yere geldi ve beni evimden kovdu s...p gideceksin bu evden kardesim seni besliyo o karisamaz seni kovama vb cumleler kullandi
bogazimi sıktı sagolsn esim o zaman destek cikti kovdu ablasini agladi bende agladim bana gitme dedi bu yuva senin dedi kaldim bende
ama su siralar varsa yoksa ablasi benim ailem serefsiz onlar cok iyi insanlarmis benim uzulmem aglamam hic umrunda degil
Bu arada taini 1 saatlik mesafeye cikti sirf ailesine yakin diye burdan tasinmak istemiyor hergun gaz parasi veren adam eve ekmek almak istemiyor .. zaten eski yasadiklarm beni mahvetti simdi de annesi cagirip duruyor bende diyorum sen git gorus ben ablanla karsilasmak istemiyorm diye ama hergun laf soyluyor ve onlarda hergun inatla cagiriyor sunu pisirdik gel bunu pisirdik kos bir kez olsn ailemi aramayan adam surekli beni oraya goturmeye calisiyor gitmem dedim diye kincisin sen diyor onurum gururum yerlerde ama yok anlatamiyorum
en son kavgamizda bosanalim dedim oda tamam dedi anlasmali bosanacagiz bir an once bitsin istiyorm bu adam duzelmez diyorum evden de gitmedim bosanip bu isi bitirip oyle gitmek istiyorum
.. neden bunlari yasiyorm kizlar kimseye bir kotuluk yapmadim sadece susmayi tercih ettim kalp kirmamak adina ama hep ben sucluyum anlam veremiyorum cok kotuyum
Canim su an seninle ayni durumdayiz bende aynilarini yasiyorum belki daha da fazlasini. Benim 3 cocugum var gidecek yerim yok maddi imkanim yok bosayamiyorum . Senin gibi olsam yani cocugum olmasa 5 dakika durmaz o dakika bosanirdim. 6 yil oldu ben evleneli baslarda farkliydi simdi canavarlasti aileci oldu onlara laf söyletmiyor ama bana neler yaptilar . Hic durma bu aileci adamlar asla degismiyor ve bunlardan ne baba oluyor ne koca sadece ailelerine hayirlari var. Kendini kurtar hayatini kur bunla omur gecmez.
Ben en son cok.buyuk bir kavgayla tum iliskimi kestim tum ailesiyle . Kocam da bana dusman oldu ama acikcasi hic umrumda degil benim cocuklarimla ilgilensin yeter. Aynı sehri birak benimkiler bana vok yakin oturuyorlar dibimdeler. Onlardan kacmak icin ev degistirdim yine geldi dibimde ev tuttular kacis yok canim . Bunlardan kacamazsinSanırım bunların çözümü ayrı şehirde yasamak mı erkegin ailesiyle ?
Ben en son cok.buyuk bir kavgayla tum iliskimi kestim tum ailesiyle . Kocam da bana dusman oldu ama acikcasi hic umrumda degil benim cocuklarimla ilgilensin yeter. Aynı sehri birak benimkiler bana vok yakin oturuyorlar dibimdeler. Onlardan kacmak icin ev degistirdim yine geldi dibimde ev tuttular kacis yok canim . Bunlardan kacamazsin
En mantıklısini yaparsınız , timarhanelik bir aile kurtulun1 ay bile surmez eminim .. reglimi bekliyorum olur olmaz imzayi attirip esyalarimi alip gidecegim.
Artik adalete de inancimi kaybettim canim. Iftiraya ugradim hakarete ugradim kufurlere kavgalara maruz kaldim hergun. Evimde 1 gun huzurla yasatmadilar beni . Ama ne onlara ne kizlarina hic bisey olmuyor ben anlamadim. Ben bi karincayi incitir miyim diye yolumu degistiriyorum bu insanlar nasil boyle rahatlar anlamiyorum .Ilahi adalet diye birşey var.ben inanıyorum buna. Kendi kızları yok mu ben anlamıyorum . Elbet anlarlar bir gün
Cok haklisin .Geri döndüğün ,sustuğun, kalp kıramadığın için sen suçlusun!
Benim sesim yukselince evde ne var ne yok kıriyor karsimdaki ugrasmayacam ya dediginiz gibi inceldigi yerden kopsnMadem inceldiği yerden kopacak çirkeflik yapmaya başla. Susmak karşı taraf için işe yaramıyo demek ki
Kocama yuz kere soyledim kincisin diyor adam gorumcem benden ozur bekliyor:)))))Hic yüz göz olma. Ama lafın yeri geldigindede susma söyle çatır çatır herseyi bana böyle yaptiniz böyle dediniz de. Malesef susunca havalara giriyolar. Susma bacım susma. Kocana da soyle gorusmek istemedigini. Kendini uzmeye bile deymezler bendede var bi görümce göz taşı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?