Cok icim aciyor ama bosanacagim artik..

Bana bosanacaksin gibi gelmiyor.. Cocuk düşünme bari.. Hayirlisi olsun..
Allah biliyor cok ugrastim ama canima yetti kirk yilda anlatsam anlamiyor kimse sizinle de konusunca burda herkes ayni seyi yazmis zaten elle tutulur bi yani yok benden uzak Allah a yakin olsunlar.

Madem inceldiği yerden kopacak çirkeflik yapmaya başla. Susmak karşı taraf için işe yaramıyo demek ki

Çocuk olmayıp büyük sorunu olan evlilikler de ben direk boşan derim. Çünkü belli ki daha iyisini hakediyorsun. Sonra çocuk için ömür boyu bu insanla muhatap olucaksın. Kadına değer veren erkekle evleneceksin . Ama bu zamanda zor..

Keşke boşanma sebepleri sadece eşler arasındaki sorunlar olsa ben olsam dışardaki sorunlar için eşimden boşanmazdım onu hayatının geri kalanını onu benden daha iyi anlayan olmayacağını destek olunacağı yerde sırt dönülmemesi gerektiğine ikna ederdm boşanmak çok kolay ama sonrası zor sevgi bittiyse uzatma ama seviyorsanız ve sırf büyükler yüzündende bence oturup bidaha konuşun erkekler yapıcı olmaz çok düz mantıklardır onları çevirecek yönecek olan biziz aslında benim eşim ne dediğin değil nasıl dediğin önemli benim için der çokta haklı

Öncelikle çok üzüldum Allah yardimcin olsun. Verilen tavizler var galiba . Ne zamandir böyleler ve ne kadarlik evlisin. Aslında baştan koyacaksın tavrıni diyolar ya sanirim seninki öyle olmuş. Bi de maalesef dedigin gibi iyiler her zaman kazanmıyor. Misal ben de bi görümceyim etliye sütlüye karışmam hep abla abla derim saygıda kusur etmem bizde de gelin burnu havadadır. Hep bir iyiye bir kötü galiba düzen böyle . Savaşmak veya bitirmek bu kararı kendiniz vereceksiniz. Ama şöyle de bisey var bu kardes bu anne olduğu sürece eşiniz daha çoook üzülür.

Insanlar ne tuaf.. onca borc harcla dugun yaparlar sonrada oglunu kiskanip bosandirana kadar ugrasirlar.
Hayir verdigin paralarada mi acimiosun, cekemiceksen evlendirme!
kapiyi ortunce annende olsa yeri gelince disarda kalir esiniz hep kazandiginin nankoru, kaybettiginin delisi olmus bnce.. o yuzden sen gidince intihari napcagini sasmalari, ama elindeyken.. neyse..
Bu evliligi surdurmek sana eziyetten baska bisi deil.

Aranızda başka bir şeyler yaşanmış olmalı. Görümcenizin akli dengesi mi bozuk? Raporlu falan mı? Öyle eve gelip sittir git mi dedi? Ne olursa olsun böyle konuşamaz da, siz de eksik anlatıyor sunuz sanki.

Ayrıca sizde ayrılık göremedim. Sanki bir bebek yapıp oturacakmışsınız gibi geldi

Canim su an seninle ayni durumdayiz bende aynilarini yasiyorum belki daha da fazlasini. Benim 3 cocugum var gidecek yerim yok maddi imkanim yok bosayamiyorum . Senin gibi olsam yani cocugum olmasa 5 dakika durmaz o dakika bosanirdim. 6 yil oldu ben evleneli baslarda farkliydi simdi canavarlasti aileci oldu onlara laf söyletmiyor ama bana neler yaptilar . Hic durma bu aileci adamlar asla degismiyor ve bunlardan ne baba oluyor ne koca sadece ailelerine hayirlari var. Kendini kurtar hayatini kur bunla omur gecmez.

Sanırım bunların çözümü ayrı şehirde yasamak mı erkegin ailesiyle ?

Sanırım bunların çözümü ayrı şehirde yasamak mı erkegin ailesiyle ?
Ben en son cok.buyuk bir kavgayla tum iliskimi kestim tum ailesiyle . Kocam da bana dusman oldu ama acikcasi hic umrumda degil benim cocuklarimla ilgilensin yeter. Aynı sehri birak benimkiler bana vok yakin oturuyorlar dibimdeler. Onlardan kacmak icin ev degistirdim yine geldi dibimde ev tuttular kacis yok canim . Bunlardan kacamazsin

Ilahi adalet diye birşey var.ben inanıyorum buna. Kendi kızları yok mu ben anlamıyorum . Elbet anlarlar bir gün

Hic yüz göz olma. Ama lafın yeri geldigindede susma söyle çatır çatır herseyi bana böyle yaptiniz böyle dediniz de. Malesef susunca havalara giriyolar. Susma bacım susma. Kocana da soyle gorusmek istemedigini. Kendini uzmeye bile deymezler bendede var bi görümce göz taşı...

Ilahi adalet diye birşey var.ben inanıyorum buna. Kendi kızları yok mu ben anlamıyorum . Elbet anlarlar bir gün
Artik adalete de inancimi kaybettim canim. Iftiraya ugradim hakarete ugradim kufurlere kavgalara maruz kaldim hergun. Evimde 1 gun huzurla yasatmadilar beni . Ama ne onlara ne kizlarina hic bisey olmuyor ben anlamadim. Ben bi karincayi incitir miyim diye yolumu degistiriyorum bu insanlar nasil boyle rahatlar anlamiyorum .

Kocama yuz kere soyledim kincisin diyor adam gorumcem benden ozur bekliyor:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…