Cok icim aciyor ama bosanacagim artik..

Canim esim yanimda degilki onunla da surekli kavga ediyoruz zaten cok kaba birisi sakince hic konusamiyor bi derdim olsa bi cevap versem esim dahil hepsi cirkeflesiyor

Onlar cirkeflesiyorsa sen de onlarin anladigi dilden konusacaksin. Kendini ezdirmeyeceksin. Sen musade edersen kimse haddini bilmez. Haddini bilmeyene de bildireceksin.

Ben böyle insanların dertleri nedir hiç çözemiyorum. Bir anne yada abla oğlu yada erkek kardeşinin yuvasını bu denli nasıl bozabilir aklım almıyor.nasıl onun eşine ömrünü geçireceği bi kadına böyle davranabilir hiiç anlayamıyorum.erkekleri daha saf buluyorum bu konuda nereye çekersen oraya gidiyorlar ama kadınlar neden böyle mantığım duruyor.Allah sizi o insanlardan bir şekilde kurtarır inş

Amin insallah canim rabbim ayipsiz ayrilik versin ben ve benim gibilere

Bosanmaya karar verseydiniz yaziniz biraz daha farki olurdu. Bana evliliginize care ariyormussunuz gibi geldi ama bu insanlar adam olmaz bence bir an once kurtulun.
Haklisin canim Allah razi olsn sadece vicdanim rahat etsin istiyorum uzuluyorum ama yapacak biseyim yok esim hep ayni 3 gun iyi 5 gun psikopat cekilmiyor bi saatten sonra

Yani o kadar anlamsiz geliyor ki cok iyilerdi bana karsi evlenince bitti malesef ne yapsam gozlerine batti olmadi yaranamadim her sekilde kandiriyorlar esimi cok kavgalar ettim ama oda guzel dusunen biri degil artik biliyorum ..

Bosan gitsin neden bekliyosun ki.bebek de yok.yarin bir gun bebek olursa her sey daha berbat ve zor olacak inan buna ve iyi düşün derim.
Insallah suan hamile degilimdir tedbir aldm ama diger hamileligimde oyle olmustu reglim baslar baslamaz gidecegim canm cok sagol

Sizi kırmak istemem ,ancak bir kaç güne barışır bu günü unutursunuz ta ki başka bir sıkıntı gelene kadar.

Her defasında boşanma sözü havalardan uçar , kazara hamile kalana kadar.
Sonra uzar gider bu mesele.

Bosanalim dedikten sonra nasıl bir adım attınız mesela ?

Yani o kadar anlamsiz geliyor ki cok iyilerdi bana karsi evlenince bitti malesef ne yapsam gozlerine batti olmadi yaranamadim her sekilde kandiriyorlar esimi cok kavgalar ettim ama oda guzel dusunen biri degil artik biliyorum ..
Niye çekiyorsunuz ki o zaman imkanınız var ise aileniz yardımcı olursa onların yanına gidin veya orda kalın boşanın eşiniz gitsin bir şekilde tutunmaya çalışırsınız eminim yaşınız gençtir daha niye böyle insanlarla yaşayıp hayatı kendinize zehir edesiniz.ayrıca hiç ben mi abartıyorum diye düşünmeyin bile ben de görümceyim konu ne olursa olsun gelinimizi onun evinden kovmaya ne hakkım olabilir benim ki kardeşimiz gibi görüyoruz bi kavgaları olsun çok üzülüyoruz kardeşimize öğüt veriyoruz hemen çünkü kız ailesini bırakıp geliyor hepimiz gibi bizim kol kanat germemiz lazım.imkanınız varsa kendinizi kurtarın lütfen bu insanlardan kayınvalide ve görümceden bahsediyorum eşiniz için en doğru kararı yine siz verirsiniz bence vermişsiniz bile

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım sevip sevildiğiniz bir ortamda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Bir kere yaşam hakkımız olan şu dünyada , mutsuz olup değer görmeden yaşamak çok mantıksız , o sebeple kararınızın ayrılık yönünde olması sizin açınızdan daha hayırlı olur insallah . Zor bir süreç fakat en az hasarla atlatırsınız dilerim .
Kötülerin de layıklarını en yakın zamanda bulmalarını diliyorum

Bilmiyorum cok buyuk bir bosluktayim o kadar cok suclaniyorum ki acaba ben mi gercekten yasadiklarimi abartiyorum ben mi takintiliyim kindarim demeye basladim o yuzden sizinle paylasip vicdanim rahat gitmek istedim burdan

Psikopatlarin, narsistlerin ve baska kişilik bozuklarin en büyük isteği zaten hedef aldıklarının sorunu kendinde aramasini sağlamak. Sizin bogazini sıkarken inşallah eliniz armut toplamamistir

Hic kabul etmiyordu bosanmayi kendimi geri cekmedim hic tavrim kesin bi sekulde anlasmali bosanalim dedim tamam dedi kabul etti ilk kez cunku ilk kez hic acimadim ona ailemle de konustum onayladilar esyalarimi hazirladim sadece gidip dilekceyi adliyeye verecegiz baska bisey kalmadi

Psikopatlarin, narsistlerin ve baska kişilik bozuklarin en büyük isteği zaten hedef aldıklarının sorunu kendinde aramasini sağlamak. Sizin bogazini sıkarken inşallah eliniz armut toplamamistir
Yok bende onu bogmak isterken esim ablasina defol git burdan diyerek kapiyi yuzune kapatti icimde kaldi o yzuden

Cok tesekkur ederim insallah bulurlar ne deyim gorumcemi sacindan tutup surukleyecek bi gelin nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…