• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok icim aciyor ama bosanacagim artik..

insan ailesini secemiyor, ruh hali bozuk anne/baba kardeslerimiz olabilir ve evlendikten sonra onlarla gorusmeyi kesmez kimse. Ama sonucta o aile bizim ailemiz,biz evlendigimiz insani kendi ailemizin ruhsal bozukluklariyla muhattap etmemeliyiz kesinlikle. O mesafeyi korumak, karimizi/kocamizi Boyle tatsiz olaylardan uzak tutmak bizim gorevimiz.

Velhasil seninde problemli bir abin olabilirdi ama eminim sen abin, esine Bu denklikte bir saygisizlik yapmis olsa abinle belki omur boyu konusmazdin seni kocana karsi mahcup edip,evliliginizi zora soktugu icin. Burada dikkate alinmasi gereken kadinin/erkegin tavri. Gorumcen hem cahil,hem kotu bir kadin ama senin umrunda olmayabilirdi nasil bir kadin oldugu eger kocan ablasina ve ailesine karsi seni kapi duvar gibi korusaydi. Oyle her ablanin yapacagi bir sey degil gelip kardesinin evinden karisini kovmak. Normalde o kardesin o ablayi cok cok pisman etmesi gerekir ama senin kocan cok pasif, silik bir adam kusura bakma ama cok kizdim ve cokta uzuldum.

Seni hakeden biriyle mutlu bir evlilik yasarsiniz ins. Bu evliligini bitirip.
Evet canim ama bunu bu insana anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor Allah hayirli insanlarla karsilastirsin herkesi .

O zaman bin turlu rezillik yaparlar esim olacak sahsiyet kendisi namusuma bile laf edebilir beni ve ailemi uzmek kirmak icin babam hipertansion hastasi aninda etkileniyor lanet olsun istemiyorum 5 kurusunuzu dedim hata mi yapiyorum sence o konuda
Hata tabi. Donuna kadar almalısın. Çektiğin cefanın bir bedeli olmalı.

Kizlar uzun oldu ama inanin desteginize cokkk ihtiyacim var hickimse anlamiyor ailem uzakta eski konularimda iki kez evi terk ettigimi anlatmistm size.. ikinci kez gidisimde hamileydim sebebi de esimin ben hamileyken ustume yurumesiydi ..
arada bebek oldugu icin bi sans ver dediniz sizi dinledim bende. Dondum evime ama Allah im bebegimi benden aldi 3 aylikken karnimda olduesim cok ilgilendi cok uzuldu ve o zamandan beri cok guzel anlasiyorduk

bu sure zarfinda kaynanam gorumcem hicbirsekilde aramadilar bu arada kocam ise basladi herkes onu kutlamak icin geldi ama kimse bana gecmis olsn demedi

Zaten kaynanamla gorumcem sagolsun ilk gunden beri beni dusman ilan etrikleri icin mecburen arama mesafe koydum
surekli bana iftira atmasinlar kocamla aram tekrar bozulmasin diye
Ne olduysa 1 aydir kocam eski haline dondu gene hergun kavga surekli aileme hakaret bu arada hic sahiplenmedi ailemi sorsam hic bir sorun yok diyor ama annem arasa telefonu yuzune kapatiyor
ben gorumcemle hicbir konuda bir fikrimi bile paylasmiyorm ama durduk yere geldi ve beni evimden kovdu s...p gideceksin bu evden kardesim seni besliyo o karisamaz seni kovama vb cumleler kullandi
bogazimi sıktı sagolsn esim o zaman destek cikti kovdu ablasini agladi bende agladim bana gitme dedi bu yuva senin dedi kaldim bende
ama su siralar varsa yoksa ablasi benim ailem serefsiz onlar cok iyi insanlarmis benim uzulmem aglamam hic umrunda degil
Bu arada taini 1 saatlik mesafeye cikti sirf ailesine yakin diye burdan tasinmak istemiyor hergun gaz parasi veren adam eve ekmek almak istemiyor .. zaten eski yasadiklarm beni mahvetti simdi de annesi cagirip duruyor bende diyorum sen git gorus ben ablanla karsilasmak istemiyorm diye ama hergun laf soyluyor ve onlarda hergun inatla cagiriyor sunu pisirdik gel bunu pisirdik kos bir kez olsn ailemi aramayan adam surekli beni oraya goturmeye calisiyor gitmem dedim diye kincisin sen diyor onurum gururum yerlerde ama yok anlatamiyorum
en son kavgamizda bosanalim dedim oda tamam dedi anlasmali bosanacagiz bir an once bitsin istiyorm bu adam duzelmez diyorum evden de gitmedim bosanip bu isi bitirip oyle gitmek istiyorum
.. neden bunlari yasiyorm kizlar kimseye bir kotuluk yapmadim sadece susmayi tercih ettim kalp kirmamak adina ama hep ben sucluyum anlam veremiyorum cok kotuyum
Farklı dusunenlere saygı duyarım ama ben olsam o eve gider o gorumceyide görür karşısında kahvemi de içerim . Karsilas arkadaşım yüzüne de bak eşinle güzel güzel konuş onları kötüleme ki suçlu sadece ailesi olsun ve öyle kalsın sen onun kardeşinin yada abisinin esisin ve bırak sahip olduklarin yerin ve sıfatın onun canını sıksın ...

Eşinin başka bir planı var işi düzelince de iyice triplere girmiş ama böyle davranan bir adam düzelmez sanmıyorum çocuk yoksa boşa canım altının falan varsa sakın bırakma o pisliklere

Cocugun yokken kac kac hic arkana bile bakma. Gorumcem bgazimi sikacak oylemi 1 ton yurek yemis olmasi lazim bana el surebilmesi icin. Bosan birakne halleri varsa gorsunler isinmi yok. Belki karsina ilerde dogru durust bir aam cikar bellimi olur? Cikmasa ne evlenmek zorundamiyiz?

Cocugun yokken kac kac hic arkana bile bakma. Gorumcem bgazimi sikacak oylemi 1 ton yurek yemis olmasi lazim bana el surebilmesi icin. Bosan birakne halleri varsa gorsunler isinmi yok. Belki karsina ilerde dogru durust bir aam cikar bellimi olur? Cikmasa ne evlenmek zorundamiyiz?
Yok ya canim cok korkuyorum artik insanlardan Allah a buyuk konusmuyorum ama bir daha erkek sinek istemiyorum bu adam beni alabilmek icin hacca gidip dua etmisti kabenin karsisinda :)) siirler sarkilar intiharlar hava da ucusuyordu meger hep hırs yapmis :)) Allah dusmanima yasatmasin mutlu evliliklere de rabbim daim huzur versn

Doğru kararı vermişsiniz , o adam düzelmez.

Bundan sonraki hayatınız guzel olur inşallah.

Tekrar hamile kalmadan boşanmanız en doğrusu bence çocukla ortada kalmaktansa vakit varken ayrılmaniz doğru olan bence

Back