Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Onlar için uzuldugumu anlayıp kapattım sanacaklar. Zaten en son sesimi duyduğunda bunu bana nasıl yaparsın diye ağlıyordum. Amacım bana dönsün değil gerçekten sevmiştim. Zor gününde de kendisinin ve ailesinin yanında oldum. 2 sene ne kadar bağlandım. Ayrı geçen günler sayılıdır. O beni benden çok seviyor kıymet bilmiyorum diye düşünüyordum. İlk kez her şeyi yaşadım. Sonunda kandirilmayi kabul edemiyorum. Ona sorsan kandirmamis beni , saklamamis aldatmamis. Evet o yüzden haberim yoktu zaten

Acimdan besleniyorlar resmen, evlilik hazırlıkları başlamış. Belli ki 1 haftalık tanışıklık değil bu bayagidir var bu konu. Çalışamıyorum bile işime odaklanıp. Bir gün onların nikahına denk gelmek istemiyorum. Keşke daha önceden ayrıldığımda acimasaydim ona. Şimdi ağlayan ben olmazdım. Birini bulup sevene kadar evlenme teklifi kabul edilene kadar beni oyaladı. Hiç sevmedim öyle sanmışım demesi de ayrı koydu. Daha 1 ay önce bir ameliyat geçirdim ne kadar zor durumda olduğumu biliyor. O zaman bile yanıma gelmedi. Maddi manevi harcadiklarima üzülüyorum. 20li yaşların başında bir kızın yapmayacagi fedakarlıkları yaptım. Değer sandım. Cebimdeki son parayı o gülsün diye harcadığımı bilirim ben yazık oldu bana

Bunu başka konuda da yazdım. Sizi istemeyen adamların yasını tutmayın "eski sevgiliye saygı" adı altında gelicek olan kismetleri reddeden kızlarımız var çok kızıyorum. Çivi çiviyi söker. Yok sen önce srvgili bulucaksin yok ben önce bulucam.. ne saçma muhabbetler. Ertesi gün bile aşık olabilir insan kime vefa borcunuz var da unutmayi unutulmalari kabullenemiyosunuz. Kalp dediğin yanip söner. Hayvansı üreme içgüdülerinizi kutsallastirmaniz mantiksiz

Acindan beslendiklerini sanmıyorum, umurlarinda olduğunu da.

Seni döven adam tabi ki hiç sevmemiştir seni.

Dayak yediğin ilişkiyi müthiş bir aşk yaşamışsın gibi kafanda kurmaktan vazgeçsen ne güzel olur.

Adamlar ne kıymetli yahu, dövüyor, sövüyor, başkasıyla birlikte olunca ardından yas tutuluyor. Nesilleri bu yüzden tükenmeyek bu tiplerin.

Güzel şeyler de vardı çok fazla. O güzel şeyleri unutamıyorum. Bir de sanırım o ayrılık sürecini yasayıp ondan soğuma fırsat olmadan hala onlayken onu severken sevildiğimi sanirken bir haftada evleniyor olması çok zorluyor beni

Hala sevgi diyorsun

Kafandaki adamin bu 5 para etmez tipe oturtup seni doven adam icin su guzelim gunlerini heba ediyorsun. Ne diyelim ki sana. Hic mi kendine acimiyorsun? Hic mi kendini sevmiyorsun?

Sevgimin bitmesine fırsat verseydi daha kolay atlatırdım. Noluyoruz ya oldum birden. Onun başkasını sevdiğini mi hazmedeyim, evlenecegini mi, beni hiç sevmedigini söylemesini mi yoksa ne zamandır onunlaydi haberim yoktu ay hangisine yanayım. Sabahtan beri bir şey de yiyemedim. Çok fazla kilo verdim bu süreçte. Bir yüzyıl ömrüm olsa 99 yıl daha erkeklere güvenmem artık

Kafandaki adamin bu 5 para etmez tipe oturtup seni doven adam icin su guzelim gunlerini heba ediyorsun. Ne diyelim ki sana. Hic mi kendine acimiyorsun? Hic mi kendini sevmiyorsun?
Dovmekten kastettigim tartaklanma tarzindaydi. Birkaç kez de yere itti. Tabi ki bunları da kabul edemedim ve ayrıldım ama ayrı olmak başka birbirini hala sevmeye devam etmek başka. Bir sürü yaptığı güzel şeyi görmezden gelemiyorum. Onların hatrina hala ona şans veriyordum. Hazırlıksız yakalandım. Birden vurdu gitti. Şerefsizlik etti

Aldatildiginizi farz edin. 2 günde de sozlensin 1 haftada evlilik hazırlığı yapsın. Geçen hafta sizi sevdiğini söyleyen sizin de sevdiğiniz adam yapsın bunu. Her yerde anınız varken. Sokağa ciksaniz onu görme ihtimaliniz varken. Siz ilişki nasıl düzelir diye kafa yorarken onun başkasıyla ilişkiyi kurma yoluna girmiş olması sizi aylardır salak yerine koyması ve yaptığınız tüm fedakarliklarin hiçe sayılması nasıl bir his ? 2 günde unutamıyorum ben onun gibi. Yaptığım her şeyi yapmasaydın diyerek yüzüme vurdular, namussuz damgası yedim ayrıca beni hiç sevmediğini öğrendim. Kolay kolay geçmiyor

Tek siz yasamissiniz gibi sizi anlamiyomusuz gibi konusuyosunuz. Kadın erkek hepimiz kazık yemisizdir ama nasıl olur nasıl olur aman yarabbim demenin size faydası yok. Bakın o nasıl hemen birini bulmuş siz de önünüze bakın size layık biriyle olun

Yok layık biri işte. Kimseden etkilenemiyorum kaldı ki kimsenin de kapımda sıra olduğu yok. Bu bile öyle beni seviyor aşık gibi gözükmesine rağmen rol yaptıysa daha kime güvenir insan. Zaten bana da kimsenin geldiği yok yani. Yediğim kazık ve ben yalnız kaldık öyle
Aklıma yıllar geçse de ilk sevdiğini unutamamis insanlar geliyor. Ya öyle olursam unutamazsam, ilk ve son o kalırsa hayatımda diye korkuyorum

E onlar da seni takip ediyorlarsa sansınlar, ayrıca gizem iyidir. seni bulamasınlar, hakkında haber alamasınlar. Ya sana şiddet uygulayan, muhtemelen pedofili bir adamın nesine ağlıyorsun ? kız 18 yaşında diyorsun, muhtemelen kız reşit değilken başladılar görüşmeye, saçma sapan insanlar ya, okuluna gitmek yerine koca peşinde koşan bir ergen, seni sürekli aldatıp, şiddet uygulayan muhtemelen uçkurunun peşinde bir adam. Yani gözünden akan bir damla yaşa layık değillerdir. Hissettiklerin normal, duygularına engel olamıyorsundur, ama kendini dizginle, önce takibi bırak, sosyal medyadan uzaklaş. Olan kendine oluyor.

Hesabım falan gizli benim. Bir şeyimi goremiyorlar. Onlar yüzünden hesap kapatmak istemedim. Sizce onları geri engellesem mi ? Wsp telefon gibi yerlerde zaten o kişi önce beni engellemiş kızı bulunca ben de öğrendikten sonra engelledim. Ama sizce engellemek sanki oturup onları düşünüyormuşum gibi olmaz mı ? Onlar birlikte resim koyuyorlar ben sap gibi kendimi koyuyorum profile zaten anlıyorlar hala yalnız olduğumu. Engellesem mi böyle mi kalsın

Sokağa çıkmaya korkuyorum onlarla karşılaşıcam diye. Muhtemelen düğün alışverişi falan yaparlar. 2 günde beni unutup evlenmeye karar veren erkek kişisi ne kadar sağlıklı karar verdi bilemiyorum ama ona nasıl evlenme teklifi yaptığını düşünüyorum. Ona nasıl baktı acaba bana yaptığı gibi miydi diye sonra sovmeye başlıyorum keşke ama keşke pişman olsalar kız kaçsa başkasına bu da salak salak dolansa benim gibi acıyla

İnşallah o kızı bırakır da, kız 3-5 ay acı çekme ile kurtulur. Evlenirse işi var o ana oğul ile. Ama kızı bıraksa sana gelecek, sen de kabul edeceksin gibime geliyor, sırf başkası ile mutlu falan olmasın diye.

Bana gelmeyeceğini biliyorum. Kızla da evlenecekler biliyorum ama dua ya belki kabul olur. Bana çektirdi. Ben cefa çektim baskasi sefa surmesin. Bana olur da geri dönmek isterse verecek bir cevabım bile yok. O kadar tiksindim o başka bir kızla olunca. He bir de aldattı.
Benden öncekilerin boynuzu yetmemiş ona inşallah bin defa daha aldatilir

Senin gibi nerde bulacak? Dövdü sövdü gitmedin, en sonunda aldattı o da yetmedi defetti öyle ayrılabildin.

bundan sonra uçlarda yaşayan insanlardan uzak durun.

size cok acı bir hayat tecrubesi olmus ama şunu unutmayın öldürmeyen acı güclendirir.

1 haftada sizi annesiyle taniştirması öluyorum bitiyorum diye ağlamasım sinir anında sizi tartaklayıp size hakaret ve kufur etmesi. sizi hamile birakmaya calisması. mahrem seyleri annenize anlatması annesinin erkektir yapar tavrı hepsi iğrenç.

Psikopatın önde gideninden kurtulmuşsunuz.

Bundan sonra da her salya sümük ağlayıp ölüyorum bitiyorum diyene de inanmayın. bakın simdi baskası icin ağlıyordur öluyorum bitiyorum diye.

Bu arada hepimiz sizin yasinizda olduk cok ask acısı ceken arkadaşımda oldu unutulmayacak omur boyu surecek bir sey yok simdi cok yeni iciniz acıyor ama zamanla gececek. zamanında serseri erkekler icin ağlayan cogu arkadasım simdi evli coluklu cocuklu. ilk yaďayan siz degilsiniz sonda olmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…