İyi geldiniz bana teşekkürler bana yaptıklarını ona yapmayacak olması beni asileştiriyor. Normalde de kimseye inanan biri değildim kimseye de guvenmedim ama bunun yaşanması mi gerekiyormuş ne gözüm karardı sanki. Kalbim buna attı. İnandım. Keşke geriye dönsem de onun işe girdiği gün ben işten çıkmış olsam. Ya da yazdığı an ilişkim var bana yazma deyip başımdan atsaydim. Nasıl düştüm ona yabundan sonra uçlarda yaşayan insanlardan uzak durun.
size cok acı bir hayat tecrubesi olmus ama şunu unutmayın öldürmeyen acı güclendirir.
1 haftada sizi annesiyle taniştirması öluyorum bitiyorum diye ağlamasım sinir anında sizi tartaklayıp size hakaret ve kufur etmesi. sizi hamile birakmaya calisması. mahrem seyleri annenize anlatması annesinin erkektir yapar tavrı hepsi iğrenç.
Psikopatın önde gideninden kurtulmuşsunuz.
Bundan sonra da her salya sümük ağlayıp ölüyorum bitiyorum diyene de inanmayın. bakın simdi baskası icin ağlıyordur öluyorum bitiyorum diye.
Bu arada hepimiz sizin yasinizda olduk cok ask acısı ceken arkadaşımda oldu unutulmayacak omur boyu surecek bir sey yok simdi cok yeni iciniz acıyor ama zamanla gececek. zamanında serseri erkekler icin ağlayan cogu arkadasım simdi evli coluklu cocuklu. ilk yaďayan siz degilsiniz sonda olmayacaksınız.
Siz niye başka kıza garezleniyorsunuz ki ?Sırf kızı benden korumak için ilişkilerini bozmayım diye seviyorum numarası yapmış. Yeminler kimse yok kimse yok demiş. Zerre beni düşünmemiş. Yaşananların hatrına insan der adam gibi sana hislerim azaldı zaten ayrılmak istiyorsun Amourette al ayrıldık işte der gider bir iki ay sonra bulur birini. 2 günde değil yahu. Yatıp kalkıp dua ediyorum güvendikleri yer mantarı gelinleri başlarına bela açsın. Essek kadar adam utanmadan nasıl bacak kadar kızla cinsellik düşünebiliyor. 23 yaş ona kart geldi tabi. Anası da bu da o kızdan çok çeksinler. O salak da her aşık olduğuyla 1 haftada evlenmemeyi öğrenir belki
Korkuyor, öküzü hale yola getirecek, öküzle mutlu olacaklar diye. Umarım öküz geri dönmez, yoksa bu hırsla başını yakacak bu kız.Siz niye başka kıza garezleniyorsunuz ki ?
Methiyeler duzecek halim yok. Sirazemi onlar kaydırdı benim. Kalkıp burada kıza neden öyle dedin böyle dedin diye yazacaksıniz yazmayın.! Siz aldatilinca kızı kadını yerlere göklere sigdirmayin tamam. Benn sinirimi böyle atiyorum. Arkamdan dünyanın lafını onlar derken iyi amaSiz niye başka kıza garezleniyorsunuz ki ?
O kızın suçu ne ?
Ne demek yer mantarı gelin..
Şirazeniz iyice kaymış sizin.
Evet rahatsız oluyorum. Çünkü ben o iyi olsun diye çok uğraştım çok çektim. Yok canimdan neler yaptım. Beni sen adam ettin diyen erkek kişisi şimdi beni sallayıp aynılarını ona yapmayınca el üstünde tutunca canım yanıyor. Teşekkürler yorum içinKorkuyor, öküzü hale yola getirecek, öküzle mutlu olacaklar diye. Umarım öküz geri dönmez, yoksa bu hırsla başını yakacak bu kız.
İyi geldiniz bana teşekkürler bana yaptıklarını ona yapmayacak olması beni asileştiriyor. Normalde de kimseye inanan biri değildim kimseye de guvenmedim ama bunun yaşanması mi gerekiyormuş ne gözüm karardı sanki. Kalbim buna attı. İnandım. Keşke geriye dönsem de onun işe girdiği gün ben işten çıkmış olsam. Ya da yazdığı an ilişkim var bana yazma deyip başımdan atsaydim. Nasıl düştüm ona ya
Kızın suçu ne ?Methiyeler duzecek halim yok. Sirazemi onlar kaydırdı benim. Kalkıp burada kıza neden öyle dedin böyle dedin diye yazacaksıniz yazmayın.! Siz aldatilinca kızı kadını yerlere göklere sigdirmayin tamam. Benn sinirimi böyle atiyorum. Arkamdan dünyanın lafını onlar derken iyi ama
Yapmasaydın sen de ?Evet rahatsız oluyorum. Çünkü ben o iyi olsun diye çok uğraştım çok çektim. Yok canimdan neler yaptım. Beni sen adam ettin diyen erkek kişisi şimdi beni sallayıp aynılarını ona yapmayınca el üstünde tutunca canım yanıyor. Teşekkürler yorum için
Ders olsun küçük kız. Bir daha kazık kadar herifleri adam etmeye çalışma. Hayat romantik komedi filmi değil.Evet rahatsız oluyorum. Çünkü ben o iyi olsun diye çok uğraştım çok çektim. Yok canimdan neler yaptım. Beni sen adam ettin diyen erkek kişisi şimdi beni sallayıp aynılarını ona yapmayınca el üstünde tutunca canım yanıyor. Teşekkürler yorum için
Hayır bir de beş para etmez adamların her yaptığına eyvallah deyip burada neler çektim, cefakarım, saçımı süpürge ettim havalarına giriyorlar.Ders olsun küçük kız. Bir daha kazık kadar herifleri adam etmeye çalışma. Hayat romantik komedi filmi değil.
Benden haberi varKızın suçu ne ?
Niye çeksin ?
Tabiki yazacagım böyle.
Ne hakla siz sizden haberi olmayan bir kıza beddua edip duruyorsunuz ki ?
Senin de eskilerinden haberin vardı ama ayrılmadın ?Benden haberi var
Beni tavlamaya çalışırken eskileriyle de görüştüğünü duysam ayrılırdım ! O kız benim paylaşımlarımı görmüş bir şekilde. Şiddet gördüğümü kurtuldugumu vs yazmıştım..daha geçen hafta bana aşık birisinin bu hafta başkasıyla olduğunu ima etmiştim. Buna benzer bir sürü şeyi benim sayfamda gördü. Acaba kendi sozlusu olabileceğini dusunemedi mi ? 17 buçuk yaşında 25 yasindakiyle yatıp kalkmayı bile akıl edebiliyor da bunu mu akıl edemiyor. Gerçi yalancı sülale o kız aylar önce gitti başkasından bahsetmiştir o durumlarda, beni de aldattı, benim o kızla alakam yoktu falan dediyse inanmıştırSenin de eskilerinden haberin vardı ama ayrılmadın ?
Demek ki aynı kafadasınız.
sen 25 yasındayken akıl edememişsin.Beni tavlamaya çalışırken eskileriyle de görüştüğünü duysam ayrılırdım ! O kız benim paylaşımlarımı görmüş bir şekilde. Şiddet gördüğümü kurtuldugumu vs yazmıştım..daha geçen hafta bana aşık birisinin bu hafta başkasıyla olduğunu ima etmiştim. Buna benzer bir sürü şeyi benim sayfamda gördü. Acaba kendi sozlusu olabileceğini dusunemedi mi ? 17 buçuk yaşında 25 yasindakiyle yatıp kalkmayı bile akıl edebiliyor da bunu mu akıl edemiyor. Gerçi yalancı sülale o kız aylar önce gitti başkasından bahsetmiştir o durumlarda, beni de aldattı, benim o kızla alakam yoktu falan dediyse inanmıştır
Ayrıca kızın boyundan posundan size ne ?Ona daha 2 hafta önce demiştim şimdi biri çıksa X sana aşık oldum çok seviyorum dese koşarak gidersin. Başlarsın çiçek sepetinden ne alsam diye düşünmeye demiştim. Asla olmayacak öyle bir şey görürsün diyodu ! Yine ben haklı çıktım. Tabure alsın şimdi anca yetişir boyuna
sen 25 yasındayken akıl edememişsin.
17 yasındaki kızın akıl etmesini mi bekliyorsun ?
Konunu okuyan kimse sana aferin çok akıllısın dememiş.25 yaşında değilim. Ayrıca benim gözümün önünde böyle bir örnek teşkil eden eski sevgilisi yoktu. Ben 1 sene sonra gelen evlenme teklifine de hayır dedim. Ailesi bana da 3 ay sonra söz yaparız dedi tanıştıktan sonra. Erken diye aileme bile anlatmadım. Ben de bilirdim seviyorum ilk ilişkim çok iyi anlaşıyoruz diyip hemen 1 haftada evlenmeyi. Yapmadım. Akıl ettim..