- Konu Sahibi kiskanckiz
-
niye be hazır gece de olmuşken bu fırsat kaçar mı
olmassss cıssss
o neymiş öyle ceset mesetsonrada korkudan tuvalete bile gideme
niye be hazır gece de olmuşken bu fırsat kaçar mı
Ben kendimi yaktım dedim KK hatunları olarak birimiz hepimiz hepimiz birimiz misali sizide yakayım didimİzleyin izleyin süper
"Sinister" izleyin azcık psikolojiniz bozulsun
127 SAAT filmi kesinlikle tavsiye ederim bide BEN EFSANEYİM . Geçen cumartesi foxta verilmişti daha öncede izlemiştim çok sevdiğim filimlerden biridr. Ayrıca fox tvde her cumartesi sinema veriliyo kaçırmayın derim çünkü şuana kadar izlediklerim çok etkileyicydi
kesinlikle BARFİ
ben efsaneyim benim hayatımda izlediğim en iyi film zaten.... zombi falan,bayılırım14 kez izledim şimdiye kadar bi de piyanist... bu ikisini izlemeye doyamıorum nedense:) 127 saat de mükemmledi evet.. zevklerimiz benzer:
Donnie Darko
türkçe veda, ateşi yakalamak ve göçebe.
Curse of the Golden Flower
Picnic at Hanging Rock
The Lives of Others
Incendies
bunları da
İlk aklıma gelenler
bızde oyle o kadar cok fılm ızlıyoruz kı artık fılm kalmadı aksıyon, gerılım, macera turunde.. en sevdıklerım gercek hayattan uyarlanan fılmler, en cok aklım da kalanda American Gangster kesınlıkle ızleyın bu tur sevıyosanız cok fılm var soyleyebılecegım
yabancı bi diziyede baslayabilirsiniz aslında, en azından bugun ne izlesek derdi olmaz sureklı
Yazıldımı bilmiyorum ama,
Sihirbazlar çetesi, Haitchi (Çok duygusal gerçek bir köpeğin hikayesi), Eight below (yine köpeklerle ilgili:)), kobay (bloodwork), gerilim isterseniz kabir azabı var kore filmi çok iyidir. Şuan aklıma gelenler bunlar, yine olursa söylerim.
gossip girlçok severdim kendilerini
fotoyu görünce yazmak istedim
delimi ne:124::124:
sana uyarmıyım hiç
olmadı çızgı film izlerim
Arkadaştan öte :) bugün izledik eşimle çok hoş.
Evet,kız da çok güzelben de çok kıskancım ama filmlere karışmıorum,bi zevkimiz o zaten burda... yazık onu da kısıtlamayayım diorum>:
Öncelikle merhabalar
Yüzüklerin Efendisi Serisi (Kesin izlemişsinizdir fakat oldu da izlemediyseniz vakit kaybetmeyin :)
Avatar ( Kaç kere izledim bende bilmiyorum bunu da belki izlemişsinizdir :)
Fıght Club
Kelebek Etkisi
Açlık Oyunları
Yenilmezler
Herkül
Ben korku çok severim bunları kesinlikle tavsiye ederim,
Diğerleri
Son Durak Serisi
Zombieland
Mumya Evi
Cehenneme Bir Adım (Harikadır)
Korku Kapanı
Vahşi Irk
Uzaaar giderBende çok izlerim film şimdilik aklıma gelenler bunlar eğer isterseniz daha sonra yazarım tekrar
Kızın güzelliğine değil adamın yakışıklılığına bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?