çok çok çok güzel bir film tavsiyesi?

127 SAAT filmi kesinlikle tavsiye ederim bide BEN EFSANEYİM . Geçen cumartesi foxta verilmişti daha öncede izlemiştim çok sevdiğim filimlerden biridr. Ayrıca fox tvde her cumartesi sinema veriliyo kaçırmayın derim çünkü şuana kadar izlediklerim çok etkileyicydi

the prestige
fight club
sis
üç
girdap
sihirbazlar çetesi
kadın kokusu
uzak
umut
esaretin bedeli
the blue lagoon
fahreneit 451
modern zamanlar

şu an aklıma bunlar geldi...

ben efsaneyim benim hayatımda izlediğim en iyi film zaten.... zombi falan,bayılırım 14 kez izledim şimdiye kadar bi de piyanist... bu ikisini izlemeye doyamıorum nedense:) 127 saat de mükemmledi evet.. zevklerimiz benzer:

Son düzenleme:
ben efsaneyim benim hayatımda izlediğim en iyi film zaten.... zombi falan,bayılırım 14 kez izledim şimdiye kadar bi de piyanist... bu ikisini izlemeye doyamıorum nedense:) 127 saat de mükemmledi evet.. zevklerimiz benzer:

kesnlikle katılıyorumm :) bu konuya girince film izleyesim geldi şimdi barfiyi açtım izlycem umarım severim :)

hımm hiç duymamıştım çok merak ettim?

türkçe veda, ateşi yakalamak ve göçebe.

bunları da hiç duymamıştım:)

Curse of the Golden Flower
Picnic at Hanging Rock
The Lives of Others
Incendies

bunları da

İlk aklıma gelenler

evet o filmi çok severiz...ve bu tarza da bayılırız... diğer önerilierini de bekliycem:)

yabancı bi diziyede baslayabilirsiniz aslında, en azından bugun ne izlesek derdi olmaz sureklı

yaa dizi sevmio benimki AMA BEN LOST, WALKİNG DEAD, ELEMENTARY, FRİNGE, PRİSON BREAK, SPARTACUS,GAME OF THRONES izliorum

evet bunların tümünü izledim..hepsi de güzel...

KIZLAR TÜM ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.... KONUYU TAKİPTE KALICAM..AKLINIZA GELDİKÇE YAZARSANIZ SEVİNİRİM..BEN DE ŞİMDİ Bİ KALEM KAĞIT ALIP LİSTE YAPICAM ÇOOOOOK TEŞEKKÜRLER HERKESE,TEK TEK YAZAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM

Öncelikle merhabalar
Yüzüklerin Efendisi Serisi (Kesin izlemişsinizdir fakat oldu da izlemediyseniz vakit kaybetmeyin :)
Avatar ( Kaç kere izledim bende bilmiyorum bunu da belki izlemişsinizdir :)
Fıght Club
Kelebek Etkisi
Açlık Oyunları
Yenilmezler
Herkül

Ben korku çok severim bunları kesinlikle tavsiye ederim,
Diğerleri
Son Durak Serisi
Zombieland
Mumya Evi
Cehenneme Bir Adım (Harikadır)
Korku Kapanı
Vahşi Irk

Uzaaar gider Bende çok izlerim film şimdilik aklıma gelenler bunlar eğer isterseniz daha sonra yazarım tekrar

ben deee nayılırım korku filmineeee cehenneme bir adım evet süperdi... korku kapanı da öyle...son durak daaa zombieland ile vahşi ırkı izlicem kesinlikle:))) ben de sana korku seansını tavsiye ediorum.... son zamanların en iyi korku filmlerinden:)

Canım izlemişsindir diye tahmin ediyorum ama ben yinede birkaç tavsiyede bulunayım. Ben korku gerilim, psikolojik filmlere takıldığım için önerebileceklerim
Şeytan çarpması, mirrors, resimdeki hayalet (kore yapımı), insidious, rec, kimlik, zamanın sonundaki ev, the game, davetsiz misafir, case 39, orphan, black water, ouija, martyrs, frozen, Joshua, la cara oculta ... Bende çok izlerim. Artık bulamıyorum bile. Belki sende izlemişsindir bu filmleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…