• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çok çok güzel bir film tavsiyesi?

Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz:9:

mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....

işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?:52::52::52::52::52:

koro filmini belki izlememişsinizdir çok hoş bi film.fransız filmi.

kore filmleri ile aranız nasıl? hepsini sevdiğimi söyleyemem ama going by the book(komedi) ve chilling romence(korku-komedi) var. bakmaya değer çok hoş filmler..

biz de sebeplenelim :9:

ben deee nayılırım korku filmineeee:52::52::52: cehenneme bir adım evet süperdi... korku kapanı da öyle...son durak daaa:52::52: zombieland ile vahşi ırkı izlicem kesinlikle:))) ben de sana korku seansını tavsiye ediorum.... son zamanların en iyi korku filmlerinden:)

Zombieland ve vahşi ırkı hemen izleyin çok ciddiyim çok iyidir vahşi ırkı altyazılı bulamkta biraz sıkıntı çekebilirsiniz yalnız genelde onun hep türkçe dublaj maalesef :26: Evet korku seansı müthişti kesinlikle :21:
Madem korku seviyorsun bir kaç tane daha söyleyeyim bari :1:
Teksas Katliamı
Fakülte
Otel Serisi
Kara Büyü
Ve tabi ki Ruhlar Bölgesi harikadır :56:

Bakış Açısı-Vantage Point :
Next (Nicolas Cage)
Zaman Yolcusunun Karısı
Aşk Yemini : Gerçek bir olaydan yola çıktığını düşününce ilginç

Bende çok severim film izlemeyi piyanist,kazara kocam,büyük iskender,melekler zamanı diye de bir film izledim tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

thor
dünyalar savaşını önerebilirim.
bi de black jack(21) güzel bi filmdir.genelde erkekler kağıtla ilgili fimleri çok sever :52:

Birlikte dizileri takip ederseniz sıkılmazsiniz bence :) prison break, house, super natural, game of thrones, spartacus vs sıradışı dizilerdir :)

iyi be tamam uymassan uyma tüstüm :P :D

BU ARADA FİLM OLARAK SUMMER'LA 500 GÜNÜDE TAVSDİYE EDRİM KONU SAHİBESİ ;)

:4: mızıkçılık yapma hiç sevmem küsüşmeyi:20:

ha bana etmiyosun yani konu sahibie tavsiye ediyosun sadece :26: ayrım yapma ayrım yapma hepimiz kardeşik:27:

:4: Mızıkçılık yapma hiç sevmem küsüşmeyi:20:

Ha bana etmiyosun yani konu sahibie tavsiye ediyosun sadece :26: Ayrım yapma ayrım yapma hepimiz kardeşik:27:

:13:
Sen sormadın ki ama :d soraydın sana da tavsiye ederdim :1:
Hem o kadar ısrar ettim sen izlemedin sinister'ı nasıl kardeşlik bu :27:

:13:
Sen sormadın ki ama :d soraydın sana da tavsiye ederdim :1:
Hem o kadar ısrar ettim sen izlemedin sinister'ı nasıl kardeşlik bu :27:

gül gibi psikolojimi bozmaya çalışıyon neyine güvencem senin:19:
olsun bende okuyorum tavsiyeleri banada söyle:84::84:

gidiyorum ben :58::58::58:

Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz:9:

mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....

işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?:52::52::52::52::52:

Merhaba oncelikle kendi izledigim ve cok sevdigim bi kac filmi turune gore yazicam insallah aradan izlediginiz cikmaz :-)

Inception - bilim kurgu ruyalarla alakali
Lizbona gece treni - (siddetle tavsiye ediyorum )
Corpse bride - animasyon( acayip eglenceli) turkce adi ölu gelin
Dear John - ask , romantik
Intihar dukkani - animasyon(siddetle tavsiye edilir )
Esaretin bedeli - (☆☆☆☆)FAVORIM
benim aklima gelen bunlar umarim hosuna giderler :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Flowers in the attic (catidaki cicekler) hayatinizda boyle garip bir film izlememissinizdir.ben bu filmin kitabini okudum ve yaklasik 6kitap serisi var.pisman olmazsiniz

Stigmata, esaretin bedeli,truman show,jumanji,dikey limit,
en sevdiğim filmlerdir,eski ama hala aklımda ve yine yine izlerim.

Back