çok çok çok güzel bir film tavsiyesi?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz

mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....

işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?

Madem o kadar çok film izliyorsunuz bence kötü filmleri de izlemeniz gerekiyor o zaman. İmdb deki yüksek puanlıları sıradan izleyin bence ne olursa olsun. Çoğu klasik zaten. Ondan sonra kendinize mesela bir yönetmen belirleyin ve onun filmlerini izleyin bir süre.

Aklıma şimdi birden The Help geldi izlemediyseniz izleyin mutlaka renkli ve güzel bir film. Waitress olabilir yeni izlediğim için aklıma geldi şeker bir filmdi.

Big Fishi izlemişsinizdir bence çooooook güzel. Aamir Khanın tüm filmleri..

Bence film tavsiye başlığı yapalım çok faydalı olur

amir khanın tüm filmlerini izledik sanırım ama diğer söylediklerinizi izlemedik... oleeyy 3 filmim oldu şimdiden..teşekkürler

Ben eski filmleri seviyorum.
Tom Hanks'in Cast Away'i ya da Green Mile'ını birçok kez izlemişimdir.

Hızlı ve ofkeli serilerini begeniyorum ben. Aclik oyunlari var.bide yabanci dizi takip edebilirsiniz. Su lost Dizisini cok iyi diyorlar baslayacagim kpssden sonra.

Yazacağım filmleri muhtemelen izlemişsinizdir ancak ben yine de yazayım :) Şiddetle önerdiklerim ''İnception, Akıl Oyunları ve Zindan Adası.'' Sonrasında Benjamin Buttonun Tuhaf hikayesi, Yeni Hayat, Çıldırış.

Dizi tavsiyesinde de bulunmak istiyorum: Game Of Thrones ve The Walking Dead. Kesinlikle izlenmesi gereken diziler. Şimdiden iyi seyirler :))

Gelecege donus :hic eskimez bettlejuice :asla vazgecmem

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

prestij diye bir film izlemiştim ben canım 2 sihirbaz arkadası anlatıyo izlemediysen şiddetle tavsiye edermm

nerde oturuyosun bu aradaa

tres metros el ciero yani aşka yükseliş bayılıyorummm

maalesef beyefendiye aşk filmleri izletemeioruz ama sen seviosan ve izlemediysen "a moment to remember" adlı "hatırlanacak bir anı" adıyla film var... izlediğim ennnnn güzel aşk filmidir...tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…