- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 407
- 198
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz
mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....
işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?
uyumıyakmı
alıntıla tabi niye insan ayırıyon
kalk kalk erken kalkan yol alır
Tavukmuşun azıcık
Kalktım tünaydın
seni hiç sevmedim süt oğlan babanıda sevmezidim
iyi akşamlar(zaman kayması )
hımm:26: doğru mu anladım acaba
İyi akşamlar, oldu o zaman görüşürüz
bana niye pankart açıyonki
Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz
mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....
işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?
bakınırken farkettim, yazamadan da geçemedim. çok çok güzel bir film tavsiyesine kesinlikle uyan filmdir.Donnie Darko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?