- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz
mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....
işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?
ben deee nayılırım korku filmineeeecehenneme bir adım evet süperdi... korku kapanı da öyle...son durak daaa zombieland ile vahşi ırkı izlicem kesinlikle:))) ben de sana korku seansını tavsiye ediorum.... son zamanların en iyi korku filmlerinden:)
selam bari
Uyaydın eyiydi ama neyse:122:
üstüme iyilik sağlık buda mahallenin delisi çıktı iyimi
uymam olmasssssss didim sana
iyi be tamam uymassan uyma tüstüm
BU ARADA FİLM OLARAK SUMMER'LA 500 GÜNÜDE TAVSDİYE EDRİM KONU SAHİBESİ
Mızıkçılık yapma hiç sevmem küsüşmeyi
Ha bana etmiyosun yani konu sahibie tavsiye ediyosun sadece :26: Ayrım yapma ayrım yapma hepimiz kardeşik
:13:
Sen sormadın ki ama :d soraydın sana da tavsiye ederdim
Hem o kadar ısrar ettim sen izlemedin sinister'ı nasıl kardeşlik bu
tamam bi daha tavsiye ettiğimde senide alıntılayıcimmmgül gibi psikolojimi bozmaya çalışıyon neyine güvencem senin
olsun bende okuyorum tavsiyeleri banada söyle:84::84:
gidiyorum ben
Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz
mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....
işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?
tamam bi daha tavsiye ettiğimde senide alıntılayıcimmm
nereye gidiyon begörüşürüz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?