çok çok çok güzel bir film tavsiyesi?

gerçekten mi? geçenlerde ben de izlemek için indirdim...sonra beğenmeyip silmiştim taekrar yükleyeceğim teşekkürler

Bence de tekrar bir deneyin. Filmin aldığı bazı ödüller

TOİFA ödül töreninde
En iyi aktör - Ranbir Kapoor (Barfi)
En iyi aktris - Priyanka Chopra (Barfi)
En iyi film Film – Barfi
En iyi yönetmen – Anurag Basu (Barfi)

Amir khan izlemissiniz sahahruk khan da guzel filmleri var ozellikke benim adim khan harika.esaretin bedeli baya bir etkilemisti beni.beyaz balon fiye film izledim odullu iran filmi harika birseydi uzundu baya gozlerim.kapanmasina ragmen birakip kalkamadim.

Film kalmadıysa dizi izleyin. Hem güzel oluyor hem de izle izle bitmiyor. Biz bi ara öyle yapıyorduk; atarsın playere 5 bölüm two and a half man, keyfine bakarsın.

İlla film diyorsan; man the from earth diye bi film izlemiştik çok ilginç. Sadece Bi odada bi kaç kişinin sohbeti şekline geçiyor. Sohbetin konusu ise aralarından biri 14 bin yaşındaymış inandırmaya çalışıp hayat hikayesini anlatıyor. Sohbetleri çok tatlıydı. Ama sadece gece izlenecek film.

Kesinlikle izlemenizi tavsiuye edecegm filmler
Azinlik raporu
3idiots
Agir roman
Cesur yurek

E biraz da korku tarzina yonelin.bizde sevgilimle dunyanin filmini izleriz en begendiklerimiz arasinda bunlar var :)

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Nurnberg Duruşması
Blue Valentine
Kızkardeşimin Hikayesi
Benim Adım Khan
3 Idiots

Aklima gelenler :)

yazılanların dışında ;

12 yıllık esaret
Beasts of the Southern Wild
The Intouchables
Angel- A
Aşkın Renkleri
Oblivion
Mary and Max

Get The Gringo
Django (zincirsiz)
The Game
Fight Club
Amistad
A Perfect Murder
The Illusıonist
The Bone Collector
Hannibal 2
The Shawshank Redemption
Kingdom Of Heaven
Apokalipto
Cold Mountaın
Saving Private Rayn

türkçe veda, ateşi yakalamak ve göçebe.

Curse of the Golden Flower
Picnic at Hanging Rock
The Lives of Others
Incendies

İlk aklıma gelenler

bızde oyle o kadar cok fılm ızlıyoruz kı artık fılm kalmadı aksıyon, gerılım, macera turunde.. en sevdıklerım gercek hayattan uyarlanan fılmler, en cok aklım da kalanda American Gangster kesınlıkle ızleyın bu tur sevıyosanız cok fılm var soyleyebılecegım

yabancı bi diziyede baslayabilirsiniz aslında, en azından bugun ne izlesek derdi olmaz sureklı

Yazıldımı bilmiyorum ama,

Sihirbazlar çetesi, Haitchi (Çok duygusal gerçek bir köpeğin hikayesi), Eight below (yine köpeklerle ilgili:)), kobay (bloodwork), gerilim isterseniz kabir azabı var kore filmi çok iyidir. Şuan aklıma gelenler bunlar, yine olursa söylerim.

İlk iki film harikadır evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…