• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çok çok güzel bir film tavsiyesi?

Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz:9:

mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....

işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?:52::52::52::52::52:

dizi izleyin bence. Film konusunda hollywood tıkandı artık film yapamıyorlar.Bollywood o da bilim kurgu yapmaz...:1:
dizi istersen tavsiyede bulunabilirim

Cnbce de eskiden cikardi merlin cok severek izlerdim ilk sezon ilk bolumden baslayabilirsiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence film yerine dizi izleyin :)) Mesela supernatural , doktor who , merlin , the originals 'i öneririm :) Acayip bağımlılık yapar hepsi :34:

kızzlarr barfiyi izledim cidden mütişti. Bide 3 idiots(3 aptal) bugn izledim mükemmel bi film tavsiye edeirmm

Kızlar ben küçük bir yerde yaşıyorum ve yapabilecek hiçbirşey yok..biz de sevgilimle bol bol film izliyoruz... Allahtan ki seviyoruz film izlemeyi çünkü şimdiye kadar 250-300 film izledik sanırım.... günde en az 1 tane izliyoruz:9:

mesele şu ki... sitelerden imdb puanı yüksek filmlere bakıoruz,ama pek çoğu aslında bişeye yaramıolar, o puanı nasıl almışlar belli değil... bilim kurgu, doğa ile alakalı vs filmleri seviyoruz....

işin özü arkadaşlar artık fim aramaktan sıkıldık...ve ben zevklerinize güvenerek sizden tavsiye istiyorum... "çok çok beğendiğim bi filmdir" dediğiniz filmler neler?:52::52::52::52::52:

7 yaşam, zqmana karşı, şeytanın avukatı, kalbinin sesini dinle, 12 yıllık esaret, koku, shindlerin listesi, tatlım izleyip beğendiğim ve gerçekten güzel filmler

son 6 aydırdeli gibi film izledim öncesindede çok severdim zaten :1::1:
bilim kurgu olarak
ada
zamana karşı
başlangıç
ölümcül deney seri
yaşam şifresi
ölümcül sis
göçebe
izlemediysen tavsiye edebilirm hatta senin de çooook güzel dediğin filmlerden tavsiye isteyebilirim:1:

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 1001 Film

sanırım bu liste sizi uzun bir süre idare edecektir :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back