- Konu Sahibi akillibidikk
-
canım ben karbonhitratı bayağı bir kestim öyle zayıflayabilirsin..benim konum var ona bir bak istersen..
ne çok özlüyorum seni bir bilsen
Ah...canım beniiim....geçmiş olsun...daha çok yeni...acını çok iyi bilenlerdenim...zayıflamayı takma kafana...daha zaman var...
bol bol su iç...herşey bizler için...ya kucağına alıp,besleyip büyütseydin??? böyle düşün...beterin beteri var...
Öyle mezarlık falan düşünüp durma...hepsi geçicek ama zaman işte.
.
bir bilsen ne fırtınalar kopuyor içimde çevremde herşey ama herşey bana onu anlatıyor
Canım..konunu sonundan okuduğumda yorum yaptım..sonra başa döndüm ve konuya dalıp kalmışım!
Döndüğümde gitmişsin..üzüldüm..nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi biliyorum...kansızlık yaşadığın için daha bir olumsuz düşünebilirsin...
Senin yaşadıklarının kat be kat fazlasını yaşadım...anlatsam inanki dayanamazsın....insanlar herşeye katlanıyormuş...seninki de geçecek...kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış...keşke mekan değiştirme imkanın olsa...eşinin durumunu da düşün...o da acılı...kendini toparlamayı başarırsan...eşinde mutlu olur...
Sağlıklı güzel günler diliyorum.
.
başınız sağolsun.çok üzüldüm.allah sabır versin.eşinizin ailesinin ilgisizliğini eşinize bildirin.sakince anlatın.kendisi de bilsin...
biraz önce bir arkadaşımın yanındaydım.o da sizin gibi sıkıntılı vakitlerinde(eşi gurbette amaliyat olurken ) eşinin ailesi hem gelmemişler hem de aramamışlar.
6aylık ölü doğum yaptım 61 kiloyla hamile kaldım hamileliğim boyunca hiç kımıldamadan yatmak zorundaydım son bir ayında çok kilo aldım 74 kiloyla doğum yaptım ama bebeğim hayatta olmadıgı için bu kiloları görmek beni psikolojik oalrak mahvediyor hala kendimi hamile sanıyorum çünkü moralim çok bozuk 13 temmuzda doğum yaptım ne kadar çabuk kilolarımı verirsem o kadar çabuk toparlanır gibi hissediyorum bu konuda ne olur yardımcı olur zayıflamak için her türlü fikir öneri tavsiyelerinizi bekliyorum ne içeyim ne yiyeyim ne yapayayım ayrıca van da yaşıyorum van da önerebileceğiniz bi diyetisyen var mı
eminimki bir çok kişi spora başla diyecek evimde her türlü spor aleti var koşu bandı bisiklet step mekik aleti var ama henüz lohusalık devam ediyor ve çok fazla kanamam oluyor zaten hamileleğim boyunca özellikle 5 ay boyunca hergün kananam olmuştu doğumda çok riskli olunca bünyem çok dermansız kaldı evde yürümek bile dağa çıkmak kadar zor oluyor birde kanamam artar diye korkuyorum keşke bende diğer hamileler gibi bir hamileleğim olsaydı onlar gibi doğum yapıp bebeğimi kucağıma alabilseydim şimdi küçük bir mezara bakmak yerine ona bakardım.....anlayacağınız moralim sıfırın altında bir milyon kendimi toparlamak istiyorum
doğum yapalı 48 gün oldu ama hala kanamam devam ediyor ama miktarı azaldı yinede devam ediyor doktorum 30.gün kontrole çağırdıgında herşey normal demişti ama 48 normal mi sanırım artık özre giriyor benimkisi ne yapmalıyım bilmiyorum bayram tatlininden sonra tekrar doktora gideceğim bakalım
Sanırım burası senin için günlük gibi oldu anlat anlattıkça rahatlarsın ama yine de iyi görünmüyorsun psikoloğa gidiyor musun mutlaka git kendine bunu yapma nasıl bişey olduğunu iyi biliyorum kaybetmedim ama 5.5 ay kaybetme korkusuyla yaşadım doktorlar bana ikinizden birinin yaşama şansı yüzde on dediği gün hastane bahçesinde saatlerce ağladığım anı unutmam unutamam ve sonrasında aylarda kuvözde kaldığındaki korkularımı çaresi yok evet ama en aza indirebilmelisin yoksa yaşayamazsın lütfen kendin için eşin için bunu yap psikoloğa git allah sabırların en büyüğünü versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?