- Konu Sahibi akillibidikk
snra bir deprem daha oldugu için okulların açılma tarihi ertelendi vanda eşimde dedi gel babamlara gidelim biz aradaık geliyoruz diye yaklaşık 12 saatlik bir yolculuktan sonra gittik köye kapdan gelen bi hş geldin denilir bir sarılıp öpülür adettendir ama yok kayınpedrrim dışında kimse bana bişey demedi ben gititm kayınvalidemin yanına elini öptüm tek kelime etmiyorlar benimle sırf eşim üzülmesin diye ben laf attım yüzsüz gibi ben knuştum kayınvalidemle eltimle neyse ertesi sabah ldu bunlar benimle tek tük knuşmaya başladılar tabi eltim daynamadı başladı tüm bilmedmiğim dedikduları anlatmaya benimle konuşmak için değil dedikodu yapmak için konuştuisanbulda ki bekar kaynıma iş yeri açmıştı bizde na kredi çekmiştik bir yıl önce bileziklerimide vermiştim hemen ödeyecekti ama bir yıl hiç ödemedi biz de iş yerini yeni açtı bunaltmayalaım işler düzene girsin gönderir diyorduk birde eşim kendi düğünümü için kredi çekmişti hepsi birikmeye başadı magdur oluyrduk eltim o sırada demez mi kaynım iş yerini batırdı 2-3 ay önce kapattı şirketi diye sonra büyük kaynım bir miktar kredi çekmiş küçük kaynıma ama karısından gizli küçük kaynımda bankaya taksidi ödemeyince eve yazı gelince büyük eltim yıkmış ortalıgı 2milyar ödemesi varmış ödememiş diye büyük kaynım gemide çelışıyor 7-8 ay sefere gidip 180-200 milyara yakın para alıyr çok zengin olmasına rağmen eşi 2 milyar için ya öder ya da seni boşarım dedmiş kaynananmda demesin mi haklı nasıl ödesek bu borcu diyp üstü kapalı bize siz ödeyin diyo bend ededim biz onun için 15 milyar kredi çektik bunun fiiazi var 5-6 milayarlık bileziiğim var onda daha onları ödemedi bana dedim ama kayınvalidem ee ne olacak ikinizde maaşlısınız size brç mu dayanır kocan öder diyr daha bunun gibi enayi yerine konan bir sürü laf yaklaşık bir hafta böyle söyleip durdular sonra benim eltim sürekli çocuklarını döver beddua eder bağırır dururu bende yapma diye uyardıgımda karışma doğur kendi çocuguna karış der durur sürekli çocuguna beddu ettiğinde deme öyle sen üzülürsün derim Allah senin başına versin de gör der ve aşırı meraklıdır biz oturma odasında yatıyruz ta gece 1-2 ye kadar kendi odasına gitmez yatmaya ve hatta derki bana göre çok ayıptır saat geç oldu sizinde dada bir işiniz varsa ben gideyim yatmaya çekimeyein siz gençsiniz gece rahat lun banyonuzu yapın der durur hatta sabahları daha biz yatarken erken saatte pat diye odaya dalar o da kaynanamda biz yatarken ben çok rahatsız oldugumu söyleyip eşim uyarmasına rağmen anlamıyorlar değilde sanki içeri girince ne görmeyi bekliyorsa hep her knuyu yatak odası muhabbetne getirir uatanmaz açık açık knuşur her lafı.... bi keresinde akşam oturuyoruz haberlere pür dikkat bakıyrum van la ilgili ne var diye eltim gitmiş kızının oyuncak bebeğine kızının kapşonlu switini giydirmiş sanki canlı bebek tutar gibi yavaşça getirip kucağıma koydu al sana bebeğini getirdim yaşıyor diye ama ben neye uğradıgımı şaşaırdım çok sinirlendim ne kaynanam ne de kayınpederim hiç bişey demedi güldüler haberlerdede maaşlara zam konusu konuşuluyordu daha üstüne kaynanam onlara para vermemizi hatırlatırcasına hadi gözün aydın maaşına da zam geliyor dedi ben zaten günlerdi her para konusundan kullanılan biri konumuna sokulmaktan gerilmiş biri olarak ve o uyuncak bebek konusunada kızmış biri olarak sinirlendim ve maaşı ben mi harcıyorum ki zammı göreyim dedim hemne kayın validem celallendi sen bizim böyle başımıza mı kalkacaksın diyip hiddetlendi bir sürü laf saydı bende dedim ki.... benide bir ana doğurdu kolayına kazanılmıyor o para deprem bölgesine gidip kazanıyorum dedim peki niye senin küçük oğlunun borcunu ödemek için mi düğünümü kendim yaptım beş kuruş harcamadınız bir sürü düğün borcu ödüyorum altınımı bileziklerimi aldınız daha birde kredi çektim oğluna daha ne parası vereceğim milayalık büyük oğlunun 2 milyarı için gelini oğlunu boaşamay kalktı bense paramı isteyince başımıza mı kalakacan oluyor madem öyle al bende istemiyorum oğluna benim kendi param kendime yeter dedim ama kim dinliyor bir sürü laf saydı bana