• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım

bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim
anneciğim nerdesin nerdesin minik kuzum dayanamıyorum sensizliği

canım arkadaşım kardeşim..çok üzüldüm maalesef benzer şeyler çok yaşanıyor...
canım..boş ver lanet eltini görümceni düşünmeyi..sen üstlerine gittikçe kendilerini kasacaklar..
ben düşük yaptığımda eltimle görümcem inanmadılar..2 aylıktı..karnı hiç şişmedi yalan söylüyodur dediler..allahtan eşimle gitmiştik dr a...

canım arkadaşım kardeşim..çok üzüldüm maalesef benzer şeyler çok yaşanıyor...
canım..boş ver lanet eltini görümceni düşünmeyi..sen üstlerine gittikçe kendilerini kasacaklar..
ben düşük yaptığımda eltimle görümcem inanmadılar..2 aylıktı..karnı hiç şişmedi yalan söylüyodur dediler..allahtan eşimle gitmiştik dr a...

anlayamıyorum böyle merhametsiz kalp taşımayan insanlara halbuki onlarında çocukları var onlarda anne olmuşlar ama anlamıyorlar anlamıyorlar

eltimle ve görümcem bana çok yakın oturuyorlar..
annemle kayınvaliden rahmetli..sadece istanbulda kızkardeşim var..
hamile kaldım...ve sonrasında dr acilen doğuma aldı eşimden başka kimse yoktu yanımda kız kardeşim o gece yola çıktı..
eltimi ve görümcemi aramadım bize muhtac oldu diyeceklerdi ben hamileyken bir defa ble aramadılar..
sonra doğumdan çıkınca beni odaya almışlar bebeğide diğer hastalar bunun kimsesi yokmu demiş..yok demişler sevaptır yardım edin demişler...
oğluşum 6 aylık olunca ..görümce geldi..beni çağırmadın çok kırıldım dedi..bir tişörtle pantolon almış ki ne aldının yada almadığının hiç bir önemi yok..

canım rabbim sabır versin o dediğin kötü hamilelik dönemim benimde geçti dokuz ay nasıl geçti çeken bilir.sürekli hastanelerdeydim çok düşük tehlikem oldu eşimin ailesinden kimse sormadı nasıl olduğumu kızım oldu inan okadar kıymetli oldum kı hepsi gel diye yalvarıyo.şuan onlarla aram çok iyi hı onlara karşı kırgınlığım geçtimi asla.insan kimin ne olduğunu en kötü gününde anlıyo eltiniz konusunda hiçte taviz vermeyin sadece aile mutluluğunuzu düşünün :70:

bir kaç gün önce doğum yaptıgım doktora gittim hala lohusalık bitmedi ve son bir haftadır aşırı kanamam oluyor diye doktor muayene etti söyleyeceklerini söyledi stresten uzak durmalısın üzüntü stres moral bozuklugu kanamanın devam etmesine neden oluyor çevrendeki insanlar evi bile yansa sana söylemeyecekler üzülmek için dedi bu arada psikiyatriste de gidiyoruz o da aynı şeyleri söyledi ve psikiyatrist bizim ailece de önceden tanıdıgımız bir insan benim hamile olmadan önceki halimide bildiği için çok yıprandıgımı sanki 15 yıl yaşamış gibi yıprandıgımı söyledi....
dün kayınvalidemi aradı eşim geçen hafta bebeğe gönderdikleri eşyaları gönderdiği kargo geldi mi ellerine diye sormaya aradı sonra bana verdi telefonu konuşayım diye ama her zaman kendiliğinden beni telefona isteyen kayınvalidem kendiliğinden istemedi eşim vermek isteyince de laf kalabalıgı yapıp almak istememiş telefonu neyse verdi telefonu aramızdaki konuşmayı aynen yazıyorum benmi yanlış anlamışım yoksa herşey çok açık belli mi
-anne nasılsın
-.......
-anne nasılsın iyimisin
-iyiyim sen nasılsın annen nasıl( annem gögğüs kanseri daha yeni ameliyat oldu da)
-çok şükür iyiyim annem da her geçen gün iyi oluyor kemoterapi almaya başlayacak bu hafta dedim
-iyi olursunuz olur hep hastalıklı (!!!) olacak değilsiniz ya dedi
-tabi iyi olucağız dedim hastalıklı olacak bir halimiz yok ki sonra konu değişsin diye geçen gün doğum yaptıgım doktora gittim oda bana tekrar hamile kaldıgımda da aynı sıkıntıları yaşama ihtimalim oldugunu yine hep yatmam gerekebilirmiş kanamam düşük tehlikem olabilirmiş eğer bebğin eşi rahimde iyi bir yere tutunamazsa dedi ona göre kendini hazırla dedi sana bakacak biri ayarlayıp hamile kal dedi
-yani.......
- sen ne zaman gelirsen bizim yanımıza kalmaya ancak o zaman torunun olabilecekmiş dedim
-.............eeeeeee.......eeeeeee..... ameliyat filan olsan olmuyormuymuş
-ameliyatlık bir durumum yok ki herşey normal bütün hamilelerde düşük ve kanama tahlikesi olabilirmiş
-.........eeeeee.......eeeeee.........eeee o zaman bu taraflara gelince hamile kalırsın sende dedi
-bizim o taraflara gelmemiz ancak seneye temmuzda tayinimiz çıkarsa olur o da kim bilir nereye çıkacak dedim
--.........eeeeee.......eeeeee.........eeee o zaman bu taraflara gelince hamile kalırsın işte sende dedi
--(aynı cümleyi iki kez üst üste söyleyince ben çok şaşırdım çünkü eşim benim annem ameliyat olmaya gidince diyordu annemi çağırırım o yanımızda kalır bakar sana da bebek olunca da ona da bakar onu köye bağlayan bişey yok diyordu çok emin bi şekilde bende ondan şaşırmış bi şekilde ve kırıldıgımı belli edecek şekilde dedim ki) ....yani annem ben gelemem de bakamam da mı diyorsun
--- eeee nasıl geleyim burda eltin çocuklar var dedi
--- dedim onun annesi yalnız yaşıyo o gelir ya da o annesinin yanına gider zaten gitmeyi çok istiyorum diyordu hep
---eeee olur mu hiç öyle köy yeri ev boş bırakılır mı dedi
--- bende dedim evlat için herşey yapılmaz mı benim annem de evini bağını bahçesini herşeyi bırakıp geldi hatta o evde olmadıgı için bahçedeki ağaçlar yanmış itfaiye gelmiş ama o çocugumun bana ihtiyacı var isterse ev yansın dedi :((((
---- eeee sen bi hamile kal bakalım düşünürüz bişeyler dedi yarım ağız bi şekilde
---- bende illa sıkıntılı bir hamilelik olacak değil ya nasip işi Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur benim kanmalarımın olmasının tek nedeni köy okulunda öğretmen oldugum için okul yolunda dolmuş sarsıyordu ondan kaynakalndı hep yoksa senin dediğin gibi hastalıklı bir halim yok hem Allah kimseyi kimsye muhtaç etmesin kimin kime ne zaman muhtaç olacağını Allah bilir dedim tabi sen bunları daha iyi bilirsin anne dur oğlun istiyor bişey söyleyecekmiş dedim verdim telefonu eşime o da anladı üzüldüğümü öylesine konuştu

sonra eşimle karşılıklı konustugumuzda dedim annene ne oldu niye böyle hem soguk hem kırıcı konuştu diyebilirdi ki kızım üzülme doktorlarda yanılabilir inşallah bir daha hamile kalırsın bu sefer daha rahat geçer hamileliğin de bebeğini kaybetmez kucağına alırsın gerekirse ben gelir bakarım sana şimdiden bunları düşünme diyebirdi dedim kimbilir ne zman bebeğimiz olacakta annene ihtiyac duyacağız şimdiden böyle konusması çok tuhaf ne bileyim ben annemden böyle annelik görmediğime çok şaşırdım dedim belki ben el kızı olabirim ama sende le oğluydun benim annem seninle nasıl ilgilendi hem maddi hem manevi dedim o zaman eşim dediki yaklaşık on gün önce babamlar bende 200 milyon para istedi biz de bu ay çok sıkışık oldugumuza göndermedim dedi dedim bana niye demedin üzülürdün çünkü hastane için o kadar masraf yaptık annenler bunu bildiği halde usulende de olsa ihtiyacınız var mı diye sormak yerine daha birde istiyorlar der üzülürdün diye sana söylemedim dedi. o zamn anlaşıldı annenin tepkisi parayı göndermedik diye gerçek yüzünü gösterdi birde bu bebk eşyalırını gönderince yengende doldurmuş bir güzel çünkü bunu hep yapıyor annen de böyle tepkili konuştu ama ben unutsam bile Allah unutmaz dedim üstelik biz maddi oalrak o kadar çok sıkışığız ki eşimin abisi için banka dan kredi çektik kendi düğün borçlarımız var evin giderleri evin mecburi faturaları ödenince elimizde çok cüzi bir rakam kalıyor ki kayınpederimin istediği 200 milyon bizim için çok büyük para gibi geliyor önceden de çok istediği oldu eksiden çekip yine göndermiştik ama bu sefer dur bakalım göndermeyince ne olacak diye göndermemiş eşim çünkü çok da gerekli olan bir şey için lazım değilmiş sonradan da alınabilirmiş ama...................

hayat bana gerçek yüzünü erkenden gösterdi ve önümü görmemi sağladı kısacası tırnağın varsa başını kaşırsın diye boşa dememişler hiç ona buna paramı vermeyeceğim herkes ayağını yorganına göre uzatsın parası yoksa keyfi haracamalar yapmasınlar ben de eğer hamile kaldıgımda sıkıntı yaşarsam yine nasıl ki çocuklar için bakıcı tutuluyor kendim içinde tuttarım zaten bakıcının yapacağı bişey yok sadece benim birden kanamam olursa benimle taksiye binip hastaneye götürecek tek yapacağı bu kadar paran varsa olurlar kulun paran yoksa yokluktur sonun

hala unutamıyorum kayınvalidemin gelemem demesini köydeki evi nasıl boş bırakayım demesini anlamıyorum oda bir anne anne olmak kolay mı merhameti yok mu hiç oğlunun canından can gitmiş ama umurunda mı ne kaybedek dil ucuylada olsa gönlümüzü alsa kırmasa

eltimle ve görümcem bana çok yakın oturuyorlar..
annemle kayınvaliden rahmetli..sadece istanbulda kızkardeşim var..
hamile kaldım...ve sonrasında dr acilen doğuma aldı eşimden başka kimse yoktu yanımda kız kardeşim o gece yola çıktı..
eltimi ve görümcemi aramadım bize muhtac oldu diyeceklerdi ben hamileyken bir defa ble aramadılar..
sonra doğumdan çıkınca beni odaya almışlar bebeğide diğer hastalar bunun kimsesi yokmu demiş..yok demişler sevaptır yardım edin demişler...
oğluşum 6 aylık olunca ..görümce geldi..beni çağırmadın çok kırıldım dedi..bir tişörtle pantolon almış ki ne aldının yada almadığının hiç bir önemi yok..

belkide muhatçlık ihtiyaç duydugum şey onların fiziksel olarak yanımda olmaları değil ama manevi olarak olmalarıda bu kadar mı imkansız ya da benim duygularım iyice allak bullak oldu ağlamaktan gözlerim kurudu çünkü benim bebeğimdi canımdan can gitti doğum yaptım ama ölüsünü bile kucağıma alamadım

sabah uyandıgımda göbeğimi sivrisinek ısırmış kaşaıntısına uyandım ama o kadar çok ağladım ki çünkü hamileykende bi kere yine sivri sinek ısırmıştı ama biz nasıl dalga geçiyorduk eşimle pis sinek bıdıgımızın burnunu mu ısırdın pis sinek bıdıgımızın tötişinimi ısırdın pis sinek bıdıgımızı ham mı yaptın diye gülüp dalga geçip mutlu oluyorduk bir sinek ısırıgı bile zamnaında bu kadar mutlu ederken şimdi canımı çok yakıyor

arkadaşım kusura bakma lütfen ben düşük yaptım ve 8 sene sonra mucize eseri hamile kaldım..ve çok zor bir hamilelik geçirdim..sadece eşim vardı okadar..33 yaşındayım bu arada...dr bebek hayati tehilikeye girdi hemen almamız gerek dedi rabbim onu bize bağışladı..
öncesinde yada sonrasında kimseden bir şey beklemndim..bu insanlar benim ...etmi,şler..menevi destek manevi hisleri olan insandan beklenir..

sen neden eşinin ailesini düşünüyorsunki..allaha sığın yasin oku namaz kıl elinden geliyorsa rabbimizle paylaş...onları aklından çıkar bak şanslısınki uzağındalar asla yakın olmayıda düşünme tavsiyem...

bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim bebeğim
anneciğim nerdesin nerdesin minik kuzum dayanamıyorum sensizliği

öyle icten yazmisinizki icim burkuldu :43:

ALLAH bu mübarek kadir gecesi hatrina sana en kisa zamanda yeniden hamile kalmayi nasip etsin INSALLAH AMiN

sen neden eşinin ailesini düşünüyorsunki..allaha sığın yasin oku namaz kıl elinden geliyorsa rabbimizle paylaş...onları aklından çıkar bak şanslısınki uzağındalar asla yakın olmayıda düşünme tavsiyem...

sanırım ben onları sevmiştim ve benimsemiştim canım annem gezmeye gelmiti yan ımıza hamile oldugumu öğrenince ve sıkıntılı oldugunu duyunca gitmedi o zaman zarfında kayınvalidem hep annem oldugu için yanımızda olmadıgını ima ederdi ve birçok yönden de kullanırdı bizi şimdi aptallıgıma yanıyorum aldanmışlıgıma yanıyorum acım yenioldguna daha umursamaz davranamıyorum bunca şeye ragmen sürekli ilgi bekliyorlar para bekliyorlar niye aramıyorsunuz diyip duruyorlar bunaltıyorlar ondan belkide daha kafamdan çıkartamıyorum ve eşim bu duruma çok üzülüyo onada da kıyamıyorum

arkadaşım kusura bakma lütfen ben düşük yaptım ve 8 sene sonra mucize eseri hamile kaldım..ve çok zor bir hamilelik geçirdim..sadece eşim vardı okadar..33 yaşındayım bu arada...dr bebek hayati tehilikeye girdi hemen almamız gerek dedi rabbim onu bize bağışladı..
öncesinde yada sonrasında kimseden bir şey beklemndim..bu insanlar benim ...etmi,şler..menevi destek manevi hisleri olan insandan beklenir..

çok şükür çok çükür çok şükür ki bebeğini kucağına almışsın inşalalh senin için herşey daha güzel olur

belki duygularımın yoğunlugundan sanki sürekli birilerinden bişeyler bekleyen birisi gibi anlaşılacak cümleler kursamda kimseden pek bişey beklemem güvendirilmek acı şekilde törpülenmek yaktı canımı haketmedikleri değeri vermişim

Canım Rabbim sana ve eşine sabır versin inşallah ve tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bebekler nasip eder sana inşallah
Seni çok iyi anlayabiliyorum,ben hamile kaldığımda da eşim k.validemi arayıp haber verdi,hımmm iyi dedi sadece.Ben kendimi geçtim ama eşim çok çok üzüldü.Malesef bazı insanlar çok acımasız oluyorlar ve kendi çıkarları herşeyin önünde geliyor.Siz eşinizle birbirinize sımsıkı sarılıp destek olduktan sonra,her türlü zorluğun üstesinden gelirsiniz.Dengesiz eltini zaten hiççççççççççç takma kafana,herkes kendine yakışanı yapar.Eşinle birlikte hep mutlu olun inşallah.Annene de Allah şifa versin,çok geçmiş olsun.

Canım Rabbim sana ve eşine sabır versin inşallah ve tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bebekler nasip eder sana inşallah
Seni çok iyi anlayabiliyorum,ben hamile kaldığımda da eşim k.validemi arayıp haber verdi,hımmm iyi dedi sadece.Ben kendimi geçtim ama eşim çok çok üzüldü.Malesef bazı insanlar çok acımasız oluyorlar ve kendi çıkarları herşeyin önünde geliyor.Siz eşinizle birbirinize sımsıkı sarılıp destek olduktan sonra,her türlü zorluğun üstesinden gelirsiniz.Dengesiz eltini zaten hiççççççççççç takma kafana,herkes kendine yakışanı yapar.Eşinle birlikte hep mutlu olun inşallah.Annene de Allah şifa versin,çok geçmiş olsun.

Allah razı olsun muhahkkak dediklerini yapacağım ama biraz zaman geçip nefes almamız gerekiyor bunaltmasalar belkide bu kadar sıkıntı olmaz birde daha para istmeleri insanı çıldırtıyor

Allah razı olsun muhahkkak dediklerini yapacağım ama biraz zaman geçip nefes almamız gerekiyor bunaltmasalar belkide bu kadar sıkıntı olmaz birde daha para istmeleri insanı çıldırtıyor

canım o para isteme olayı bizde de var malesef.Eşim her ay annesine mutlaka gönderir ama buna rağmen göndermedin,hayırsız evlatsın,eşin kışkırtıyor laflarını hep duyarız.Daha geçen hafta 3 görümcem geldi yanımıza,en pahalı markalı kıyafetlerin hepsini eşime aldırdılar.Alsın lafım yok ama kıymet bilseler,nankörlük etmeseler sorun değil.Böyle olunca kendi evlatlarını soğutuyorlar kendilerinden.Allah büyük ama kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.Bizleri kandırdıklarını zannederler,enayiği yerine koyup keyif sürerler belki ama Allahı kandıramazlar,eden elbet bulur öbür dünyaya kalmadan hak ettiğini.

Sen şimdi sağlığından başka birşeyi takma kafana,Allahın izniyle yakında bebekin de öyle tutuncak ki anne karnına 9 ay 10 gün sona sapasağlam kucağına alacaksın.Çok canım acıdı okurken,bu kadar kişi dua ettik Rabbim kabul etsin.Sen kayınvalidenin bakmasıını vs düşünme,orasını halledersiniz,bebekin olsun en kısa zamanda inşallah.Hem de şöyle ikiz vermiyomu Allah sana bi pembecik-bi mavicik alırsın herşeyi.
Çektiğin acıyı kimse anlayamaz haklısın,eşinin annesi cehaletinden demiştir öyle,yoksa kim umursamaz annee karnında olsa dahi torununu kaybetmeyi...Düşüncesizlik yapmış.
Sadece sağlığına odaklan,ve bebekin için hayaller kur,hakkınızda en hayırlısı olsun.

Sen şimdi sağlığından başka birşeyi takma kafana,Allahın izniyle yakında bebekin de öyle tutuncak ki anne karnına 9 ay 10 gün sona sapasağlam kucağına alacaksın.Çok canım acıdı okurken,bu kadar kişi dua ettik Rabbim kabul etsin.Sen kayınvalidenin bakmasıını vs düşünme,orasını halledersiniz,bebekin olsun en kısa zamanda inşallah.Hem de şöyle ikiz vermiyomu Allah sana bi pembecik-bi mavicik alırsın herşeyi.
Çektiğin acıyı kimse anlayamaz haklısın,eşinin annesi cehaletinden demiştir öyle,yoksa kim umursamaz annee karnında olsa dahi torununu kaybetmeyi...Düşüncesizlik yapmış.
Sadece sağlığına odaklan,ve bebekin için hayaller kur,hakkınızda en hayırlısı olsun.

bal damlıyor ağzınızdan Rabbim her daim yardımcımız olur inşalalh
kayınvalidemi ben çok seviyordum çok acıyordum haline ondan bu kadar çok etkilendim üstelik kayınvalidemin son çocgu karnında ölmüş sanırım 15 gün kadar yogun bakımda kalmış aslında en iyi anlayabilecek o ama ne bileyim sanırım derdimden ne dediğimi bilmiyorum herkes hakettiği gibi yaşar bizde böyle bir muameleyi haketmişizki yaşıyoruz az kaldı okullar açılacak birsürü öğrencilerim glecek onlarla unutacağım herşeyi o zaman eşimde bu kadar çok üzülmeyecek çünkü onun da aklı öğrencileriyle dağılacak

bal damlıyor ağzınızdan Rabbim her daim yardımcımız olur inşalalh
kayınvalidemi ben çok seviyordum çok acıyordum haline ondan bu kadar çok etkilendim üstelik kayınvalidemin son çocgu karnında ölmüş sanırım 15 gün kadar yogun bakımda kalmış aslında en iyi anlayabilecek o ama ne bileyim sanırım derdimden ne dediğimi bilmiyorum herkes hakettiği gibi yaşar bizde böyle bir muameleyi haketmişizki yaşıyoruz az kaldı okullar açılacak birsürü öğrencilerim glecek onlarla unutacağım herşeyi o zaman eşimde bu kadar çok üzülmeyecek çünkü onun da aklı öğrencileriyle dağılacak

canımsın benim,kayınvalideni de sevmeye devam et,farzetki annen eksik bir laf konuştu,silebilirmiydin?hayır...insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor işte,biz çocukken onlar bize katlanmış,onlar yaşlıyken de biz alttan alcaz,Allah elbette herşeyi görendir,şimdi çektiğin üzüntünün mükafatını alacaksın ben kalpten inanıyorum,eşin de çok büyük destek anladığım kadarıyla...eşinle birlikte bu kötü şeyleri atlatacaksınız ve seneye bu zaman bebekin kucakında olacak belki.
benim eşimin omzu dünyanın en güvenli yeridir benim için,sen de eşinin omuzuna yaslan bu acıyı ikiniz paylaşıyorsunuz, en iyi o anlayabilir seni...bütün kötü,kara düşünceleri unut...herşey çok güzel olacak,ki iyi niyetli olduğun mesajlarından bile anlaşılıyor.
bütün sorunlarını kapının dışında bırak yepyeni,çok güzel şeyler olacak inşallah,bikaç aya kadar "hamileyim kızlaaaar:64::nazar:" diye başlık açacaksın...
inşallaaaah!

canım benim, hikayen çok hüzünlendirdi beni.
Rabbim sana ne güzel eş vermiş, birbirinize destek olup bütün herşeyi aşarsınız.
Öyle boş boş insanlarıda hiç takma, onlardan her yerde var..
İnşallah, kendini hazır hissedince, birdaha hamile kalıp herkesle bu güzel haberi paylaşırsın.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Back