- Konu Sahibi akillibidikk
doğum yapalı 48 gün oldu ama hala kanamam devam ediyor ama miktarı azaldı yinede devam ediyor doktorum 30.gün kontrole çağırdıgında herşey normal demişti ama 48 normal mi sanırım artık özre giriyor benimkisi ne yapmalıyım bilmiyorum bayram tatlininden sonra tekrar doktora gideceğim bakalım
55. gün oldu kanamam bitmedi doktora gittim muayene bile etmeden 60ı geçerse gel dedi. sonra başka doktora gittim 21 drajeli bir hap verdi bunu kullan dördüncü güne geçer dedi dördüncü bitti sandım ertesi sabah yine başladı bugün 70 gün oldu ve hala bitmedi kanamam devam ediyor 25 şubatta hamileleiğim ilk kanması başlamıştı 25 şubattan beri kanamam devem ediyoraralıksız 25 şubat- 21 eylül oldu hala bitmedi ortalama 200 gün hergün istisnasız 3 ped değiştiriyorum( çok olan günleri ve doğum yaptıgımdaki ve 10 kez düşük tehlikesi atlattığım zamanki olan aşırı kanamaları hiç hesaba katmıyorum bile) 200gün x 3ped= 600ped her pakettede 10 tane ped varsayarsak yaklaşık 60 paket ped kullanacak kadar kanamam olduguna göre diğer kanamaları da hesaba katınca ve bebeğimi de kaybettiğimi de önceliğe ekleyince benim yaşamam bile bir mucize belkide bir amacı yok yaşamamın ölmek sitiyorum hayat bana zor geliyor artık yük olmaktansa aldıgım nefesi sonlandırmak belkide tek doğru olanı