aaa ama bak oldu mu şimdi? tamam burdan klavye başında konuşmak kolay ama canım sen de kendini salma bu kadar ne olur? azıcık bir silkelen arkadaşım? neler yaşadın, neler anlattın ... yaşadıkların kesinlikle kolay şeyler değil... belli ki bugün buraya yazdıklarından çok daha fazla şeyler yaşamışsın ... az çok tahmin edebiliyorum...ama sen böyle kendini saldıkça sıkıntılar uzaklaşmaz tam tersine derdi , kederi kendine çekersin canım..
bak daha 10 gün önce eşime karşı sinir küpü halindeydim eşim kızımı alıp gezmeye gittiğinde oturdum , uzun uzun düşündüm... ben yapamıyorum, buraya kadarmış, artık kaldıramıyorum, kızım için bile duramayacağım dedim.. oturdum , boşandıktan sonra şunları şunları yaparım diye resmen planlama yaptım.. bunları düşünürken hissettiğim en yoğun duygu neydi biliyor musun? "PİŞMANLIK" keşke evlenmeseydim, keşke o kadar masraflara dikkat edeceğim diye kendimi bu kadar kasmasaydım... eşim tek başına diye, gittim davetiyenin en ucuzunu, nikah şekerinin en ucuzunu tercih ettim, gelinliğimi bile kiraladım ama çok uygun fiyata getirdim.. sonuç böyle mi olacaktı? ben bunu haetmemiştim, sadece bunu değil 7 sene boyunca yaşadıklarımı da hiç haketmemiştim... biraz sakinleştikten sonra yaşadığımız onca şeye rağmen birbirimize sevgiyle baktığımızı farkettim. işte bu dedim :)
eşine kızgın ve kırgınken pişmanlık hissetmen son derece normal.. çünkü sen insansın ve hissetmen gerekeni hissettin.. buraya kadar hiç bir gariplik yok... sular biraz daha durulunca otur enine boyuna düşünürsün halen pişmanlık hissediyorsan ona göre yolunu çizersin ama bence bunlar geçici bir durum ve zihnin olaylara bu şekilde tepki veriyor...
keşke yanında olabilseydim de yazdıklarımdan çoook daha fazlasını konuşma şansım olsaydı
daha doğrusu dinleme şansım olsaydı
( şöyle karşılıklı kahvelerimizi içerdik kah konuşur kah dinlerdik rahatlardık değil mi tatlım :)
son bir şey soracam ama çevrende senin sıkıntılarını paylaşacağın, güvenilir çok yakın bir arkadaşın var mı? her şeyi konuşarak çözemeyiz belki ama sıkıntıları paylaşmak insanı gerçekten rahatlatıyor..
dualarımdasın canım... yarın Miraç Kandili... şimdiden kandilin mübarek olsun canım ..