• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım

6aylık ölü doğum yaptım 61 kiloyla hamile kaldım hamileliğim boyunca hiç kımıldamadan yatmak zorundaydım son bir ayında çok kilo aldım 74 kiloyla doğum yaptım ama bebeğim hayatta olmadıgı için bu kiloları görmek beni psikolojik oalrak mahvediyor hala kendimi hamile sanıyorum çünkü moralim çok bozuk 13 temmuzda doğum yaptım ne kadar çabuk kilolarımı verirsem o kadar çabuk toparlanır gibi hissediyorum bu konuda ne olur yardımcı olur zayıflamak için her türlü fikir öneri tavsiyelerinizi bekliyorum ne içeyim ne yiyeyim ne yapayayım ayrıca van da yaşıyorum van da önerebileceğiniz bi diyetisyen var mı
eminimki bir çok kişi spora başla diyecek evimde her türlü spor aleti var koşu bandı bisiklet step mekik aleti var ama henüz lohusalık devam ediyor ve çok fazla kanamam oluyor zaten hamileleğim boyunca özellikle 5 ay boyunca hergün kananam olmuştu doğumda çok riskli olunca bünyem çok dermansız kaldı evde yürümek bile dağa çıkmak kadar zor oluyor birde kanamam artar diye korkuyorum keşke bende diğer hamileler gibi bir hamileleğim olsaydı onlar gibi doğum yapıp bebeğimi kucağıma alabilseydim şimdi küçük bir mezara bakmak yerine ona bakardım.....anlayacağınız moralim sıfırın altında bir milyon kendimi toparlamak istiyorum

Son düzenleme:
canım ben karbonhitratı bayağı bir kestim öyle zayıflayabilirsin..benim konum var ona bir bak istersen..

ne çok özlüyorum seni bir bilsen

Ah...canım beniiim....geçmiş olsun...daha çok yeni...acını çok iyi bilenlerdenim...zayıflamayı takma kafana...daha zaman var...
bol bol su iç...herşey bizler için...ya kucağına alıp,besleyip büyütseydin??? böyle düşün...beterin beteri var...
Öyle mezarlık falan düşünüp durma...hepsi geçicek ama zaman işte.

.

Ah...canım beniiim....geçmiş olsun...daha çok yeni...acını çok iyi bilenlerdenim...zayıflamayı takma kafana...daha zaman var...
bol bol su iç...herşey bizler için...ya kucağına alıp,besleyip büyütseydin??? böyle düşün...beterin beteri var...
Öyle mezarlık falan düşünüp durma...hepsi geçicek ama zaman işte.

.

bir bilsen ne fırtınalar kopuyor içimde çevremde herşey ama herşey bana onu anlatıyor

bir bilsen ne fırtınalar kopuyor içimde çevremde herşey ama herşey bana onu anlatıyor

Canım..konunu sonundan okuduğumda yorum yaptım..sonra başa döndüm ve konuya dalıp kalmışım!
Döndüğümde gitmişsin..üzüldüm..nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi biliyorum...kansızlık yaşadığın için daha bir olumsuz düşünebilirsin...
Senin yaşadıklarının kat be kat fazlasını yaşadım...anlatsam inanki dayanamazsın....insanlar herşeye katlanıyormuş...seninki de geçecek...kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış...keşke mekan değiştirme imkanın olsa...eşinin durumunu da düşün...o da acılı...kendini toparlamayı başarırsan...eşinde mutlu olur...
Sağlıklı güzel günler diliyorum.

.

Canım..konunu sonundan okuduğumda yorum yaptım..sonra başa döndüm ve konuya dalıp kalmışım!
Döndüğümde gitmişsin..üzüldüm..nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi biliyorum...kansızlık yaşadığın için daha bir olumsuz düşünebilirsin...
Senin yaşadıklarının kat be kat fazlasını yaşadım...anlatsam inanki dayanamazsın....insanlar herşeye katlanıyormuş...seninki de geçecek...kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış...keşke mekan değiştirme imkanın olsa...eşinin durumunu da düşün...o da acılı...kendini toparlamayı başarırsan...eşinde mutlu olur...
Sağlıklı güzel günler diliyorum.

.

zaten birçok şeyi ona yansıtmak istemediğim için burada yazarak rahatlıyorum onun üzülmesine hiç dayanamıyorum

doğum yapalı 48 gün oldu ama hala kanamam devam ediyor ama miktarı azaldı yinede devam ediyor doktorum 30.gün kontrole çağırdıgında herşey normal demişti ama 48 normal mi sanırım artık özre giriyor benimkisi ne yapmalıyım bilmiyorum bayram tatlininden sonra tekrar doktora gideceğim bakalım

49 gün oldu ama hala kanmam devam ediyor....

bugün kayınvalidemi aradı ne kadar sıkıntı yaşasakta adı bayram aramak gerekir eşimin de kalbi kırılmaz mutlu olur diye kayınvalidemi aradım anne nasılsın dedim iyyiim dedi sustu bende iyiyim dedi artık o susunca sonra bayramın mübarek olsun ellerinden öperim dedim sağol dedi yine sustu bende hepimize iy baramlar deyip kayınpederimle konuşmak istedim verdi telefonu ama kayınpederimin bir KIZIMMMMMMM diyişi vardı Allah ondan bin kez razı olsun

başınız sağolsun.çok üzüldüm.allah sabır versin.eşinizin ailesinin ilgisizliğini eşinize bildirin.sakince anlatın.kendisi de bilsin...

başınız sağolsun.çok üzüldüm.allah sabır versin.eşinizin ailesinin ilgisizliğini eşinize bildirin.sakince anlatın.kendisi de bilsin...

eşimden hiç birşey gizlemem oda benden gizlemez mesela sorsam ki ablan konuşurken beni sordu mu yada beni istedi mi telefona desem ve oda istemediyse derki istemedi

biraz önce bir arkadaşımın yanındaydım.o da sizin gibi sıkıntılı vakitlerinde(eşi gurbette amaliyat olurken ) eşinin ailesi hem gelmemişler hem de aramamışlar.

biraz önce bir arkadaşımın yanındaydım.o da sizin gibi sıkıntılı vakitlerinde(eşi gurbette amaliyat olurken ) eşinin ailesi hem gelmemişler hem de aramamışlar.

anlam vermek imkansız sonuçta onlarda insan onlarda anne baba onlarda saygı duyulmak değer verilmek isterler kendileri hiç bunları bilmezken

6aylık ölü doğum yaptım 61 kiloyla hamile kaldım hamileliğim boyunca hiç kımıldamadan yatmak zorundaydım son bir ayında çok kilo aldım 74 kiloyla doğum yaptım ama bebeğim hayatta olmadıgı için bu kiloları görmek beni psikolojik oalrak mahvediyor hala kendimi hamile sanıyorum çünkü moralim çok bozuk 13 temmuzda doğum yaptım ne kadar çabuk kilolarımı verirsem o kadar çabuk toparlanır gibi hissediyorum bu konuda ne olur yardımcı olur zayıflamak için her türlü fikir öneri tavsiyelerinizi bekliyorum ne içeyim ne yiyeyim ne yapayayım ayrıca van da yaşıyorum van da önerebileceğiniz bi diyetisyen var mı
eminimki bir çok kişi spora başla diyecek evimde her türlü spor aleti var koşu bandı bisiklet step mekik aleti var ama henüz lohusalık devam ediyor ve çok fazla kanamam oluyor zaten hamileleğim boyunca özellikle 5 ay boyunca hergün kananam olmuştu doğumda çok riskli olunca bünyem çok dermansız kaldı evde yürümek bile dağa çıkmak kadar zor oluyor birde kanamam artar diye korkuyorum keşke bende diğer hamileler gibi bir hamileleğim olsaydı onlar gibi doğum yapıp bebeğimi kucağıma alabilseydim şimdi küçük bir mezara bakmak yerine ona bakardım.....anlayacağınız moralim sıfırın altında bir milyon kendimi toparlamak istiyorum

doğum yapalı 48 gün oldu ama hala kanamam devam ediyor ama miktarı azaldı yinede devam ediyor doktorum 30.gün kontrole çağırdıgında herşey normal demişti ama 48 normal mi sanırım artık özre giriyor benimkisi ne yapmalıyım bilmiyorum bayram tatlininden sonra tekrar doktora gideceğim bakalım

49gün oldu ve kilom 70

dün gece çok güzel bir rüya gördüm rüyamda bir kızım olmuş ama bebeğim de altı aylıkken doğmuş rüyamda hastane tarzında bir odada yatıyoruz ve bebeğin kırkı çıkmış yani kırk günü geçmiş ama ben doğdugundan beri hiç kucağındam indirmiyorum korkuyorum çok küçük ya indirirsem ya onada bişey olursa ya onu da kaybedersem diye diğer bebeğimi altı aylıkken ölü olarak doğdugundan korkuyorum nedenini bilmiyorum ama doktor bana sütünü verme yoğurdu sulandırarak ver bebeğe diyor bende sürekli bebeğime yoğurt yediriyorum ve ye kızım ye de büyü biran önce geliş yaşıtlarından gelişimin geri kalmasın yede güçlü ol diyorum ama sürekli güçlü ol kzım güçlü ol sakın sende bizi bırakıp gitme diyorum oda sürekli ayaklarıyla oynuyor ve ayağının üstünde durmaya çalışıyor annem de biran yanımda beliriyor ve diyorki kzım bak erken doğdu ama maşlalah iyi bakıyon bak nasılda ayakları güçlü diyor annem öyle söyleyince ve anneminde yanımda oldugunu hissedince bende boşalıyorum artık ağlıyorum annem ya ilk bebeğimide kucağıma aldıktan sonra böyle besleyip sevdikten sonra kaybetseydim ben ne yapardım nasıl dayanırdım diyorum ama o kadar güzel bir bebek ki o kadar güzel bebekler ilk doğduklarında minicik kıpkırmızı çirkin gelirler bana amarüyamdaki bebek sanki 3-4 aylık olmuş doğlalı gibi teni dolu dolu yanakları ve bana benziyor ama o kadar sevimli okadar sevimli tarifi yok bunun uynadıgım zaman uyanmak hiç istemiyordum ve ilk defa bebeğimi görüm rüyamda rüya bile olsa kucağımdaydı ve benim bebeğimdi ne diyeyim ki siz beni anlarsınız

Sanırım burası senin için günlük gibi oldu anlat anlattıkça rahatlarsın ama yine de iyi görünmüyorsun psikoloğa gidiyor musun mutlaka git kendine bunu yapma nasıl bişey olduğunu iyi biliyorum kaybetmedim ama 5.5 ay kaybetme korkusuyla yaşadım doktorlar bana ikinizden birinin yaşama şansı yüzde on dediği gün hastane bahçesinde saatlerce ağladığım anı unutmam unutamam ve sonrasında aylarda kuvözde kaldığındaki korkularımı çaresi yok evet ama en aza indirebilmelisin yoksa yaşayamazsın lütfen kendin için eşin için bunu yap psikoloğa git allah sabırların en büyüğünü versin sana

Sanırım burası senin için günlük gibi oldu anlat anlattıkça rahatlarsın ama yine de iyi görünmüyorsun psikoloğa gidiyor musun mutlaka git kendine bunu yapma nasıl bişey olduğunu iyi biliyorum kaybetmedim ama 5.5 ay kaybetme korkusuyla yaşadım doktorlar bana ikinizden birinin yaşama şansı yüzde on dediği gün hastane bahçesinde saatlerce ağladığım anı unutmam unutamam ve sonrasında aylarda kuvözde kaldığındaki korkularımı çaresi yok evet ama en aza indirebilmelisin yoksa yaşayamazsın lütfen kendin için eşin için bunu yap psikoloğa git allah sabırların en büyüğünü versin sana

""ikinizden birinin yaşama şansı yüzde on dediği gün "" Allah sabırların en büyüğünü versin bende kendimi pek normal bulmuyorum doğum yaptıktan bir hafta kadar sonra gitmiştim doktora birdaha gitmedim gitmek istiyorum ama şu okul dönemi başlasın diye bekliyorum biliyorum okul öğrenciler benim de eşiminde aklını çok dağıtacak buda doktora gittiğimiz zaman anlatacağımız konuların detayını azaltacak gibi geliyor saçma bişey belki ama kabullenmeyi kabullenmek istemiyorum

Back