Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bazıları '' aa bakın benim bir vajinam ıkı yumurtalığım var ikiside tıkır tıkır çalışıyor haa'' alt metnini insanlara vermek için çoğalıyor. Yoksa bunlar kim bir insan büyütmek kim. Kendileri insan değil ki daha. Neyse.

Amin, dunya uzerindeki tum yavrulari, icinde sizin yavrular ve oglumla birlikte bagislasin insallah.
Amin inşallah…

Bu konu beni çok üzdü.

Yavruya ayrı, anneye ayrı üzülüyorum…

Annede de anlamadığım bir durum var. Çaresiz gösterme durumu. Sadece evladı için değil kendisi için de. Eşini hep iyi gösterme çabası. Mahcup olacağını mı sanıyor nedir? Biz kimiz ki? @tivoli26 ‘nın kocası kötü olsa ne iyi olsa bize ne? Bu aklama neden? Her yaz köye götüren adam nasıl iyi olabilir? Bu adamdan neden çocuk yapılır kendisi de, kendi anne babası da istemediği halde?

Bir çıkmaz sokak…

Vajinusmus cok kotu bir durum. Evlenince ilk 2 hafta iliskiye giremedik. Benim korkum ve adet donemimden dolayı. Derhal bu konuyu cozmem lazım dedim. 2 haftada bile beni mutsuz etti bu durum. Yıllardır bir problem varsa hemen cozulmeli. Uzuluyorum..

Ben Tivoli’ye uzulmeyi birakali cok oldu. Akil kullanilmak icin. Kendininki yetmiyorsa da 73 sayfa boyunca herkes tedavi ol dedi. Birimizin sozunu dinleseydi.

Ama kizi icin cok uzgunum. Ebeveynlerden yana sansi yok. Dilerim bahti guzel olsun yavrunun.

Gitmiş zaten…

Hani sizin bir komşu çocuğu vardı elinden her şeyi alıyordu sizin çocuk onunla oynamak istiyordu o çocuk her şeyi firlatiyordu sen ağzını acamiyordun ya ondan çocuk korkmuş olabjlir mi Tivoli

Cocugu iyice insan içine çıkmaz yaptın arkasasinin çocuğu hiç uyumlu değildi hani senin kızın idare ediyordu yalan söyleme artık

Gittin demi dayanamadın yalan yalan üzerine yok çocuk yirmi beş gün hastaymış doktor izin vermemiş ise gitmiş benim çocuğum günde yirmi beş kez kaka yapacak halsiz olacak ben ise gideceğim o hastaneyi yıkarım alırım raporu . Çocuğu hastaneye gotur diyoruz yok doktor telefonu açmadı yok diğerinin anası ölmüş yok doktorun biri kabız bugün gelmedi saçma sapan bahaneler . O çocuk büyüyünce de bana baksın dersin yüzsüz yüzsüz çıldırtırsin sen insanı ya

Bi geldik, kadın pasifize oldu, vay canına, bu zamana kadar nerelerdeydik ahahshsh

Istedigi kadar kaçsın ne her yaz köye götüren koca soguklugundan ne çocuğa karşı nefretinden nede diğer problemlerinden kaçamaz
Olan minicik çocuğa oluyor bir kez kızım demedi ya tas olmuş kalbi

Evet türk kafasına sahip olmayan ablamiz yazın gidiyor köy evine doğru düzgün su yok alt taraf ahir çocuk kafasını vuracak diye korkuyor . Tatil yapmıyor tüm bunların sebebi kocasınin ailesini görmek için ... Çok cool yaşıyor .. görümce laf sokuyor neden az kaldınız diye bir ay az bir süre kocasını yanlız yollamiyor çünkü arkadaşları ile buluşup iciyorlarmis. Sen kafanda ayrı bir dünyada yasiyorsun

Lale abla ben papatya o yüzden abla yazdım
Neden çocuk yapmış eski konularını bildiğim için söylüyorum adamı eve bağlamak için .. eşine resmen tapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…