- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
-
- Konu Sahibi mermaid2608
- #1.441
Bi tanesi vardı, yıllarca beklemesi gerekiyorsa bekleyecek, çünkü her şey cinsellik değil, aşk sevgi vefa beyle bişeee diye haykıran, nerde o ?
Allahım bağışlasın inşallah.Allah yuregine merhamet versin ne diyeyim. Oglumla konu sahibinin kizinin arasinda 5 ay var. Hala sut kuzusular.
Amin, dunya uzerindeki tum yavrulari, icinde sizin yavrular ve oglumla birlikte bagislasin insallah.Allahım bağışlasın inşallah.
İşte bazıları '' aa bakın benim bir vajinam ıkı yumurtalığım var ikiside tıkır tıkır çalışıyor haa'' alt metnini insanlara vermek için çoğalıyor. Yoksa bunlar kim bir insan büyütmek kim. Kendileri insan değil ki daha. Neyse.Konu sahibinin derdi çocuğun eşiyle iletişimini bozması. Bencil biri. Çocuğu doktora vs gidince ağlıyor diye kendisini rahatsız hissettiği ve rezil olduğunu veya rezil olacağını düşündüğü için, çocuğun ağlamasına tahammülü olmadığı için yani kendi rahatı için çocuğunun hayatını, geleceğini düşünmeyen bir "ANNECİK" anne demiyorum "ANNECİK". Çocuğuna tv izletmiyormuş vs da tercih etmiyormuş da, 1 kere izlese çocuğun stresini alacak ve biraz olsun rahatlatacak ama o düşünme yetisi yok. TÜRK kafasına aykırı bir tarzı varmış da bilmem ne... Bunun Türk kafasıyla ne alakası var, Alman Kafası'da Japon Kafası da çocuğuna böyle eziyet etmez.
2 yaşında kızım, doğduğundan beri ara ara herhangi bir sıkıntı olmasın diye doktora kontrole götürürüz(devlet hastanesine). Kan tahlili yapılacak odaya girdiği gibi çatlayacak gibi yırtınarak ağlıyor güçlü ve dirençli etrafı iteklemesine rağmen ben o an tek başıma onu kollarından bacaklarından tutuyorum gerekirse sedyede üzerine abanıyorum hem konuşuyorum o ağlarken hem sakinleşmesi için şarkılar söylüyorum yine de o kanı aldırıyorum. Doktorda ağlarsa da aynı şekilde zorla muayene ettiriyorum, onun İYİLİĞİ için bunu yapıyorum. Normal bir insan ve normal bir anne olsan o muayeneleri vs yüzyüze yaptırır ağlasa da kussa da kendini yerden yere vursa da muayenelerini yaptırırdın. Ama sen çocuğunu değil sadece kendini ve kendi rahatın bozulacak diye bunları yapmıyorsun. Banlansam da bunları söyleyeceğim, çocuğunun senin gibi annesi olduğu için üzülüyor ve acıyorum.
Doktor uzaktan muayene ederek hastalığını nasıl anlasın nasıl doğru teşhis koyup bir ilaç yazsın, anlayamıyorum. Elimde olsa adını soyadını bilsem Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına çocuğu alıp psikologa, psikiyatriye götürmeleri için ve tedbir almaları için şikayette bulunacağım ama adını soyadını bilmiyorum ki.
Amin inşallah…Amin, dunya uzerindeki tum yavrulari, icinde sizin yavrular ve oglumla birlikte bagislasin insallah.
Amin inşallah…
Bu konu beni çok üzdü.
Yavruya ayrı, anneye ayrı üzülüyorum…
Annede de anlamadığım bir durum var. Çaresiz gösterme durumu. Sadece evladı için değil kendisi için de. Eşini hep iyi gösterme çabası. Mahcup olacağını mı sanıyor nedir? Biz kimiz ki? @tivoli26 ‘nın kocası kötü olsa ne iyi olsa bize ne? Bu aklama neden? Her yaz köye götüren adam nasıl iyi olabilir? Bu adamdan neden çocuk yapılır kendisi de, kendi anne babası da istemediği halde?
Bir çıkmaz sokak…
Gitmiş zaten…Ben Tivoli’ye uzulmeyi birakali cok oldu. Akil kullanilmak icin. Kendininki yetmiyorsa da 73 sayfa boyunca herkes tedavi ol dedi. Birimizin sozunu dinleseydi.
Ama kizi icin cok uzgunum. Ebeveynlerden yana sansi yok. Dilerim bahti guzel olsun yavrunun.
Hani sizin bir komşu çocuğu vardı elinden her şeyi alıyordu sizin çocuk onunla oynamak istiyordu o çocuk her şeyi firlatiyordu sen ağzını acamiyordun ya ondan çocuk korkmuş olabjlir mi TivoliDevam ediyorum aynen.Etmem mi .Her fırsatı değerlendiriyorum.bugun arabada oyun grubunda yeşil araba vardı ya hani dedi.Aha elime fırsat.ne güzeldi değil mi dedim.Ama sen oynamadin.begenmemismiydin.begenmistim dedi.neden oynamadin o zaman dedim.baska çocuklar alır elimden dedi. Geçmişte bir yerde biriyle yaşadığı gördüğü birsey var kesinlikle diyorum.Ama sonra düşünüyorum ki 5 aylıkken üzerimize farklı kıyafet giysek kıyamet kopardı.
Gitmiş zaten…
İste o son alintiyi yapmayacaktim.Bi geldik, kadın pasifize oldu, vay canına, bu zamana kadar nerelerdeydik ahahshsh
Evet türk kafasına sahip olmayan ablamiz yazın gidiyor köy evine doğru düzgün su yok alt taraf ahir çocuk kafasını vuracak diye korkuyor . Tatil yapmıyor tüm bunların sebebi kocasınin ailesini görmek için ... Çok cool yaşıyor .. görümce laf sokuyor neden az kaldınız diye bir ay az bir süre kocasını yanlız yollamiyor çünkü arkadaşları ile buluşup iciyorlarmis. Sen kafanda ayrı bir dünyada yasiyorsunİnsanlar kendi çözümlerinin onların aile dinamiklerine,hayat görüşlerine uygun olduğunu kabul etmiyorlar aslında.Birine mantıklı çözüm olan bana ne yazık ki çözüm değil.Ben biraz da normal Türk insanı kafasına sahip değilim.Belki o yüzden. Mesela evlenirken düğün kına gecesi gelinlik damatlık istemedim.Kot pantolonlarla 5 dk nikah yapıp çıktık.Bir tane altın takan olursa geri veririm dedim.Benim düşünce tarzım biraz farklı.Bu arada uygun olan çözümleri hemen kabul.l ediyorum. Burada bir bayan zor çocuk diye bir kitap önerdi.hemen aldım.cok da güzel bir kitap.Cok teşekkür ederim kendisine.
Lale abla ben papatya o yüzden abla yazdımAmin inşallah…
Bu konu beni çok üzdü.
Yavruya ayrı, anneye ayrı üzülüyorum…
Annede de anlamadığım bir durum var. Çaresiz gösterme durumu. Sadece evladı için değil kendisi için de. Eşini hep iyi gösterme çabası. Mahcup olacağını mı sanıyor nedir? Biz kimiz ki? @tivoli26 ‘nın kocası kötü olsa ne iyi olsa bize ne? Bu aklama neden? Her yaz köye götüren adam nasıl iyi olabilir? Bu adamdan neden çocuk yapılır kendisi de, kendi anne babası da istemediği halde?
Bir çıkmaz sokak…