Kesinlikle katılıyorum.Kopekleri cok ama cok seviyorum ama hicbir zaman bir kopek almayacagim. Cunku bir kopek sahibi olmak ortalama 16 yil o hayvani hergun yuruyuse cikartmak, kakasini toplamak, arada bir veterinere goturmek ve tatile gidecegim zaman onu emanet edecek birini bulmak demek. Cocuk buyutmenin yaninda bir HIC bu sorumluluk. Ama bu bile fazla bana gore.
Hosgeldin Emacigim
aynen canim hep söylediklerimin arasindaki cümlelerde bu, yani günün birinde anne olarakda yanlizsin. Benim bir sürü arkadaslarim var, onlarda senin gibi, cocuklari büyüttükden sonra aynen bizim gibiler. Bizde kadin kadina geziyoruz veya bazen aileler tatil yaptigimizda kimsenin cocuklari yanlarinda degil, cünkü onlar büyüklerle tatil yapmayi istemiyorlar...
Anlayacagin hepimiz ayniyiz bir zaman sonra, ister cocuk yap, ister yapma, senden ayriliyorlar.
Ama ne mutlu sana, kizin büyümüs ve simdide üniversiteye gidiyor. Düsünsene tanistigimizda daha cok kücüktü...Zaman böyle cabuk geciyor iste...
Ne güzel, demek Kizkalesi, kesin cok güzel olacaktir, birde havada günesli ise, cennet gibidir oralar simdi. Evet canim, herkes ayni cümleyi söylüyor, cocuk büyüyor evden gidiyor, o zaman anliyorsunki, kendimi cok ihmal etmisim ve cogunlukla hayatarkadasinida.
Ama senin köpek beslemene sevindim, en azindan o seni moralmende yüksek tutar, birde ister istemez disari cikma seanslarin olacaktir. Artik kendini ve esini düsünmeye calis, esinle birlikte güzel vakit gecirin beraber.
Herseyin bir güzelligi vardir diye düsünüyorum....sevgiler
Ooohhhh artik yasama vakti diyorsun. Birde ablanda gelirse gercketen harika olur Emacigim. Belki sende arada bir Köln`e gelirsin. Vallahi süper canim. Hayati yasamaya bilecek insan, bir dahami yasama imkanimiz olacak.
Aynen oradaki çocukluk arkadaşlarımıda ziyaret etmek isterdim ,
bugün hava güzel yeni dünya olmak üzere , zeytin ağaçları çiçek açmaya durdu ,portakal ağaçların çlçek kokusu muhteşem ,
kırlarda sarı papatya çok muteşem
ben yaz çocuğuyum , şükür kış bitti ,
Ahahahahahaftasonu cok guzeldi taa ki eşim gittigimiz tarihi kalede teleskoba benzer bi aleti kurcaladigimi gorup bana kIzana kadarherseyi elleyesim geliyo gittigim tarihi binalarda..yaramaz cocuk gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?