Yahu bu topik altinda yazan tüm kadinlar niye bu kadar zeki ??? Her gün yeni seyler ögreniyorum sizlerden, ki yasiniz kac daha. Yaaaa bak sonucta sen bakiyorsun baliklara, ama isteyen ve alan kim ???bir kadın, çocuk sahibi olmak gibi ciddi bir kararı verirken böyle ipuçlarını nasıl kaçırabilir?
O balık aslında bir süre önce hastalandı hareketleri yavaşladı ama sonra eski canlılığını geri kazanmıştı. Biz yokken neler oldu bilmiyorum 3 günde agresif beyazların saldırısına bile uğramış olabilir. Kaçarken taşa çarpmış da olabilir ki beni en çok üzecek ihtimal budur çünkü taşları ben koydumYahu bu topik altinda yazan tüm kadinlar niye bu kadar zeki ??? Her gün yeni seyler ögreniyorum sizlerden, ki yasiniz kac daha. Yaaaa bak sonucta sen bakiyorsun baliklara, ama isteyen ve alan kim ???
Aynen floresim aynen, harfi harfine katiliyorum yazdiklarinin. Ve beni cok iyi anlamissin, yani ne demek istedigimi. Cok tesekkür ederim canim.
Bu arada üzüldüm balicigina, acaba neden öldü ? Ötekiler iyi ise, normal ölümdür diye düsünüyorum. Sadece dikkat et baliklarin hepsi normal yem yiyip yüzüyorlarmi. Onlara gecen bir hastalik degildir, umarim..
Bunu biliyorumKizlar, ben bayildiiimmmm, sizde belki seversiniz
http://www.leblebitozu.com/4-klasik-muzik-sanatcisinin-efsane-gosterisi/
Bakmaya doyamadım yahu.İsmi Kızılgerdan demek duruşu gibi ismi de çok asil.
Ah zor bir durum. frf, dur bakalım hemen çekip gitmeyi düşünme öfkeyle kalkan zararla otururmuş.Peki evlenmeden önce bu konuda etraflıca konuşmamış mıydınız? Anladığım kadarıyla eşin resti çekmiş.Onu da anlamak lazım şimdi. Tabiki baba olmak en doğal hakkı.Kaç yaşında bilmiyorum ama belki yaş konusunda endişeleri var. Ama ne olursa olsun sana baskı yapmaya hakkı yok.Sen istemiyorsan zorlayamaz. Onun istemesi ne kadar doğalsa seninde istememen o kadar normal. Daha önce anlattıklarından çıkardığım; halinden gayet memnundun. Çocuğun hatta evliliğin sana göre olmadığını söylemiştin.Duruma geri dönersek, sırf boşanmamak için, eşin mutlu olsun diye hamile kalmak son derece yanlış olur.Seninde bu durumda eşinin kararına uyman olmaz. Neticede sende haklısın eşinde haklı. Hani bu işin bir orta yoluda yok.Ya beyaz ya siyah. Zamanla düşünceleri değişir, ilerde ister gibi birşeye inanmıyorum açıkçası. Bana göre bu mevzunun grisi yok. Evlenmeden önce bu mevzunun konuşulup anlaşmaya varılması bu yüzden çok önemli.Benim nacizane önerim; sakin sakin bir daha konuşmanız.Birde boşanmayı düşünmeden evvel evlilik terapisti seçeneğini değerlendirmek var tabi.Kızlar moralim bozuk...Aksam esimle tartıştık çòcuk yūzūnden...Cocuk istemiyosan ayrılalım dedi...Daha once de bikac kere demisti...Dort sene bekledim seni dedi..Sana kalsa zaten hic yapmayacaksın dedi...Biraz afalladım...SIrf bosanmamak icin cocuk mu yapılır yaaa..şeytan diyo ki topla valizi cek git ...
Canın çektiyse kusura bakma lütfen.Yaaa pastaa...ben izledim coherence filmini bluesgirl...sevmedim ama ..insanin kafasinda bi suru soru isareti birakarak bitiyo..yani bi interstellarla karsilastirilamaz...ben de bu aralar dogal beslenmeye takmis vaziyetteyim...habire detox icecegi yapiyorum kIzlar...
Ay ne güzel anlatmışsın.Günaydin everybody
Ya bluesgirl`im harika bir plan hafta sonu icin....benide götür
Al yanina bir fotograf makinasi, bak neler bulacaksin neler. Sana poz veren kuslarmi dersin, gökyüzünden ummadigin anda ucan bir avcimi dersin, yeryüzünde isil misil bir böcekmi dersin...gelin bizi cekin diye resmen birbirleriyle yarisiyorlar. Yada öylesine muhtesem görünen bir cicekmi dersin yada yüzüklerin efendisindeki gibi duran bir agacmi dersin...Doga zenginliklerle dolu....o bakis acisini objektifin icinden bakarak yakalamak cok zevkli.
Şimdi frf'cim alınma darılma ama bence hata yapmışsın. Sorsaydı söylerdim yerine keşke sorsaydın kendin bu konuyu açsaydın.Evlenmeden once oyle bisi konusulmadi ...cunku evlenmekten baska bisey dusunmuyodu beyefendi ...sorsaydi soylerdim valla istemedigimi...her soylediginde istemediigimi soyledim zaten florescim..valla sIrf o istiyo diye de cocuk yapmicam...imkanlar super de cocuk hevesim yok yani ne yapayim...hayallerimin hicbirinde cocuk bakmak yoktu kIzlar yaaanormalde bosanma kelimesinden nefret eden adam cocuk soz konusu oldugunda bi garip oluyo ben de anlayamadim.. cocuk konusu acilmasa gayet iyiyiz 35 yasinda oliviacim oyle cok da yasli degil...yani ne var bu cocukta anlamiyom ben ..yani cocugun olsa ne olcak..ayak bagi..kedi var iste yaa .... cok zorlarsa da ceker giderim valla...kendim gibi bi adventurer bulurum... ...kendi kaybeder..
Tabi gel sende.Yaaa bluesgirl super plan ben dr gelsem yaa ormana
Evlenmeden once oyle bisi konusulmadi ...cunku evlenmekten baska bisey dusunmuyodu beyefendi ...sorsaydi soylerdim valla istemedigimi...her soylediginde istemediigimi soyledim zaten florescim..valla sIrf o istiyo diye de cocuk yapmicam...imkanlar super de cocuk hevesim yok yani ne yapayim...hayallerimin hicbirinde cocuk bakmak yoktu kIzlar yaaanormalde bosanma kelimesinden nefret eden adam cocuk soz konusu oldugunda bi garip oluyo ben de anlayamadim.. cocuk konusu acilmasa gayet iyiyiz 35 yasinda oliviacim oyle cok da yasli degil...yani ne var bu cocukta anlamiyom ben ..yani cocugun olsa ne olcak..ayak bagi..kedi var iste yaa .... cok zorlarsa da ceker giderim valla...kendim gibi bi adventurer bulurum... ...kendi kaybeder..
Birşey daha ekleyeyim; Bana sanki empati kuramıyorsun gibi geldi. Belki eşinin bu hayattaki bir hayali de evlenip baba olmaktı.(ki 35 yaşında imiş zamanının geldiğini hissediyor belki) Tabi baba olacak karakterde biri mi,babalığın getirmiş olduğu sorumluluğu kaldırabilecek biri mi onu sen daha iyi bilirsin. Birde evcil hayvanlar ile çocuğu bir tutmak yanlış bence. İkisi farklı şey.Ayak bağı derkende özgürlüğün kısıtlanmasını kastettiysen ona katılırım; özgürlüğün fena halde kısıtlandığı bir gerçek.hayallerimin hicbirinde cocuk bakmak yoktu kIzlar yaaanormalde bosanma kelimesinden nefret eden adam cocuk soz konusu oldugunda bi garip oluyo ben de anlayamadim.. cocuk konusu acilmasa gayet iyiyiz 35 yasinda oliviacim oyle cok da yasli degil...yani ne var bu cocukta anlamiyom ben ..yani cocugun olsa ne olcak..ayak bagi..kedi var iste yaa .... cok zorlarsa da ceker giderim valla...kendim gibi bi adventurer bulurum... ...kendi kaybeder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?