- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
Fromrainforest`im sana katiliyorum, cok cocuk isteyen bu konuya coktan girmeliydi. Yani bu zamanda cogu erkek zaten cocuk istemiyorki, cogunlukla kadin istiyor diye oluyor cocuklar. Ben gercekten a`dan z`ye cocuguna bakan bir erkek görmedim, hep kadinin üzerindedir o yük, hep kadinin üzerinde.
Bence haklisin, kediciginiz var, hayatiniz cok güzel, eger olmuyorsada olmasin.
Bu arada baska cocuk isteyen bir kadinla evlensin ve cocugunu yapsin. Bu is hatir isi degil, sirf kocam istiyor diye cocuk yapilmaz. Bende özgürlügüme cok düskünüm, cok baski olsaydi bendede, ayrilirdim. Dünyaninda sonu degil bu. Tekde yasayabiliriz, hep yazarim buraya, bizim gibi olanlar illa hayatarkadasi olmasi gerekmiyor mutlu olmak icin. Single yasamakda güzel. Hayat bu, ne maceralar ve sürprizlerle dolu....birseye kenetlenip kalmayi zaten sevmiyorum...
Bence haklisin, kediciginiz var, hayatiniz cok güzel, eger olmuyorsada olmasin.
Bu arada baska cocuk isteyen bir kadinla evlensin ve cocugunu yapsin. Bu is hatir isi degil, sirf kocam istiyor diye cocuk yapilmaz. Bende özgürlügüme cok düskünüm, cok baski olsaydi bendede, ayrilirdim. Dünyaninda sonu degil bu. Tekde yasayabiliriz, hep yazarim buraya, bizim gibi olanlar illa hayatarkadasi olmasi gerekmiyor mutlu olmak icin. Single yasamakda güzel. Hayat bu, ne maceralar ve sürprizlerle dolu....birseye kenetlenip kalmayi zaten sevmiyorum...